זוגות גרושים

אורח2116

New member
זוגות גרושים

שלום אני עורך מחקר אישי של זוגות גרושים , הייתי רוצה לדעת סיבות לגירושין , והאם אתם עדיין מאמינים באהבה בבקשה ממכם תוכלו לפנות אלי לפרטי [email protected] גיל שתזכו רק להרבה נחת אהבה ואושר !

אורח2116

New member
אני רוצה לדעת איך ליצור חי נישואין

המאושרים ביותר שיש, אני רוצה ללמוד מדברים טובים של זוגות, וגם מחסרונות של זוגות כדי שאני יתחתן אני יוכל לדעת בדיוק(ב"ה) איך לגדל משפחה ולאהוב את זוגתי לעתיד.

touti

New member
תאמין בעצמך../images/Emo13.gif

תאמין באשתך
ושהיא תמיד תהיה במקום הראשון

אורח2116

New member
כן זה בתאוריה

אני רוצה ללמוד דברים מעשים, מה עושים עם יש בעיות, למה יש בעיות, מה גורם לה לאושר, איך אני יצור משפחה עם אושר ושמחה תמידית, והכי טוב זה ללמוד מניסיון של אחרים ולא להיות חכם יותר מכולם, "מהי החכם - הלומד מכל אדם" מכל אדם אפשר ללמוד משהו טוב, וללמוד מה לא לעשות, וככה להשתפר ולהתקדם לקראת התכלית שלי להיות הבן אדם טוב ואוהב את ה' והבריות.

גם כל ההמלצות שתקרא כאן הם בתאוריה כי...

את כל שני בני זוג יש דינמיקה שונה לחלוטין , מה שנכון לזוג אחד יכול להיות היפוכו של דבר לזוג אחר לכן מה שחשוה הוא הכללים בגדול והם כבר ידועים ומוכרים: לכבד להקשיב לחזר להשקיע וכ"ו

חגי סרי

New member
הרעיון שלך נשמע הזוי אבל בבסיסו...

מונחת כוונה הגיונית ויפה. אשריך שאתה מנסה להתכונן. קח את זה כמחמאה ממני. רבים אחרים אפילו לא חושבים על כך. אתה אף פעם לא תדע בדיוק כי המתכון הוא בעיקר שלך, אבל הנוסחא הכללית היא זיעה ועבודה קשה ויומיומית- סבלנות ברזל- כושר ספיגה, היכולת למחול- ואהבה אקטיבית (לא רק בראש שלך) לעולם לא להיות אדיש לזוגתך! פנק אותה בלי להתבייש- תחמיא לה דבר אליה! אל תתן לה להרגיש בודדה בתוך נישואין תהיו עם עצמכם ! באופן קבוע אפילו חמש דקות ביום. לא כל יום צריך ארוחה רומנטית- לא בכל יום צריך סקס מסעיר, ולא בכל יום לצאת לסרט. אבל כל יום טיפה או שתיים של תשומת לב. שיחה בשבילכם לא על הילדים, ולא על ההורים. על עצמכם ואיך אתם מרגישים. תלמד לחייך כשאתה נכנס הביתה או כשאשתך נכנסת- פשוט חייך אליה- תראה לה שאתה שמח בה. זר פרחים פשוט עולה 20 שקלים ולפעמים פחות. טפול זוגי עולה 300 לשעה (ולפעמים פחות) אז תעשה שקול מה יותר כדאי. זכור תאריכים חשובים - כולנו נכשלים בזה והן מיחסות לזה חשיבות כמו יום כפור- אז תזכור כדי שזה לא יהפך לך לתשעה באב. לעולם אבל לעולם אל תזלזל באשתך וגם אל תראה לה יחס כזה . שאל אותה הרבה פעמים איך היא מרגישה ותקשיב לה ברצינות (אפילו שזה יכול להיות מאד ארוך) תראה לה שאתה מקשיב. ספר לה במילים שאתה אוהב אותה- תגיד לה גם למה ואל תשכח להזכיר את זה לעצמך. אפשר להמשיך עוד הרבה...

למעלה