זואי....

WTFsneta

New member
זואי....

שלום לך:) אז מה אם אני לא שייכת?!?! חי חי חי... רק רציתי למסור יום טוב לכולם... אני חדשה פה כמו ששמתם לב ואני גם לא ממש מכירה את cky אז אני אשמח להמלצות ובנוגע לאיזה שירים שלהם כדאי להוריד... זהו. ד"ש לתומי וגיא ביי -סנורקה- נ"ב: The Flying Baby ההופעה היום!! אתם מוזמנים לבוא.. בתמונע בת"א

zoeilovebam

New member
נטווש

שלום לך יפה שלי =] ואממ זהוו יש פה ציורים מגניבים
נ.ב ליצנים זה דבר מפחיידדדד

MiNUsH

New member
נטעעע זוהרררררררר

זאת יסמיןןןןןןןןןןן שלום שלום שלוםםםםםםםםם לא ידעתי שגם אתם פה!!!! אני מתרגשת...נטעלה ברוכה הבאה...

bobby6killer

New member
וואלה מזה ההשתלטות הזאת של מעברות?

עם קצת פחות נכשלים בתעודה גם אני הייתי מכיר את נטע חחח

AdShEaTaKoRe

New member
אדון מרום היקר...

יש לנו בעיות עם מעברות? כי אם כן אפשר לפתור אותם במלחמת אגודלים... אני יכול לארגן משהו רק תגידי לי ואני מארגן לי בטן... ד"א... נטושששששששששששששששששששששש שמח שהצטרפת :) כל דבר שתרצי לדעת בקשר לג'קאס או וויילד בוייז או ויוה לה באם או cky... בקיצור לכל דבר הקשור לנושא הזה תשאלי פה ותעני L:)

bobby6killer

New member
ואם אכפת לכם, אני מנצל"ש

עכשיו קבלו: משחלק כדורגל:ולנסיה-מרסאי האיצטדיון בגטבורג מלא באנשים (משהו לערך של 50 אלף אנשים) וקבלו מה קרה שם... מזכיר לי משהו, לכם?

Sonata Arctica1

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif וגם קעקוע על הבטן....

איך ראני מצליח למצוא תדפוקים האלה, אף אחד לא יודע... בקיצור אז האידיוט הה הוא מעכשיו האליל שלי,פאק כריס פונטיוס!!!

bobby6killer

New member
ניצלו"ש Nom 2

ככה:היום הייתי עם אור באמ הדרך, היה משעמם עשינו שטויות ואז מצאתי שתיח לדים עם רשיון ואוטו שגרים לידי אטז אמרתי יאללה בוא ניסע איתם הביתה, ולקחנו את אור טרמפ והם עשו משהו יעני לדרוס אתו, הסתובבו ושאלו אותו:תגיד אריך יוצאים והוא לא שם לב שהשפריצר של האוטו התכוון ימינה(בטעות) והוא חטף שפריץ רציני חחחח, ואז עצרנו באלונית הם הלכו לקנות אוכל ואני החבאתי להם תפלאפונים, ואז, חחח הם נכנסו למונאש ושאלו אותי איפה אני גר אז התחלתי לסבך אות, ואז הוא אומר לי: תגיד אריפה אתה גר, אז אמרתי רגע אני לא זוכר ואז יצא לי חתיכת צחוק מהפרצוף שהוא עשה שהוא הביןם שאני צוחק עליו אז הוא עושה לי:צא צא ביי, אז אמרתי, תחפשו תפלאפונים וברחתי והם נסעו אחרי וניסו להשפריץ עליי,חחחח אבל הם לא תפסו אותי חח היה מצחיק לאלתר

למעלה