זה OCD?

DAAAAN1234

New member
זה OCD?

אני בן 19 וחצי יש לי בעיה שמטרידה אותי הרבה והיתי רוצה אם אפשר להגדיר לי במונח מקצועי מה השם של הבעיה ומה הדרך והמבוא לפתרון הבעיה היא כזו: אני הולך למקום ולא מצליח בו. אני מתפיס את אי ההצלחה בדברים חיצונים[דברים טיפשים בגלל שאני עם \חפץ מסוים דוג עכשיו התחתי ללכת עם משקף ואיתם אני מרגיש שלא מנתחמבין מעמיק כפי שאני כרגיל ,,לא שאני מרגיש סחרחורת או משהו בסגנון רק חש שלא מצליח בגלל שלובש משקף[ואני צריך את זה לראיה ,וזה חשב ומוכרח לי או בגלל שטות אחרת -,כמין אמונה טפלה סיבות שבשכל אני מבין שאינם קשורות אבל הרגש תופס ונתפס בסיבה וא"חכ חןשש ללכת עם אותו החפץ כביכול מאשים אותם בכך ז"א שנוצר כביכול קשרים במוח בין הכשלון לדבר לא נכון. ,ואחכ אני מפחד מהדבר שקישרתי ,כי הוא יכשיל אותי, כביכול אני מבין, שאני בתת מודע מנסה לאשים את משהו או מישהו בכישלון ,הם ובעיקר למצוא פתרון שיש בעיה ומצאתי את הדבר הזה שגורם =לא אלבש לא יהי בעיה מישהו הסביר לי שלזה קוראים התניה אופרנטית משהו כזה, ונתן לי דוגמא מניסוי שעשו על דובים שנתנו להם חשמל בשעת המוזיקה ואח"כ הם קפצו רק מהמוזיקה מקווה שהגדרתי מספיק את הבעיה תודה - רק לספר על הבעיה כבר עזרה ,תאמינו לי!!

למעלה