זה תמיד ככה....?

ליזי133

New member
זה תמיד ככה....?

לפני שאני נרדמת לגמרי (מין מצב ביניים בין שינה וחלום למציאות וערנות) אני נמצאת בכל מיני קטעים כאלו (כמו חלום) אבל עדיין לא חולמת...... ולפעמים מהמצב הזה אני מתעוררת (מרעש פתאומי, או כל דבר אחר...) ואז כשאני מתעוררת אני קולטת שהייתה מוזיקה כשהייתי במצב הזה וכשאני מתעוררת היא מפסיקה... זה מוזר...הבנתם על מה אני מדברת? אז יש לי כמה שאלות... תמיד יש את המצב הזה? לכולם יש מוזיקה במצב הזה? נראה לי שיש עוד שאלות ששכחתי.....

silverhawk

New member
אכן קורה

היופי במצב הזה הוא שהוא בסיס מעולה ליצירת חלום צלול: פשוט תדמייני את עצמך עומדת ופוסעת במקום מוכר כלשהו (כגון החדר שלך; בדומה לשלב הסופי בווילד) - במקרים רבים, תמצאי את עצמך ממש שם. בנוגע למוזיקה, זה כמובן לא הכרחי, אפשר לשמוע ואף "לראות" דברים רבים. זה די אינדיבידואלי (אבל אגב מוזיקה, לי יש תקופות בהן כמעט כל יום אני מתעורר עם שיר כלשהו שמתנגן לי בראש ומשתנה כל יום).

tabs2

New member
המשך

אני לא יודע כמה אני קשור לפורום אחרי הרבה זמן אבל זה כל כך נכון הדבר הזה קורה לי בלי סוף. ברגע שאני מבין שאני במצב בין עירות לשינה פתאום הכל נפסק ואני מתעורר. פשוט יש מוזיקה או רעש של ילדים קטנים צוחקים זה פשוט מגניב. פעם אחת זה פתאום העיר אותי עם בום ממש חזק כאילו רובה ליד הפנים שלי וקמתי כאילו הלב קיבל מכה אבל זה יותר נדיר.

silverhawk

New member
קשור, קשור :)

אני מציע לך את שהצעתי בהודעה הקודמת - נסה לבנות סצנה כשאתה במצב הזה ו"להיכנס" לתוכה. זו דרך קלה ויעילה ליצירת חלום צלול.

tabs2

New member
המשך

אבל הקטע הוא שבדיוק ברגע שאתה מגלה את מה שקורה אתה ישר מתעורר לערנות מוחלטת. אגב רציתי לדעת אם אני יכול בחלום לעשות מנגינות על פסנתר שהתת מודע שלי ממציא.? כאילו אני ניגש לפסנתר ואומר לו שיעשה לי מנגינהה שבחיים לא שמעתי והוא ילחין לי אותה.(כי ניסיתי את זה כבר פעם וזה לא ממש הצליח) ואם אפשר לדבר עם התת מודע על רגשות כלומר אתה עצוב במשך היום ובחלום לשאול את התת מודע מה יפתור את העצבות? תודה=)

למעלה