זה תלוי רק בנו !!!

Master Stav

New member
../images/Emo206.gifערב הסברה בנושא מניעת פריצות בצורן|דחוף

ביום חמישי ט באב תשס"ט 30.7.09 בשעה 20.00 במרכז הקהילתי (מתנ"ס בסמוך למועדון הנוער הכבשה ) ברח' דרך לב השרון בצורן. זה תלוי רק בנו בימים אלו מוקם מחדש בסיס המשא"ז בצורן מתנדבים יקרים לקחו על עצמם את הניהול ואת הפילוח בכדי לדאוג למשמרות הוגנות ויעילות אבל למעשה ללא שותפות של כולנו אנו עלוליםל מצוא עצמנו עומדים בפני שוקת שבורה .....בואו נשנשה את המצב דהיום !!! בואו להקשיב לשאול ולקבל תשובות מהמשרד לביטחון פנים, מהמשטרה זה תלוי רק בנו

pninak12

New member
אילו צורני היה כותב את זה....

אילו צורני היה כותב את ההודעה, היינו יודעים שהמפגש יהיה במתנס. (ולא במרכז הקהילתי שליד הכבשה) כן, אנחנו יודעים שדרך לב השרון זה בצורן. וכן... אנחנו יודעים שזה תלוי רק בנו, במצב כמו שהוא היום, אין מצב שנקבל סיוע רציני ומשמעותי שמתאים ליישוב שלנו, צורן, לפתרון בעית הפריצות. קשה להאמין, שבמצב כמו שהוא היום, יפרידו רעיונית אפילו את צורן, ויפעילו שמירה נגד אותם משלחות שמגיעות מהכפרים בסביבה לביקורים ליליים, או לפחות רק כדי לפגוע בקלות וביעילות פעילותם, מקדימה, שם יש גם משלחות מקומיות... שיהיה מותאם לצרכים הייחודיים שלנו מחד, וגם מספיק קבוע ומתמשך כדי שמשהו יתחיל לפעול ברצינות ו"לחיות" באמת, כמו שהיה בימים הטובים של היישוב. תופעל תכנית הבטחון לאלתר!

Master Stav

New member
רחוק מהמציאות .....

ישנה התארגנות של תושבים ביישוב יש תמיכה של המשרד לביטחון פנים וכן זה תלוי רק בנו ..... לגבי תוכנית הביטחון אני בעד מאד בעד כידוע לך .... ובכל זאת למה לחכות ? כלש כן למה לורמ זה לא יצליח בלי לתת צ'אנס לאנשים עם הוחכות ....... ליאור בנאי, גיל ברקאי, איל אלבלאק, גיא חרז,ועוד .....טובים וראויים שכבר התחילו בפעילות ?

Master Stav

New member
יום חמישי מתקרב !!!

הכינו את עצמכם ובואו להקשיב זה ערב שנועד עבורינו כולנו !!!

Master Stav

New member
חברה זה מחר .....

רצוי שכמה שיורת אנשים יגיעו וכמה שיותר שאלות יהיהו זה תלוי אך ורק בנו ורק בנו , נוכח הבלאגן בכן או לא חתימה על תוכנית הביטחון נאמר יורת מפעם אחת אם אני לי מי לי !!! בואו מחר והביאו חברים ושכנים !!!

אולי 10001

New member
אני לא אגיע

לצערי אני קצת לא נייד כרגע וגם לא בדיוק במצב סביר לשבת רגוע ולשמוע אבל ברור שאקבל עידכון ובהחלט אני רואה את הדבר כחשוב מאוד בחיי הישוב וממליץ לכול מי שאני מארח בימים אלו ללכת לשם ברור שהגיע הזמן שמשהו סוף סוף יקרה עם הביטחון האישי בישוב ולא בטלפון וברורשרק האדם יוכל לעשות את זה איך אמר דיין אחרי מלחמת ששת הימים לא המכונה ניצחה האדם ניצח

Master Stav

New member
סיכום האירוע ....

השתתפות ... קטנה ביותר 10 תושבים מצגת מעניינת( תעלה לפורום בימים הקרובים ) דברים של טעם מאת מתיו ותומר תיזכורת ....וכן המשמר האזרחי קורם עור וגידים הודעות יצאו לכול הרשומים בימים הקרובים

הפריצות בבתים בצורן, באישון לילה

עברנו גם את החוויה המזעזעת הזאת כאן ביישוב. לפני עשר שנים גנבו לנו את הרכב הפרטי שלנו, שחנה בחניה הפרטית הצמודה לבית. כנראה שאין זה משנה באיזה חלק של היישוב אתם גרים, הצפוני, המערבי, המזרחי או הדרומי. לפי הידוע לי, בכל המקומות בצורן היו ויש ויהיו פריצות וגניבות. לפני שבועיים שוב פרצו לביתינו וגנבו חפצים, בשעות המוקדמות ביותר לפנות בוקר. כנראה, אלה הן השעות ששנתנו היא עמוקה ביותר. לשם מה התושבים משלמים את האגרה על אבטחת היישוב? אם כל הזמן יש תלונות על פריצות? שלא לדבר על הפחד והבעתה על עצם הידיעה, שאדם זר ועבריין פרץ לתוך ביתך, שאמור להיות מבצרך!

pninak12

New member
יש סוף סוף אור בקצה המנהרה

אחרי שנתיים וחצי של דיונים, שנה נוספת של הכנה, קריאה אינסופית וכמה ישיבות תושבים נחתם היום חוזה עם רן ניר, להפעלת תכנית הבטחון היישובית. המידע הגיע מיוסי ברקן, ואני מקווה שהוא סופי ונכון. אם כן, מבחינתי - אני רואה בזה אור בקצה המנהרה! ניר - בהצלחה רבה ממני, ולכולנו - זו בהחלט התחלה של דרך חדשה! פנינה

תכנית בטחון יישובית- אור בקצה המנהרה

לפנינה, יהיה יותר נחמד ויותר ברור ומובן, לי ולקוראי הפורום הזה, שקרוב לוודאי הם תושבי צורן: מי היא פנינה? פעילה בקהילה ביישוב צורן? עובדת במועצה? או אולי תושבת צורן? מן הראוי לציין . עוד שאלה חשובה: במקרה אני מכירה את רן ניר. אך כמוני יש עוד הרבה תושבים בצורן, שאינם יודעים על איזה דיונים מדובר? ומה דובר? (הנושא ידוע, אבל מה אמרו?) מהו אם כן האור בקצה המנהרה? מהי התוכנית המיוחדת? יותר שומרים? בכל רחוב? אנו משלמים אגרת הבטחה יישובית, אז מדוע בכל יום שומעים על פריצות חוזרות ונישנות? אשמח מאד לקבל תשובות. בברכה, אורה גור אש תושבת צורן מזה כ-15 שנים. תודה.

אממאא

New member
אני חושבת שהתמונה הכוללת

כדאי שתהיה מוסברת, על גבי הפורום, מכיון שיש הרבה, גם מתושבי קדימה שאינם יודעים במה מדובר. משלמים אגרת שמירה, ושמירה אין, אז מי שיודע להסביר, נשמח מאד להסברים לכולם.

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif הפורם הוא המום להסבר מפורט ולא הטלפון

כוחה של התקשורת ....

קולמן11

New member
תוכנית הבטחון

בקדימה צורן קיים חוק עזר לטובת אבטחה ושמירה,כיום בית אב משלם כ 40 שח לחודש (78 שח לחודשיים שמופיע בחיוב הארנונה) בלי להיות מומחה באבטחה וביטחון כל תושב רואה שאין אבטחה - כיצד? מכמות הפריצות והגניבות מחד - ומאידך המחסומים בישוב המאויישים מ2300 ועד 0600 ומאפשרים כניסה ויציאה חופשית ללא כל בדיקה. באוקטובר 2006 - כן לפני כמעט 3 שנים אושרה במליאת המועצה תוכנית בטחון מקצועית שהוכנה ע"י רן ניר המתגורר בצורן ובסיוע מס תושבים ,בנוסף הוקצו 1 מליון שקל (עלות התוכנית כ 2 מליון שקל) מאז ועד רגע זה לא נעשה בפועל כלום(דיבורים והסברים אינם עשייה!) הנושא עמד על סדר היום גם בבחירות האחרונות, ובמהלך מרץ האחרון התקבלה שוב החלטת מועצה לממש לאלתר את התוכנית חוץ מזה מסתבר שההכנסות מאגרת השמירה בסך כ 1.7 מליון שקל בשנה לא מופנות כולן לטובת ביצוע השמירה רק כ 1 מליון שקל משולמות לחברת האבטחה - השאר?לנושאים שאינםתורמים לבטחון מעבר לכך , מצורף מסמך שחבר הקואליציה חיבר וחתם שמעיר ומאיר - בקיצור - מתפוצץ מהעובדות בשטח אין לי כל הסבר עיניני מדוע ראש המועצה בחר שלא לממש את התוכניתבמשך 3 שנים למרות החלטות המועצה ובמקביל,נוטל מאגרת השמירה והבטחון כ40% מהכסף לצרכים אחרים - שאינם קשורים לאגרה ו/או לבטחון אנו נמשיך לפעול על מנת שהתוכנית תצא לפועל - ולא נאלץ לחכות עוד 3 שנים בברכה אבי קולמן

Master Stav

New member
תביעה ייצוגית ?

אם במשך 3 שנים נילקחו 40% לצרכים אחרים מצורכי הביטחון הווה אומר 1.2 כפול 1.7 מליון ש"ח .....ככל שבנתי משגת מדובר בגזל של 2.1 מליון ש"ח ב3 שנים ... אלו יכולים לשאת ריבית נכבדה ולהיות מוחזרים לתושבים אם משיהו יתבע את המועצה !!! האם אני צודק ?

תביעה ייצוגית ?

צודק מאד סתיו, אבל לאור המצב בישוב, במועצה ו"בפרויקטים" של מר גולבארי הנכבד, לא נראה לי שמישהו יעשה משהו בנדון, ובוודאי שאיש לא יתייחס לכך! ובכלל כשמדברים על ראש המועצה, מה הוא עשה באופן מיוחד למען תושבי צורן? לאחרונה אנו רק רואים שמסתמנת מגמת עזיבה של תושבים, למקומות אחרים וחבל מאד! אני מצטרפת לעוד תושבי צורן, המאוכזבים מאד מכל מה שהובטח ולא נעשה כאן. חבל, חבל.

אולי 10001

New member
המקום של אור

את יודעת למה האוכל בבית חולים מגעיל? כי מנהל בית החולים לא אוכל אותו וזה ברור כעת למה הוא מגעיל. ולעניננו , פנינה היא פעילה ולרוב היא באמת פעילה אפילו אם זה לא למורת מישהו בצורן , מותר לעקוץ אבל היא בהחלט דעתנית ולא קטנה , ובחה"א אומרים שביקורת בונה אז גם בצורן אולי? ברור ששיטת הטלפון פסולה כי היא מעידה על הלאמת הההסבר לצרכי הצגה פרטית של חברי מועצה שבכלל לא פעילים בקואליציה גועליציה או איך שתקראי לזה, אגב ניר בחור נפלא בעבר הקמנו יחד סיירת לילה ולדעתי רק התושבים לבד בהתנדבות יעשו מהפך ולא אגרות חברות או תכניות פנטסטיות אם הגנבים ידעו שאנחנו כאן מחכים להם הם לא יבואו עופר

למעלה