"זה שיר פרידה.."

ט ל i i ש

New member
"זה שיר פרידה.."

זה שיר פרידה אז בואי רק אמרי שלום אני אומר תודה - ואחר כך נושק. כמו חופים שים עוזב, אני עובר עכשיו ממך. בין דמעות ובין כאב, אני הולך אני... זה שיר פרידות תמיד אומרים בין השורות, שכמו חידות, פרידות גם הן אינן פטורות. אין בי מנוחה, רוחך שבי גם היא בוכה. כמו חופים שים עוזב... כל הפרידות הן עצובות, כאב המילים חותך, טלפנתי שנה ולא ענית, אני הולך ממך. אז אני עוזבת...ולא לחופשה....לתמיד..
אני מרגישה שאנוכי סתם בפורום כי אני כבר לא מעריצה את דה קולינג.....
ואני מרגישה שכשאתם מדברים עליהם אין לי מה להגיב בנושא.... אזז החלטתי לעזוב...... והיה לי כיף פה... ועם חלקכם אני אמשיך לדבר באייסיקיו.... וחלקכם בטלפון... אז אני אוהבת אותכם תמיד... טל.

love alex

New member
שני דברים...!!

קודם כל... טלללל, אל תעזביייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא רוצים שתלכי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והדבר השני הוא שרציתי להגיד לכם ש... גמאני עוזבת אתכם!! אני עוברת לפנימייה, ובטח לא יהיה לי שם זמן ללכת למחשבים ולכתוב לכם וכל זה... אז נצלו ת'זמן שיש לנווו, ב-29 אני עוזבתת!! אהה, וביום ראשון אני בטבריה שלושה ימים...
אז *עוד מעט* ביי לכולכם, ושיהיה לכן בכיף פה בפורום, ואל תשכחו אותי בחיים!!

Drorrrrrr

New member
מההההה?

איך את מצטטת שיר של שלמה ארצי לידי?! סתם, טל- הגעת להחלטה הזו, ואני מאמין שחשבת לפני, לכן אני לא יכול לומר לך כלום חוץ מבהצלחה בהמשך הדרך שלך, ושתבואי לבדקר לפעמים. יום טוב

crazy4tc

New member
מה??????????.

לא את לאאא!!!!!! טל דבר ראשון: מתי בפעם האחרונה ראית פה הודעה על דה קולינג?? ולמה את לא אוהבת אותם יותר?????. טל את לא עוזבתתתתת |אייקון של לאה קושרת את טל לכסא| תשארי!! תשארי! תשארי!!!!! טלוש אוהבים אותךךךךךך
אל תעזבייייייייייייייייייייי

crazy4tc

New member
../images/Emo7.gif

תשתדלי להכנס לפה מדי פעם... וכשתהיי בבית בחופש... נתגעגע

crazy4tc

New member
גמאני עוזבת ../images/Emo7.gif

אבל רק עד יום רביעי בערב
חופשה עם המשפחה... בה ביי

adi u

New member
מה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה..טל..אי
למה
אוווווווופ...לא פייר
אל תעזבי
פלייייייייייייייייז.... שאני חושבת על זה....גם אני לא כזאת מעריצה של דה קולינג יותר
אבל אני מניחה שזה יעבור אחרי שהם יתרעננו עם דיסק חדש...*מחזיקה אצבעות* חזרה לנושא... טאאאאאאאאאאאאאאאאאל
אל תעזבי
וקשהההההההההההההההההההה...

רגע....

למה כולם פתאום עוזבים אותנו?! נו... אל תלכו! הפורום לא יהיה אותו הדבר בלעדייכן..!!
בכל זאת.... בהצלחה.. אוהבת תמיד! -

love alex

New member
אוקיייי...

קודם כל, אני מבטיחה להשתדל כמה שיותר כדי לבוא לבקר פה בפורום, ומקסימום אורי ימסור לכם הודעות ממני...
(נכון אוריייי??
)) אהה, ורק שתדעו, מחר (יום ראשון) אני נוסעת לשלושה ימים לטבריה, אז תהנו לכם בפורום בינתיים...

taltal girl

New member
טל.. לא. ../images/Emo25.gif

פשוט לא. את לא יכולה לעזוב. אי אפשר לדמיין את הפורום בלעדייך. אני צריכה לדבר איתך. תפסי אותי באייסיקיו.

גל GS

New member
עכשיו חסר שעדי ויתמר יעזבו!!!!!!!

באמת טלושיות!!!!!!!!! אל תעזבו!!!!! תשיארי בשביל אלכס!!!!!

love alex

New member
בה ביי לכווווולם!!

מחר בבוקר אני נוסעת לבויאר... בה ביי לכולכם, ואני אשתדל באמת לבוא לבקר פה כמה שיותר... (הרי מה תעשו בלי העידכונים שלי הא הא הא הא??) אה ו.. דרור, אתה חייב לי ברכה מרגשת!!
ו-
לכוווולכם!!

adi u

New member
ביי חן../images/Emo4.gif

הנטישה ההמונית פה..זה אז בסדר... הכל בגלל איתמר אני אומרת..אתה התחלת יא שפל
ילדה מסיטה

למעלה