זה שירות!

זה שירות!

יש לנו בעבודה הסדר עם תחנת מוניות, בין 22:00 ל06:00 מגיעה לנו מונית מהעבודה או לעבודה. אתמול סיימתי ב12:30 ואספה אותי מונית. היום בשמונה בבוקר אני מקבלת טלפון מהנהג שאומר לי שהתג שלי נפל על הרצפה והוא שם אותו בקבלה של הבניין. זה שירות!

נחמד מצידו

אם כי הייתי מצפה מכל אחד - גם במקרה של איבוד ארנק עם מסמכים מזהים או פלאפון וכד', שיצור קשר ויחזיר את האבידה. זה בין שירות לאזרחות טובה. אני בטוחה שגם את היית עושה את אותו הדבר במקומו.

יש בזה משהו

האמת שאדיבות זו תכונה די נדירה בקרב נהגי מוניות, לפחות בקרב אלו שיצא לי להיתקל בהם...

היום גם יצא לי להבין

שללקוחות גם נורא קשה עם המושג אדיבות. אפילו קראו לי חוצפנית. לא ממש ידעתי איך לאכול את זה.

חוצפנית זה עוד כלום

חכי שתיתקלי בלקוחות שיקראו לך גנבת ויטענו שאת רמאית ותחמנית ועושה הכל בשביל לדפוק אותם אישית ולגנוב מהם את הכסף שלהם. לצערנו לא חסרים לקוחות כאלו - אני אישית נתקלתי בכאלו ושמעתי מספיק סיפורים. חוצפנית וביטויים דומים שמעתי גם הרבה יותר מפעם אחת, כשהבסיס לטענה הייתה שלא הסכמתי לעבור על נהלי העסק ולהיענות לבקשות לא הגיוניות של לקוחות. אל תנסי אפילו לאכול את זה - תרחמי על מי שמתנהג ככה ותשמחי שאת לא כזאת. ותנסי להתנחם בכל שלא כל הלקוחות כאלו, ויש גם כאלו שמבינים עניין ומתנהגים בהגיון...

אז לי קרה הפוך

לקוח שאל איפה אני קונה את המיוד שאני מוכר ללקוחות וכמה זה עולה לי. הלקוח מנסה להכנס לי לכיס ולקבוע לי כמה להרויח (אם בכלל...) זו החוצפה הישראלית כמובן ששלחתי אותו לעז...

אני כנראה הייתי אומר לה

אבל אני עצמאי-יכול להרשות לעצמי דברים שאחרים כאן אסור להם להגיד ואת צודקת....רוב המקרים שאנשים אומרים או מתנהגים ככה זה מחוסר סיפוק...וזה אמיתי

למעלה