זה שוב קרה!!!!!!

dance of life

New member
זה שוב קרה!!!!!!

שוב! שוב! שוב נשפך עלי קפה, בדיוק באותו מקום, בדיוק אותה כמות, על הג'ינס, על הבגדים ויש לי יום מלא עד הערב להעביר מסריחה מקפה ודביקה כמו שערות סבתא איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה לא המציאו כוסות שכח המשיכה כל כך חזק איתן שהוא מונע מהן להתהפך!? אוף!!!!

נועהד

New member
../images/Emo201.gifאויש

אולי תקני כוס תרמית כזאת עם מכסה? ואם זה מנחם - יש לקוחה אחת שבכל פעם שהיא מגיעה אנחנו נכנסים לכוננות, כי בערך כל יומיים היא שופכת את הקפה שלה על כל אזור הקופות, הדלפק, הצלחות והמיקרופון שקוראים בו בשמות. את לפחות שופכת את הקפה שלך על עצמך ולא על אנשים אחרים...

dance of life

New member
../images/Emo2.gif

כוס תרמית... לא חשבתי על זה! אנחנו כל הזמן כאן עם הכוסות החד פעמיות.. לרגע לא חשבתי להביא כוס תרמית.. רציני, יכול להיות שכרגע הצלת אותי מעוד עשרות פעמים של עצבים וריח של קפה
ובאמת, חצי נחמה שאני לא שופכת אותו על אחרים.. זה כבר באמת היה לא נעים

Sea Urchin

New member
זה יותר טוב מהשמן שבא למסעדה

ב"טעם החיים" של מונטי פייתון.

גנגי

New member
לי זה קרה אתמול באוטו.

אבל לא סתם: אני שותה תמיד אספרסו בלי סוכר, ואתמול בטעות המוכרת נתנה לי קפה שחור ענק עם המון סוכר. גיליתי את זה כמובן רק אחרי שהייתי כבר באוטו, ושמתי את זה רגע בתא כפפות, במקום המיועד לכוסות קפה, רק שפתאום היה לי טלפון, והתיק נתן מכה לתא-הכפפות - והופ - כל הקפה נשפך פנימה, ועל הריפוד, ועל התיק שלי, ועל הפלאפון, ועל הבגדים. ובגלל שהיה שם סוכר, זהלא רק רטוב ומסריח וחום, אלא גם דביק נורא. באסססססססססססססססססססה!

maybesure

New member
את בטוח לא לבד

לפני כמה חודשים שפכתי קפה מומתק בתוך האוטו של האישלי. אותי ביאס שאין קפה - אותו ביאס הרטוב/כתמים/לכלוך. כמובן שהתנצלתי מאה פעמים, וזרקתי מיד את מה שנותר מהקפה..אחרי כמה חודשים הייתה לו תאונה. האוטו טוטאל לוס, והוא למזלנו יצא בלי פגיעה. עכשיו יש לו רכב דנדש ולא שותה לו יותר קפה באוטו.

maybesure

New member
../images/Emo6.gif עוד יגידו שהוא הפך

את הרכב בשביל שיחליפו לו.

למעלה