זה שוב חזר!!!!!

זה שוב חזר!!!!!

שלום לכולם
אז אחרי ארבע שנים שובבב חזרו ההתקפים אבל הפעם זה היה פעמיים באותו יום והתקפים חזקים במיוחד.
אמא שלי פעם ראשונה ראתה את זה.....נלחצה!!!
אם יש מישהו שממליץ על רופא טוב ואנושי שמקשיב ועוזר אשמח מאד.
בפעם האחרונה הייתי מטופלת באיכילוב אצל דר' ולדמיר ולא הייתי מרוצה בכלל אין בו יחס הוא נהפך לרובוט לא מקשיב לא מתייחס ...
אני בת 34 ומחפשת רופא
בבקשה תנו המלצות

אני מטופלת אצל רופא בקהילה

איפה את גרה?
אני מטופלת בשוטף אצל ד"ר גסקין יורי במגדל המאה בתל אביב.
ואחת למספר חודשים אצל ד"ר קיפרווסר[רופאה ] במחלקת אפילפסייה באיכילוב.
אני ממליצה על שניהם.
בהצלחה

הי אביבית

שמי גלי, לי יש בן חולה אפילפסיה, בן 14.5 מהפורום המקסים הזה, אני לומדת הרבה דברים ומפנימה גם.
הבנתי שחטפת התקף לאחר הרבה זמן, ואני שואלת מדוע זה קורה? הרי אם נוטלים את הכדורים בזמן ומגיעים לביקורות קבועות אמורים להיות מאוזנים. לא
אז דבר ראשון, אני מטופלת עם הבן שלי בתל השומר אצל ד"ר רביבי רוית מקסימה אמיתית, על כל שאלה אני שולחת פקס והיא עונה
דבר שני תאמרי לאימך לגבי ההתקפים, : ושלפעמים בחיים יש דברים שנראים יותר מלחיצים, ממה שהם באמת..את יכולה לשייך את זה ללימודים, לנישואיןף ללידה ו....גם להתקף אפילפסיה.
רק בריאות
וחג מדורות שמח!

delibaby

New member
ד"ר אילן בלאט

בוקר טוב אביבית,
&nbsp
אני מטופלת באיכילוב אצל ד"ר צ'יסטיק שהוא בסדר גמור למרות שרוב הזמן ההרגשה היא של ניסוי וטעיה (אולי בגלל שאני לא מאוזנת).
אני הולכת מדי פעם בפרטי לד"ר אילן בלאט ברעננה שנותן תחושת בטחון ומקצועיות ובכלל איש נעים, אני יודעת שהוא סגן מנהל המחלקה הנוירולוגית בשיבא ומקבל שם באופן לא פרטי אם זה מה שאת מעדיפה..
יש לי גם המלצה באזור ירושלים אם עדיף לך.. הסתובבתי קצת במהלך השנים למרות שיש לי פגישות קבועות באיכילוב.
&nbsp
אני מצטערת שחזרו לך ההתקפים ומקווה שזו אפיזודה חולפת.

למעלה