זה שאין לי אופנוע...

Jonny Boy

New member
זה שאין לי אופנוע...

לא אומר שאני לא יכול לעשות ווילי...

zataomm

New member
יסלח לי כבודו אך...

פשוט נמאס לי מהשחצנות של ותיקי הפורום הזה, עמודי התווך, אבני היסוד, סלעי האומה, מלחי הארץ, שמני הברזל וכו´ וכו´, לא כולם מכירים פה את כולם ויש כאן גם הרבה אורחים פורחים שלא בקיאים בהיסטוריית הפורום על בוריה החל בימים הראשונים תחת מלכותו של נירו ביואל וכלה בימינו אנו פה בתפוז תחת שרביטו של הכרוב. אתה בטח שואל את עצמך: אבל מה עשיתי? גם עזריאל שאל את עצמו בדיוק את אותה שאלה. בתגובות עויינות ומגינות בעלות מעין אלה אנחנו רק מבריחים חברים פוטנציאלים לקהילה. הפורום הזה הוא פורום ציבורי של תפוז ולא הפורום של בילבי, השדון, ביג מקס, מיס מור או כל אחד אחר. (אלו סתם מקבץ שמות של משתתפים קבועים ללא שום כוונת זדון או האשמות כל שהם).

אם לא ידעת לבילבי יש פורום !!! ../images/Emo46.gif

ובילבי עושה בו ככל העולה על רוחה .. אבל מרשה גם לאורחים כמובן .. ואולי שאתה מזכיר שמות אז שלפחות יהיו נכונים . ואני שמחה לארח את כולם כאן בפרדס ובביתי (בפורום שלי)

zataomm

New member
מעניין שאת אומרת את זה

כי בדיוק בדף השני שפתחתי אני מבקר בפורומך המהולל ותסלחי לי אך גם למיס מור יש פורום והאמת גם לי היה אחד עד לא מזמן. אבל עדיין אני עומד על דעתי שיש לכבד כל מבקר בפורום הזה בין אם יש לו פיאגו´ סי או קאג´יבה רפטור... מין אחוות דפוקים שכזו

../images/Emo7.gif ואתה לא אוהב את הפורום שלי ?

אני אוהבת אתכם ללא הבדל דת, גזע, מין, לאום, נפח מנוע, מידות צמיגים, סוג האגזוז, מספר ניצחונות של מיצו ברול-און(אצלי זה רק דיאודורנט),מספר הודעות בפורום,מספר הפעמים שהתמונה שהעלתם הועלתה בעבר... חלאס ז#$@& שכל - אוהבת אתכם ..

קוליVFR

New member
בילבי, איך נכנסים לפורום שלך?

הסח דעת קל.. אולי נגרור עוד כמה ליצנים לשם...

קוליVFR

New member
הלו הלו, להרגיע ומהר.. ../images/Emo3.gif

מה GPZIV אמר בסך הכל? שהתמונה ענתיקה? (הוא צודק אגב..)
אף אחד לא גירש אף אחד ובטח שלא "תפס תחת" כולם מוזמנים, גם אלו שאין להם דו"ג ורק אוהבים אותנו ואותם..

zataomm

New member
אני מת על הפורום שלך ../images/Emo23.gif

החבר´ה שם ממש מגניבים (מוכרים לי מאיפהשהוא) ואני לא ציני, רק את הממשק אני לא כ"כ מסמפט אך זה מה יש. אך מאידך כאן זה פורום ציבורי וצריך וכדאי להיות נחמדים לכולם, גם אותי מעצבנים לפעמים כל מיני אמירות או אנשים כאן אך אני מרגיש כמו על אי בודד שאתה חיב להסתדר עם מי/מה שיש. אל מי תפנה? רוכבי הקופסאות? משטרת התנועה? ציפי סאמט? לא! כאן ביתי אל מול גולן/מקס פלייס/כליל החורש/מצפה משואה או איפה שתבחרו.

JonnyBoy

New member
רגע, לא הבנתי...

הלנו אתה או לצרינו? אז מסתבר שהתמונה עתיקה... אז ??? האינטרנט מקום גדול ומלא שטויות שלוקח זמן לגלות את כולן (בערך שלושה גילגולי חיים). ואם יש לפחות בנאדם 1 חדש שמבסוט מהתמונה, דיינו. JonnyBoy ששוב מתפלא על המהירות שבה יוצאים דברים מפרופורציה....

zataomm

New member
לנו בטח לנו...

מסכים עם כל מילה שאמרת, אז מה אם מופיעה בפורום תמונה שכבר ראית אותה 20 פעם, יש אנשים שעדיין לא ראו אותה ויש כאלה שנהנים לראות אותה כל פעם מחדש.

למעלה