זה רשמי...

י ר ד נ י

New member
זה רשמי...

יש לי חולשה לרקדנים! בנים שימו תמונות של עצמכם, עדיף רוקדים
פליז
וכל מי שרוצה רקדנים ורקדניות תתחברו אליי לאייסיקיו אם בא לכם 172297533

רק תמונה אחת לא?

רוצים עוד.. אני מעדיפה ביינתים להיישאר חסויה
אבל מאוחר יותר אחרי שיותר ישימו מבטיחה גם
. אגב איפה אתה אמרת שאתה רוקד?(הספינניג עשה אותי סנילית לרגע..)

Mr GK

New member
פאנאטית אחת...

תפסיקי לקפץ כל הזמן...
אני רוקד ב"גוונים".

חחחח../images/Emo6.gif

וואי תלבושות מגניבות,[; יש שם מישהי מוכרת לי, אתה מכיר את הסטודיו של ארנון צוקר ואלמה פרנקפורט
?

Mr GK

New member
איפה זה "שם"?

ולא, אני לא מכיר את הסטודיו הזה. איפה זה? איזה סגנונות לומדים שם?

בגלריה,

יש תמונה להקת גוונים ראשון לציון, שאתם לבושים באדום,;] יש ברמת השרון לומדים את כל הסגנונות, ובת"א זה רק סניף קטן, בעיקורן גם לומדים את כל הסיגנונות אבל יותר גא'ז. ברמת השרון זה מוכר יותר.

ננסה[;

יש את המורה, עם החולצה השחורה הכי בולטת שם
יש מצד שמאל מישהי שמחזיקה אותה, ועושה כיפוף של הרגליים, בדיוק כמו זאת מצד ימין(רק שזאת בצד ימין לא מחזיקה את המורה-אלה היא שמה את היידים היד, על מישהו (בחור שם) ומאחוריה יש מישהי ששמה ליד על התוכעס בכל אופן, זאת ששמים לה יד על התוכעס והיא ליד המדריכה, ומחזיקה יד ביד את הגברבר שם, ועושה אותה תנועה כיאלו היא יושבת עם התוכעס בחוץ כמו זאת מהצד השני, יש לה חיוך חומרי כזה, שורשים שחורים אבל כל שהאר השיער רואים כזה שהוא בלונד

Mr GK

New member
קוראים לה חן והיא רוקדת גם...

בתאטרון השחור של ליאור כלפון ("פאנטאזי").

אוקי, נראה לי שהיא הייתה איתי בסדנה

באחת החופשים, אני הספר על הסדנה הזאתי, כשהחזור מהספינניג ביי ביי:)

הנה -->

בחורף, היה את ה- דאלגרדייה, אני פיפסתי את זה אבל לא משנה.. עכשיו מישהי משהם קוראים לה מרלין, והיא רוקדת בהמון קליפים של מדונה, בירטני גור'ג מייקל ועוד, והיא והכיוגרף שאני רוקדת אצלו, יצרו קשר והיה סדנה ששילמנו עליה, ופירסמו אותה בעיקר איפה שאני רוקדת בת"א ובאזור רמת השרון איפה שהסטודיו השני הגדול יותר, והייתי, ממש ממש כיף רק בעיה אחת, בגלל שזאת כיאלו מרלין!!, אז היה מפוצץ למרות שעשו הרשמות כדי שזה לא יהיה מפוצץ ואז הרשימה נסרה, בכל זאת היו מלא אנשים ועשו את זה ברמת השרון ואני מת"א והיה בעיה עם האוטובוס והגעתי באיחור ובלי שום קשר, מלא מלא אנשים אי אפשר להנות ככה\= רק עם לא היו איזה 10 אנשים ככה, אז ממילא והיה שעור מדהים!, מי שירצה יש גם סדנה בסוכות אני כנראה לא יהיה, כנראה היא באה לארץ בסוכות בשביל להעביר עוד סדנאות אני יעדכן..

י ר ד נ י

New member
חחח

רוצה לשמוע קטע? גם אני רוקדת ולחבר שלי יש חולשה לרקדניות חחחח יומצוין לכולם אוהבת אותכם פרובוקטור
אתה חמוד

Miss shokolit

New member
יוווווו

גם ל יש חולשה לרקדנים....
אני איתך בבקשה מהבנים לשים תמונות!!יאללההה!

למעלה