זה רשמי: אליאב עשה לנופר ביד ב4:00 בבוקר

זה רשמי: אליאב עשה לנופר ביד ב4:00 בבוקר

כל מי שהתעורר בוקר טוב! אתם מוזמנים להעביר במאקו אחורה ולראות. בפייס אומרים שהיא לחשה לו ״תוציא את היד תוציא״ ואז שמעו גניחות.

אני אישית ראיתי בלייב ושמעתי לחישות לא ברורות אבל בהחלט היד הייתה שם...ולפני כן הוא בלע לה את האוזן.

לא נכנסת למיטת גבר זר עאלק. בקיצור. תראו.

Miss Bubbles

New member
שעה לפני אמרה שהיא לא בחורה כמו דנית

ולא נכנסת למיטה של גבר ככה

כמהאפשר

New member
והיא באמת לא נכנסת למיטה של גבר "ככה".

הם הכירו קודם.
היא רצתה אותו.
הוא אותה.
הייתה ויש ביניהם כימיה.
היא לא חייבת לאיש ולא לדנית דין וחשבון.
ואין לה שום סיבה לעצור את עצמה.

אז היא החליטה שאין שום סיבה שהיא תעצור- אם אליאב נתן לה את האו.קיי., כי הוא זה שתקוע כאן באמצע.

שיהיה להם לבריאות.

גוני333

New member
היא לא חייבת כלום ושיהיה לה לבריאות

רק שלא תגיד משהו אחד ושתפעל הפוך ממה שאמרה. שתגיד :" אני שמה זין על דנית, אני רוצה את אליאב ובשביל זה נכנסתי" והכול טוב.

כמהאפשר

New member
קודם שדנית לא תגיד במשך חודשיים "אני לא רוצה

את אליאב, אני לא מאוהבת"
ושניה אח"כ "אני לא שמה זין עליך, אתה חרא, אתה איכס, אתה מגעיל"

נופר בן אדם- שתגיד מה שהיא רוצה
אליאב בן אדם שיגיד מה שהוא רוצה
ודנית רחוקה מלהיות קדושה.

אנשים מגזימים.
קצת.

webguy

New member
שני אנשים בוגרים באח בפורום לא כולם כאלו

Miss Bubbles

New member
שתעשה מה שבא לה, אבל שלא תשפוט את דנית על

אותו דבר. זו צביעות בעיניי.

90a

New member
היא לוקחת אחריות, זה ההבדל היא

על מעשיה לוקחת אחריות, דנית מאשימה את נופר, כי מה שהיא בעצם רוצה זה רק לחזור היא למקום ההוא.....
מדובר בבחורה שבוגדת כך ששה תמים היא ממש לא!
והדרישה שיוצאו את נופר זה לא להבין.....ולהיות מניפולטיבי.....תדרשי שיוצאו את אליאב .....ואת כל המעורבים.
הגועל הראשי כאן זה אליאב ולאחר מכן הבנות כל אחת מהצד שלה.

90a

New member
סליחה נופר מיתממת לחלק

ממעשיה מאז הכניסה .....זה כן.....וזה החלק המגעיל שלה בסאגה הזולה המזוייפת הזו, וזה לחלוטין לא לעניין והיתה צריכה לגלות רגישות ולא להתעררב

כמהאפשר

New member
היא ואליאב לוקחים אחריות על החלקים שלהם

בסיפור, זה ההבדל.
אליאב אולי מנסה ולא יודע איך לצאת מזה נכון ובצורה הכי פחות מכאיבה לכל הצדדים-
אבל שניהם הגיעו לנקודה שהם אמרו די.
והם צודקים.

ושתשפוט.
אז מה? מה קרה?
כמה אפשר למזמז אותה?

אז אתמול הם עברו פאזה?

בניגוד לקארין למשל, לא מדובר בבחורה שפשוט התאהבה בבחור שהתאהב בה והחליטה לא לדפוק חשבון. מדובר בבחורה שהתבייתה על בחור עוד לפני שנכנסה לבית, בחור שהיא מכירה מקודם, שיש להם חברים משותפים. בחור שהיא יכלה להכנס למערכת יחסים איתו לפני התוכנית ויכולה בשקט לעשות את זה אחרי התוכנית. זה לא משהו שנוצר באופן טבעי בין שני אנשים שכלואים יחד באותו המקום ומפתחים רגשות. אז למה לעשות את זה מול המצלמות? למה לעשות את זה מול בחורה שעד לא מזמן הייתה מחממת את אותה המיטה?
לדעתי זה אגו. היא רוצה להראות לדנית, המשעממת הזו שאי אפשר לנהל איתה שיחות ולאקס שלה ולכל עם ישראל שאין אישה כמוה, רק באה וכבר נפל לזרועותיה החתיך (
) של הבית, האלפא-מייל (
).

aviril11

New member
שימששו כל אחד איזה איבר שהם רוצים מענין תתחת

..מה שמענין אותי שלפי הרושם שאני מקבל..דנית עלולה להכיר את אברבנל מקרוב ומבפנים..

90a

New member
זה לא מה שהיא אמרה , אמרה שלימדו

אותה שאם היא נכנסת לקחת אחריות ולא ישנה עם גבר סתם....

90a

New member
היא לא מתחסדת היא מבחינה בין המקרים

בעונה שלה, שהיא לא הרגישה עם ג'קי היא לא נכנסה איתו למיטה. ששני אנשים נכנסים למיטה ועושים דברים מיניים האחריות של שניהם כאשר מדובר באנשים בוגרים. היא גם אמרה שהאחריות גם של אליאב וגם של דנית. וגם היא שהיא נכנסה עכשיו הבחירה לחלוטין שלה.
אנשים שדשים בזה יותר מידי לנגח את נופר לא מבינים שאפשר להביא את הסירטון האחר והתפיסה החברתית לגביו הרבה יותר גרועה, ומתי הוא נעשה לאחר כמה זמן בבית האח.
כל המעורבים עשו זאת ללא רגשות, מתוך מנעים של מעמד בחוץ, זרימה מינית להשיג מעמד במשחק וגבר, חרמנות וכו'.
מבחינתי מה שהופך זול את הסיטואציות לזולות זה העדר הרגשות, אבל זכותה.....
ולמיטב זכרוני הוידאו האחר לא נתנו שהוא יועלה כאן.....

למעלה