זה רק עניין של זמן

TalkShowHost

New member
זה רק עניין של זמן

עד שתום יורק יצא בהצהרה צדקנית לגבי המצב בשטחים בלה בלה בלה, ובאמת שאני לא מתכוון לפתוח כאן דיון פוליטי בטחוני, סתם, יש לי הרגשה שדעה פרו ישראלית לא נשמע ממנו. מקווה שזה לא יגיע לרמה של "אני לא מוכן להגיע לישראל" ופלצנות מסוג זה ששמענו בעבר מאמנים אחרים (ניק קייב למשל ), ולא שיש לי אשליות שהוא מגיע לקיסריה מחרתיים, אבל לפחות שלא ישנא אותנו יותר מדי.

unsure

New member
איך אתה יודע שהוא לא בקיסריה...

ברגע זה? אני מציא שנקים ארגון מודיעין שיספק מידע מעודכן ותחזיות בכל הנוגע לרדיוהד :) אולי "משמרת הקרמה" או רמ"כ (רדיוהד מודיעין-כללי).

rachelmerav

New member
כן, חברה שלי פגשה אותם בירושלים פעם

טוב זה היה ג´וני ותום וזה היה די מזמן, אבל הם באו לירושלים ואכלו באיזה בית קפה (כן, ממש מזמן לפני שבתי קפה התפוצצו)

unsure

New member
אפשר לארגן סוכנים ברחבי הארץ...

את בי"ם... אני באזור פ"ח-קיסריה... תומר הרמת השרון... רק חסר משהו מהדרום

thomas78

New member
מצויין בערבון מוגבל...../images/Emo10.gif

לפי מה שהבנתי הולכים לפרק את הסינרמה לקוביות קטנות ולבנות עוד כמה בנייני הייטק. ממש טרגי, תארו לכם עוד מקום להופיע (חוץ מקיסריה). הסינרמה היתה אופציה מצויינת בשבילי, (חוץ מהעובדה שאני יכולה לבהות בה מהחלון כל יום...) - יתרון מצויין !!! רק המחשבה שרדיוהד יבואו לעוד הופעה בסינרמה ואני אוכל להתנחל ליד הסינרמה שעות עושה לי את זה... אני תמיד יכולה להזמין את ה"חבר´ה" ל-"cup of tea" אחרי ההופעה... אולי נחתום על עצומה נגד הריסת הסינרמה ?!?

power play

New member
אני אחתום על זה ..רק תביאי על מה

לחתום

Her Circulation

New member
מממ

אל לשכוח שאשתו של גוני היא מישראל. ב. אני חושב שישנם לא מעטים בארץ התוהים לתקינות המצב, ואם בארץ אז לבטח גם בחול". וזה לא יגיע לרמה של לא מוכן להגיע לישראל. להרגע.

למעלה