זה רק אצלי או..

Danielle102

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היי.. אז קודם כול קיבלתי אישו מליהי
אז אל תדאגו
אז כפי שחלקכם יודעים,או שלא.. נפתחה קומונה חדשה למיכאל אלוני
, אני מקווה שהקומונה הזו להבדל משאר הקומונות שלו באמת תצליח
כולכם מוזמנים!! אורחי הכבודד
בנתיים פניתי לערוץ הילדים שיפנו את מיכאל לקומונה
--הקישור למטה. דניאל

Super Chuly

New member
../images/Emo45.gif

להבא- נא לשרשר בטאקט- כלומר לא לנושא חשוב (כמו שרשור הפרק היומי) ולהשתדל לשרשור הקשור כמה שיותר לנושא הנצלו"ש. ליהי :)

shminia com

New member
נצל"ש..

היה כתוב בערוץ הילדים" דגנית מגלה מאיפה דדי קיבל את הכסף וזה לא נכון כי דגנית ידעה מאיפה הוא קיבל את הכסף! היא שאלה אותו אם זה חוקי גם..

Titush Black

New member
וגם..

שמתם לב שלאלה עם הגלימות יש לכל אחד צבע משלו? עם תשימו לב יש לכל אחד "בשולים" של הגלימה צבע משלו. אולי זה רומז לנו משהו? תיתוש

Titush Black

New member
תודה.

ואגב שמתי לב לעוד משהו. בפרק הקודם כשהופיעו האלה בגלימות {ראיתי תמונה באתר ערוץ הילדים} ה"שולים" והכובעים היום שחורים. או שזה פאק של הפקה או שיש לזה חשיבות. אני רוצה לראות את כל הפרקים מתחילת העונה לראות עם יש איזשהו רמז או סתם כל מיני דברים קטנים שאפשר להתייחס עליהם. גם בקשר להעילמות של איה. תיתוש:-|

שכטרון

New member
אני חושב ש...../images/Emo59.gif

יכול להיות שהאיש השלישי זאת באמת לילי. זה מסביר למה הוא לא מדבר, ולמה הוא לא היה כשלילי הייתה בבית של דדי

Titush Black

New member
ולילי רוצה למצוא את עצמה?

הם אמרו היום ששבוע הם חיפשו אותה. זה לא הגיוני. או שאולי היא עובדת גם עליהם. לאישה הזאת אין גבולות XD. בכל מקרה אני כבר מתה לראות. תיתוש

שכטרון

New member
בטוח שהם דיברו על לילי?../images/Emo59.gif

בכל אופן, השבוע יגלו מה הם מתכננים... זה לא ספויילר נכון?

DoRiNuS sMiNiA

New member
נ"ש פישול רציני!!!

אם כבר דיברתם על טעויות של ההפקה ויש לפעמים (חאפיף...
) שמתם
שהיום ניני (
ידידיה) בפלאפל שתה קפה?! א.זה פלאפל...ממתי שותים קפה? ב.ממתי יש ילדים בני 15 ששותים קפה? (למרות שיש כאלה מעטים
,לא אני) אבל ראו שידידיה
התייחס לכוס הזאת מאוד!
וזה נראה ממש אמיתי (תמיד אמרתי שהוא שחקן מעולה) אני לא יודעת אם היא הייתה מלאה או לא אבל בהחלט אנחנו יכולים לדעת איך ידידיה
נראה כשהוא יושב בבית קפה...
(שמתם לב שהגזמתי קצת עם האייקון "
" אוח רומיאו שלי!!!

למעלה