זה רק אצלי או ש......... הפורום נהיה שחור שכזה?
P PureBlood1 New member 13/3/03 #2 ../images/Emo129.gifוואו... אני לא רגילה.... הכל כהה.... אבל זה יפה אז זה בסדר... זה לא צבע זוהר כזה שהעיניים לא יכולות להתמודד איתו.
../images/Emo129.gifוואו... אני לא רגילה.... הכל כהה.... אבל זה יפה אז זה בסדר... זה לא צבע זוהר כזה שהעיניים לא יכולות להתמודד איתו.
P PureBlood1 New member 13/3/03 #3 ../images/Emo129.gifאההההההה זה עוקב אחרי זה לא עוזב אותי, זה משגע אותי, אני שונאת את הדברים הקופצניים האלו שעוקבים אחרי המסך.
../images/Emo129.gifאההההההה זה עוקב אחרי זה לא עוזב אותי, זה משגע אותי, אני שונאת את הדברים הקופצניים האלו שעוקבים אחרי המסך.
P Penny s New member 13/3/03 #4 how very appropriate../images/Emo15.gif that Alan Rickman's forum should have the Oscar's background
מ מלאכית16 New member 13/3/03 #5 החסויות של תפוז מעבנות...../images/Emo110.gif אבל חייבם להתמודד איתן.... אנחנו צריכות להודותשלא קיבלנו את החסות של סלקום...ושגם נהינו די הרבה זמן מתקופת חוסר חסות....
החסויות של תפוז מעבנות...../images/Emo110.gif אבל חייבם להתמודד איתן.... אנחנו צריכות להודותשלא קיבלנו את החסות של סלקום...ושגם נהינו די הרבה זמן מתקופת חוסר חסות....
מ מלאכית16 New member 13/3/03 #6 מעצבנות*../images/Emo110.gif../images/Emo154.gif ואתן יכולות להפוך את השירשור הזה לשרשור עוף...
I I n n u e n d o New member 14/3/03 #8 הוא רודף אחריייייי אם אני מורידה את העכבר למטה האוסקר הזה רודף אחריייייייי הסילוווווווו