זה רק אני?

mosh_the_ant

New member
זה רק אני?

שעדיין לא מרגיש שהייתי בהופעה? כלומר יש הוכחות בשטח שהייתי ג€ג€ אבל אני עדיין לא מאמין/מרגיש שהייתי בהופעה הזאת. אני חושב שנדרשת הופעה נוספת. זה כמו חלום. רגע היה ונגוז. . אני מקווה שיצא DVD של ההופעה. אני חושב שהצילום האובססיבי שלי קצת פגם בהנאה מההופעה. . צריך לנסוע לחול לראות שוב פעם. . .

mosh_the_ant

New member
לדעת דברים בדיעבד זה הכי מעצבן

יכלתי לקנות במחיר של כרטיס נוסף כמה כרטיסי זכרון ולצלם בוידאו.... נו מילא , אני ממשיך בחלום הבא שלי - לראות שוב את המופע או לראות מופע של גילמור (-:

maya251

New member
אם כבר העלית את זה

בהופעה קרה לי דבר מוזר, מרוב שחודשיים אני מחכה לראות את ווטרס פתאום בהופעה קצת אחרי השיר הראשון, נכנסתי למן הלם כזה והרגשתי שאני בתוך חלום שזה לא קורה לי שאני לא באמת בהופעה, הכי מצחיק שאמרתי לעצמי אלף פעם שאני בהופעה של ווטרס ומשהו בתת מודע שלי כאילו לא קלט את זה. ובגלל זה אני מרגישה באמת צורך לראות שוב את ההופעה ועכשיו אחרי ההופעה אני שומעת רק את גילמור - on the island ומקווה שאזכה לראות אותו ובקשר לתמונות החלטתי באמצע ההופעה להפסיק לצלם כי זה באמת הורס את הכיף

Inis mor

New member
האמת שלי קרה אותו דבר...!

לילה לפני בכלל לא הצלחתי להירדם מרוב התרגשות. הסתובבתי כמו זומבי וגמרתי אולי חפיסה שלמה של אל אם כחול. לבסוף נרדמתי על הספה בסלון. אפילו בפקק היו לי פרפרים בבטן. אבל ברגע שנכנסתי לשער ונתתי את הכרטיס שלי נכנסתי לסוג של שוק. dare I say...Comfortably NUMB??? רק כשהתחיל DSOTM התחלתי לקלוט שאני שם. אבל זה כניראה ייקלט יותר מאוחר. זה לא שינה מהחוויה חלילה זה פשוט-כניראה מנגנון הגנה פסיכולוגי מתוחכם במיוחד שמונע ממך...לאבד את זה לגמרי...? לגבי התמונות אגב-זה באמת הרס את הכיף. צילמתי כמה אבל יש לי הרגשה שצילמתי בעיקר ידיים של אנשים אחרים מצלמים! :(

א י ט י

New member
אלוהים זה בדיוק מה שקרה גם לי

וואלה מילה במילה , כל ההופעה אני אומר לעצמי " איתי , אתה בהופעה של רוג'ר ווטרס , רוג'ר ווטרס!!" . מה אני יגיד לכם עד עכשיו לא נקלט לי . קשה להתעסק בבנאדם ובמוזיקה שלו כ"כ הרבה שנים ולאסוף כל פיסת מידע עליו ועל פינק פלויד ולהיות אובססיבי בזה ולהתפלל לראות אותו באחד מן הימים בהופעה , משהו שנראה לי רוב הזמן כמו פנטזיה , משהו לא מציאותי בכלל! ואז לראות אותו בהופעה , פנים אל פנים , לייב , עם כל מה שקיוית שתראה כל השנים , לא מתעכל לי פשוט לא מאמין שזה קרה שהייתי אאאאאכשרה ה-י-י-ת-י בהופעה של רבע פינק פלויד , בחיים שלי. מה גם שהייתי עסוק בצילומים שזה פגם לי בהנאה בצורה דרסטית אני לא יודע איך נתתי לזה לקרות. ועוד רובם יצאו גרועים. בלאט

eizen16

New member
זה לא רק אתה !!!

מאז ההופעה אני עסוק באופן אובססיבי להשיג חומרים של הפינק פלויד. אני שומע אותם באוטו ומשחזר את ההופעה בראש. וחושב לעצמי שאני חייב לראות את ההופעה שוב !!!

maya251

New member
../images/Emo24.gifיאללה לגילמור עכשיו

ובלי קשר מאוד מעניין אותי לדעת איפה הוא גר

CrazySheep1

New member
זה ממש לא רק אתה...

זה בדיוק מה שקורה לי ומעסיק אותי בכמה ימים ה אחרונים.. אני פשוט לא שלוו.. אני מרגיש כאילו זה לא הספיק לי.. אני לא מעכל שראיתי את ווטרס! אני חושב שרק במידה וההופעה היית נמשכת עד עכשיו הייתי מבין מה בעצם קורה לי. זה באמת לא נתפס. זה עבר כ"כ (!!!) מהר שאי אפשר לתאר. בא לי לבכות דיי :( :( :( אני נשבע שהתחילו לרדת לי דמעות חח :\ אני רוצה כל כך לראות אותו שוב :(

למעלה