זה רק אני

Lion_Heart

Well-known member
זה רק אני

או שאבירי סולמניה תמיד נראו לכם בתו "בשר התותחים" של קרין ?

Wing Chan

New member
שמע, אמנם בשר תותחים, אבל מישהו

אמור לעשות את זה. והסולאמנים עושים את זה בצורה דיי טובה. סתכל על זה ככה - ללא אבירי סולאמניה, מה בדיוק היה נותן מענה לצבאות טקיזיס? לא היו אז בדיוק טנקים ומטוסי קרב, היה חי"ר, פרשים, וקשתים. מה גם שבקרין אין ממש תותחים בשדה הקרב, אלא אם כן אתה נלחם נגד גנומים ואז מרבית הסיכויים שזה יתפוצץ להם בידיים לפני שהם יספיקו להשתמש בזה נגדך.
. בקרין יש מקסימום כדורי אש של קוסמים או משהו.

Lion_Heart

Well-known member
אבל. . .

כל מה ששומעים עליהם זה שהם "מתו בגבורה" או "פעם עיניתי אביר סולמני" או "פעם הרגתי אביר סולמני" או "פעם נגעתי באביר סולמני צעיר (מייקל ג"קסון) "

Wing Chan

New member
למות בגבורה זה אולי המעלה הכי

גדולה שיש במלחמה. זה אומר שהם לא קיפלו את הזנב שלהם בין הרגליים וברחו כמו חבורת עכברים. Never give in - never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense. Never yield to force; never yield to the apparently overwhelming might of the enemy. (צ'רצ'יל)

crysania

New member
מישו ממכם היה רוצה להיות אביר ?

מישו רציני היה רוצה להקריב את החיים שלו בשביל אנשים שמילא ימותו בגלל הדרקונים רק בגלל הגבורה ? ניח, מצחיק.

someboddy

New member
זה השריון

אם תלבשו כל היום שריון מתכת כבד ותלכו בשמש, גם המוח שלכם יטגן.

Wing Chan

New member
חח שיחקתי, אבל אין קשר. ../images/Emo13.gif

ככה זה כשמעריצים את צ'רצ'יל. חתיכת גיבור.

Lion_Heart

Well-known member
כן אבל. . .

זה כל מה שהם עושים מתים בגבורה הם מעולם לא (תקנו אותי אם אני טועה) ניצחו במשהו בלי המילים "ואבירי סולמניה מתו (כמעט) כולם" זה מה זה מתסכל "בוא תיהיה אביר סולמניה. . .מוות בכבוד מובטח
"

crysania

New member
הו הי!!! רק עכשיו שמתי לב שנכנסת^^

אז בוא נמשיך.. מה אתה מוצא באלהנה? היא מפגרת. אבל ממש. ומה רע כל כך בבתולה כוהנת? ומה רע ברצחת אכזרית? ג'יז... אתה ממש חושב שתבנה עם מישי מהן משפחה? זה סתם סקס ודיבורים^^ golden cock^^

Lion_Heart

Well-known member
אז. . .

לא. . .(איכס קיטיארה) וקריסיניה. . .היא כמעט עשתה את רייסטלין. . .(איכס כפול) ואלהנה. . .עושה לי את זה יותר משתיהן ביחד סהר פז. . . כוהנת. . .אבל בהחלט לא בתולה ו לאורנה. . ."כדבש הניגר מכד". . .mmmmm finger lickin good

Lion_Heart

Well-known member
. . .

אם איי פעם אחזור לשחק ברומח הדרקון אז. . .נראה

למעלה