זה רק אני

Awaken

New member
זה רק אני

או שההתחלה של השיר no prayer fo the dying מזכירה בצורה שלא יכולה להיות סתם מקרית את השיר fear of the dark

Awaken

New member
מה הקשר???

הדבר היחיד שדומה זה הסאונד, בתוים אין שום קשר... אבל ב- fear of the dark זה אשכרה אותם תוים.

Alon31288

New member
זה נכון. מאוד אפילו.

זה ממש ממש ממש דומה, והנה סיפורון: כל הכיתה שלי לא סובלת את איירון מיידן, הם קוראים להם דת' מטאל ואומרים שהם אוכלי ילדים ומפלצות אנד סטאף. (אני לא שם זין שילכו להזדיין.) בכל מקרה השמעתי להם במסגרת של שיעור ספרות בו ניתחנו שיר של איירון מיידן שביקשתי מהמורה שיתן לי להשמיע והרבה ילדים ראו שמה שהם אמרו היה לחינם והם די אהבו את זה. תקלטו שהמורה שלי ביקש ממני שאני אצרוב לו את השיר :) אפילו ילדים שמנגנים ממש ממש ממש יפה בגיטרות ויש להם מן הרכב לא ברור אהבו את זה. שלא נדבר על ילדים שביקשו ממני את השם של השיר שוב כדי שיוכלו להוריד אותו בקאזה, ביקשו עוד שירים והתאהבו בשיר The Trooper. בכל מקרה אחרי השיעור הם כולם (קבוצה של 10 ילדים בערך) מתחילים לזמזם ולשיר בזיופים הזויים את Fear of the Dark, באו אליי ואמרו לי שזה דומה מאוד לשיר שהשמעתי בכיתה וזה הזכיר להם. ואז הם אמרו שכל השירים של מיידן נשמעים אותו דבר ועזבו אותי המום מהנחמדות יתר שלהם תוך כדי צחוק שמזמזם את Fear of the Dark. שימותו כולם.

נימרודל

New member
אני מזמן הבנתי

שהתלהבות של ערסים מאירון מיידן לא נמשכת יותר מכמה ימים, ואז הם חוזרים למצב הצבירה הטבעי שלהם. אולי כדאי פשוט לא לשתף אותם בזה... ערסים (או צפונבונים) ישארו כאלה תמיד... קרה לי ככה באנגלית הבאתי שני שירים של מטאליקה, המבטים שלהם היו ממש בוקסים...

Awaken

New member
הכי מעצבן זה אלו שלובשים חולצות

של מיידן, אבל בכלל לא מכירים אותם.

נימרודל

New member
נכון!!!

המתלהבים האלה שלא מבינים מהחיים שלהם ותנהגים כמו ילדים בכיתה ו'... יו איך אני שונאת אותם. אלה שרוצים להיות מיוחדים בכוונה!!!

matt hensley

New member
מה כפת לכם?

מיידן זה מוסיקה ל"מובחרים" שזה אתם?רק מי שמעריץ אותם באמת יכול ללבוש חולצות שלהם ולשמוע אותם?בחיית אתם מדברים שטויות...מה אכפת לכם אם ילד x לובש חולצה שלהם וערס y שומע אותם...באמת...

Alon31288

New member
אכפת לך?...

מילא לי אבל גם לאחרים? מה אלה ההודעות העוינות שלך? תעזוב אותם אני מסכים איתם בכל מילה והם לא עשו שום פשע, הם רק הביעו את דעתם ואתה עם הדבר הזה שלך בא ומוחק אותם כאילו הם איזה גיר על לוח. ת'אמת אני יודע ששניהם יבואו ויגידו עכשיו שזה לא אכפת להם וזאת זכותך ובלה אבל לי נמאס. ודווקא שני הילדים האלה ממש בסדר. (Awaken ונימרודל) אז תסלח לי אבל אני מבקש שתוריד את הטון בהודעות שלך. תודה מראש.

Awaken

New member
matt hensley- מה הבעיה שלך???

מה הקשר ל-"מובחרים"?? אתה על סמים או משהו??? כולה אמרתי שזה דפוק שיש כאלו שרואים חולצה קשוחה ולובשים אותה כי זה נראה אפל ומגניב, בלי לדעת כלום על מה כתוב בחולצה. לא, זה לא פוגע לי בבריאות, אבל זה דפוק כי זה אנשים שמלאים בפוזה. ובקע של ערסים ששומעים אותם זה ממש לא אכפת לי מוזיקה היא לכולם...

matt hensley

New member
אתם מדברים כאילו המוסיקה והקטע של

איירון מיידן שייך לכם או משהו. זה מטומטם. תן לאנשים ללבוש חולצה של זה. מה זה משנה?בת'כלס הם רק יתנו יחסי ציבור ללהקה בכך.... ולאלון...כן אני סותם פיות של אנשים שבאים ואומרים:"אוי איזה חרא זה שלובשים חולצות של מיידן בלי להכיר אותם בכלל!","אוי איזה מעצבן זה שערסים שומעים אותם!". אתם עושים מאיירון מיידן משהו עליתיסטי. אני לא חושב שזה ככה בלבד ואני חושב שעצם ההתלוננות שלכם על זה שאנשים לובשים בגדים שלהם ושערסים שומעים אותם זה מפגר. כי בת'כלס זה רק עושה טוב ומקדם את המוסיקה של מיידן עם תחשבו על זה. ורק מפרסם אותם בין יותר ויותר אנשים.

Awaken

New member
אוקיי אתה מוציא לי מילים מהפה....

אני אמרתי איפושהו שזה מעצבן שערסים שומעים אותם??? לא! אז אל תזיין את המוח ותגיד דברים בשמי.

matt hensley

New member
לא אבל זיינת את השכל

שמעצבן אותך שהולכים עם חולצות של מיידן....ודיברתי על זה...על הקטע של הערסים דיברתי על מה שנימרודל אמרה...קפיש?

נימרודל

New member
שיווו....

מי שמדבר על עליתות... אתה יכול להגיד את דעתך- זה לגיטימי. אבל אתה מסתים פיות של אחרים- זה כבר לא לגטימי. ונגיד שאני כן חושבת שאיירון מיידן זה משהו עליתי? (אני לא אבל נגיד) אז מה? אתה מתעצבן ממש בקלות על דבר קטן שאומרים פה שהוא לא בדיוק דעתך. כנראה שדיונים באינטרנט הם לא בשבילך.

נימרודל

New member
אהה ועוד משהו...

אתה לא חייב לבוא ישר בגישה של תקיפה. תאמין לי שאם תבוא בגישה קצת יותר רגוע אולי אשכרה נקשיב לך יותר... סליחה באמת שיש לי בעיה עם אנשים שלובשים מסכות, ומנסים להיות משהו שהוא לא הם, ורוצים להיות "פריקים" בכוונה כדי שישימו לב אליהם, ועושים את עצמם מבינים למרות שהם לא, ומיד מקשרים אותם אם אנשים שזאת לא הפוזה שלהם. ותאמין לי זה קרה לי, וקורה לי עכשיו. וכן, משהו בזה הורס לי. מי אתה שתגיד לי אייך אני צריכה להרגיש בנושא?

למעלה