זה רק אני

ניר4819

New member
זה רק אני

או שגם אתכם הגרייג'ויז שעממו ועצבנו? (לא כולל תיאון, ההברקה היחידה של מרטין בכל מה שנוגע למשפחה הזו) אני קורא עכשיו במשתה את פרטי ה-kingsmoot, והם פשוט איומים. משעממים אפילו יותר מהפרקים של ברייאן, וזה חתיכת השג. ויקטריון, הדאמפיר, איוראון, אשה. כולם פשוט משעממים. כמה עמודים מהם ואני מרגיש שאני מתחיל להירדם. אני מתחיל לחשוב שהפרקים שלהם הם רגעי השפל האמיתיים של הספר. לעומת זאת פרקי דורן משתפרים מאד בקריאה שניה. מהטובים בספר.

ellendili

New member
זה לא רק אתה...

הגרייג'ואים הם הדבר הכי גרוע שמרטין כתב. אשה עוד איכשהו נסבלת אבל כל הדודים האלה שלהם... אני דילגתי על פסקאות שלמות בחיפוש אחר הדיאלוגים (שגם לא היו מרתקים במיוחד). מרטין היה צריך פשוט לספר לנו דרך מכתב שמגיע למי מהדמויות שכן מעניין קרוא את הפרקים שלהן (סטאניס, ג'ון, אפילו סרסיי) שמה שמו נבחר למלוך על הפייק ומה שמו השני נשלח אל דאני (או שזה אותו מה שמו...?) כל הפרקים שלהם פשוט מיותרים. דווקא את פרקי דורן ממש אהבתי גם בקריאה ראשונה. והם נהיים מעולים עוד יותר בריקוד

nathaliesh

New member
אל תסחף, רגעי השפל הם של בריאן

הפרקים היחידים של בריאן שהצלחתי לסבול הם אלו עם ספטון מיינארד ולא בזכותה. כן, הפרקים של הגרייג'ויים ובכלל כל המשפחה הזאת והממלכה המשעממת שלהם, עם המנהגים המשמעמים והמטורפים שלהם, פשוט מייגעים. אני חושבת שהם יכלו להוות סוס שחור מעניין בספר, דווקא אם לא היינו מקבלים נק' מבט של אף אחד מהם חוץ משל תיאון. אני מבינה למה אנחנו מקבלים את ויקטוריון (בשביל הספר הבא), אז מקסימום של שניהם, אבל צריך גם של אשה?! ראבק האישה הזאת ממש מיותרת. ובכלל, היה אפשר להכיר לנו אותם בהרבה פחות פרקים ולשמוע למשל על המשאל מלך בדרך עקיפה (למרות שזה דווקא מהפרקים הטובים).

למעלה