זה רק אני

זה רק אני

או שהפורום הזה גוסס? פחות ופחות אנשים מתחילים לכתוב בו, ואם כותבים אז הם אותם אנשים שכותבים שוב ושוב (יש רק בערך איזה 4-6 פעילים בפורום וגם זה לא) :(

כן זה לא מה שהיה פעם..

כל החברות פורום שהיו פעם קבועות ונורא פעילות כנראה עסוקות עכשיו (משי, רנית, שירן).. חיזרו בהמוניכןןן!! אני מתגעגעת
גם לאיריס (GBABY) אני כל הזמן אומרת להיכנס והיא פוחדת מספוילרים כי היא בדיליי (סו וואט, גם אני..) ונמרוד- תכתוב יותר!!!

אני זוכרת

שמלפני איזה חודשיים בערך (או יותר) הצטרפתי לפורום , ונורא התרגשתי כי היו פה המון פעילים בפורום, והתרגשתי מאוד כי ראיתי שיש המון מעריצים לסדרה.. אז אנשים.... איפה אתם?!

WatchMeWatchYou

New member
חזרתי... אבל לא ממש.. ../images/Emo4.gif

לצערי אני ממש עמוסה בלימודים, ואין לי זמן לנשום
ואם זה לא מספיק, אז עכשיו הלפטופ שלי בתיקון... אז בכלל קשה לי למצוא זמן להיות כאן
אבל דנה - זה הדדי. גם אני מתגעגעת
ובכלל, מרוב שאני עסוקה בקושי יוצא לי לראות את הסדרות שלי. למרות שהשלמתי את SPN ועכשיו יש לי רק את הפרקים של השבוע..

משי22

New member
רק בזכותך אני פה... ../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

טוב, נו, גם בגלל הסדרה
ואני באמת ממש עסוקה בלימודים (בעעע, אין לי כוח אליהם יותר), וגם האמת, בסדרות אחרות... פעם על טבעי הייתה הסדרה היחידה שלי, היום יש עוד דברים שמעניינים אותי, מה לעשות... אבל אני באמת אשתדל להיכנס לפה יותר!

../images/Emo24.gifמש-שוש חיי ../images/Emo3.gif

אני קצת מוחה על זה שאמרת שיש דברים יותר מעניינים מעל טבעי (וגם ג'נס וג'ארד בטח אם ישמעו את זה) אבל נסלח.. סתם איזה צבועה אני גם אצלי SN לא בראש מעייני..

משי22

New member
דנה

ביום שאת תעלמי, הפורום הזה יעלם איתך...
אני באמת מתביישת בעצמי, אבל בחיי...סוף העונה של גלי מרגש אותי יותר מאשר על טבעי כרגע...
(למרות שבאמת אהבתי את עונה 6!)

הווווו ../images/Emo24.gif

דיי איזה הגזמות..אני לא זאת שמחזיקה ת'פורום..
ו-וואו זה באמת מפתיע..כאילו, גלי נהדרת אבל עדיין נראה לי שיותר הגיוני שרואים אותה בשביל השירים ולא בשביל העלילה והמשחק בה..למרות שזה מוזר שעל טבעי מצטיירת לידה כסידרה יותר "רצינית" אבל הבנת למה אני מתכוונת?

משי22

New member
צודקת...

אני גם לא חושבת שגלי יותר טובה מעל טבעי, רק שהתעניינתי בפרק סיום שלה יותר (ואחרי שראיתי אותו זה עבר לי... פרק הסיום הגרוע בהיסטוריה, בערך). אבל כן, אין ספק שרואים את הסדרה הזה בעיקר בגלל השירים (ובגלל כריס
).

לירונת

New member
כמעט נרדמתי בזמן שראיתי אותו והתחלתי לזפזפ

כי גם השירים שיעממו אותי.... בוווווווווווווורינג!!

משי22

New member
נאלצת להסכים...

בכלל, לא בא לי שמעכשיו הם תמיד יעשו שירים מקוריים... זה היה נחמד פעם אחת, לא יותר.

ככה זה תמיד \ =

יום אחד הוא פורח...ויום אחר הוא מת.
בעונה שעברה היה פה ממש מפוצץ!!! אני זוכרת כמה שהפרק סיום עשה כ"כ הרבה רעש...

משי22

New member
אני יודעת!!!

התכוונתי שאיילת הגיעה פעם ראשונה בדיוק בשרשור סיום של העונה הקודמת, אז היא חסרה לי עכשיו. איילת- אין לי מושג איך את מספיקה עם הצבא וכל מה שיש לך על הראש גם להיות פעילה בפורומים
כל הכבוד לך!

למעלה