זה רק אני

Shira Esther

New member
אני לא בטוחה שזה נכון

ראה את זה ככה- הקול הנפוץ ביותר הוא הקול החילוני. כך שכאשר מישהו חילוני אומר משהו חילוני- זה לא מעורר תשומת לב מיוחדת. כשמישהו אומר משהו דתי- זה כבר יוצא דופן, ולכן זה בולט. זו התחושה שלי.

kaenar

New member
אני מסכימה איתך

ואני חושבת שזה אפילו שירשור מיותר.

סבבה, אז את ממש לא חייבת להגיב

איזה מזל שאת לא חושבת בשבילי וקובעת בשבילי מה מיותר ומה לא

kaenar

New member
אני חושבת שזה מיותר,

וזהו. אני לא חושבת בשבילך מה לחשוב

פשוט מוזר

שהקומונה הכי גדולה היא של דתיים ובכלל בכלליות בכל פורום שאני גולש אפילו פורומים שדתיים לא אמורים להיות שם, כי זה נוגד את האידיאולוגיה שלהם, הם שם עם הכפייה הדתית כמובן (לדוג' פורום בגידות) אני פשוט שמתי לב לעובדה הזאת וזה דיי מוזר...כמובן אולי אני טועה, לא ערכתי מחקר מקיף

Shira Esther

New member
זה פורום פילוסופיה../images/Emo3.gif

לא כל שרשור פה עוסק בשאלות קיומיות

כי אני לא אוהב לחשוב רק על משמעות החיים

או מאיפה באנו אני אוהב לחשוב גם על המקום שאני מתכתב בו. למה יש כל כך הרבה דתיים פה? זה ניראה כאילו תפוז שלהם והם בכל חור אפילו שהם לא צריכים להיות שם מסיבות אידאולוגיות לא לדבר שהדת בגדול דיי מגנה את האינטרנט (ואת הטלויזיה ואת הרדיו) לא שמפריע לי או משהו פשוט סקרן... מישרדי תפוז הם בבני ברק? אולי הנהלת תפוז היא דתיה? סתם שאלות קיומיות על העולם הוירטואלי

Dragonaut

New member
אני בכלל לא חושב שזה ככה

הגעת למסקנה שלא מבוססת על כלום, ונדבקת אליה זה די חסר טעם סה"כ

ברור שהיא לא מבוססת על כלום

בגלל זה פתחתי שירשור פה פעם הבאה שאני יעשה סקר מקיף, אני אודיע לך

tweeg

New member
תגובה

זה רק נראה ככה,גם בחלקית כי הם ציבור מאוד בולט ופרבקציוני מבחינת דעות ושמים לב לזה יותר כי הם מיעוט וגם בחלקו כי יש להם עוד הרבה פורומים,אבל עדיין יש כמות קטנה של אנשים שגולשים דווקא איפה שאתה לא מצפה לפגוש אותם,כדי לשכנע אנשים (בעיקר בפורומים של מדע,שם הם נהנים להתווכח,ולהימחק) בכל הפ' של מחשבים אין כמעט כאלה

למעלה