זה רק אני

זה רק אני ../images/Emo35.gif

או שהשופט הזה פשוט עיוור
אני ספרתי 5 ניבדלים שהוא שרק שלא היו
לפחות מאחד מהם היה אפשר לעשות גול

תודו

שהצהוב שערן לוי קיבל היה ממש רישעות זה לא היה עניין של חוקי או לא זה היה ממש רישעות

Shadow Warrior

New member
זה לא רק אתה..

שני נבדלים בכלל לא היו אמורים להיות..
הכרטיס הצהוב שהוא הוציא לערן פשוט לא מוצדק!
מתי מכניסים את עידן טל? או את אליניב ברדה??

TakTik

New member
שני הניבדלים של ערן לוי לא היו

ובעצם היו השמים אותו במצב של אחד על אחד עם השוער אבל הכרטיס הצהוב היה בצדק בחוקת הכדורגל רשום באופן חד משמעי שאם נשרק נבדל והשחקן ממשיך ובועט למרות הנבדל זה צהוב...אבל היה מקום לכמה כרטיסים צהובים לנתניה שלא נשרקו

אולי חוקי אבל ניבזי

ראיתי לא פעם ולא פעמיים ששחקנים בעטו אחרי שהשופת שרק לניבדל וזה נדיר שהשופט שם כרטיס צהוב לאותו בועט לדעתי בכרטיס הזה היה יותר רישעות מחוקיות

O n y X

New member
לשופט הזה יש משהו נגדו....

אבל זה רק ההשערה שלי... תסכלו על המשחק הזה מזווית חיובית: לא ספגנו גולים, ההגנה שיחקה לא רע וגם אוואט היה מעולה (לשם שינוי) למה כשההגנה משחקת טוב, ההתקפה על הפנים ולהפך?!

רגע אתם לא יודעים שאייל צור../images/Emo60.gif

שופט מכור. הוא שופט נחאס כול הזמן אנחנו מפסידים שהוא שופט(לדוגמא:באר שבע) בקיצור אני מציע שחיפה ישלחו להתאחדות איגרת לפסול את צור-בדחיפות!!

אילן 29

New member
הגיע אדום לגמאן..

טוב..מחצית ראשונה מגעילה ונכון שהיו טעויות עם הנבדלים והאדום שהגיע לגמאן על הנגיעה ביד והעבירה על רוסו (אייל צור מנייק). אבל המחצית השניה הזכירה לי את חיפה של פתיחת העונה ...עידן טל הוסיף המון והיה מצויין וגם אליניב ברדה הספיק להגיע לשתי הזדמנויות גדולות. מה שכן רוסו וז´וטא עדיין על הפנים (רוסו במיוחד). ...יהיה טוב

O n y X

New member
נראה לי...

שצור הימר על זה שיהיה תיקו! אז הוא לא נתן ללוי להבקיע!!!!!!!!!!!

s h a r o n 04

New member
עזבו את אייל צור...

הגיוני שנהיה מתוסכלים אבל רוב הטענות לא צריכות להיות מופנות אליו... השיפוט שלו אולי לא מושלם אבל רחוק מלהיות שערוריתי. ודרך אגב - מי שבדר"כ מביא את הנאחס זה מאיר לוי.

s h a r o n 04

New member
אכן משחק טוב של אוואט.

(לשם שינוי). צריך להחזיק אצבעות שזה יימשך ושהבחור ימשיך להתעסק בכדורגל ולא בהאשמות נגד "כלבו" (מי ששמע אותו ברדיו חיפה ביום שישי יבין למה הכוונה...).

O n y X

New member
לא שמעתי אותו ברדיו חיפה

אז פירוט בבקשה.... מה (או מי) מציק לבחור הזה הפעם???

s h a r o n 04

New member
הסיפור הפעם הוא עם -

איזשהו אוהד שהעיר לו "הערה". אוואט רץ לעברו וצעק לו מן "איום" בסגנון: חכה אחרי המשחק אני אגמור איתך עניינים (רק קצת חריף יותר..). אוואט מכחיש וגם אמר לגדי נס שהוא פותח בהליכים משפטיים נגד כלבו... בכלבו עומדים כמובן מאחורי הדברים שפורסמו. הקיצ´ - אוואט דואג שלא נשתעמם יותר מידי.

O n y X

New member
כדאי לאוואט...

להילחם בכדורים שעלולים להיכנס אליו לשער במקום להילחם בעיתונים בכותבים עליו, אז שיכתבו, מה זה משנה לו? או כמו שאומרים: "אם מדברים עלייך, סימן שאתה קיים" ושיתחיל לקרוא את המקומונים של עמק יזרעאל (אזור עפולה-נצרת עילית) שנורא אוהבים אותו ולא מפסיקים להלל ולשבח אותו

../images/Emo45.gifצודקת עד שאוואט התחיל../images/Emo60.gif

לשחק כמו שצריך רק שלא יחזור לעשות בירטוזים בגללמקומנים מסריחים

למעלה