זה רק אני

זה רק אני ../images/Emo35.gif

או שמאז הפציעה של ז´וטא הרמה הכללית של מכבי חיפה ירדה
הקישור לא מתפקד ההגנה על הפנים

TakTik

New member
לא רק אתה

אני לא יכול להיות בטוח שזה קשור אחד לשני אבל זו עובדה המשחק חלש חלש חלש מאוד בכול מקרה יאללה חיפה

גם אתה שמת לב לזה, הא? ../images/Emo4.gif

יש כאלו שיגידו לך שז´וטא הוא גם ההגנה, הקישור וההתקפה של מכבי חיפה.. אני לא מבין למה צריך להיות תלויים רק בשחקן אחד.. יש לנו את רוסו שעושה עבודה טובה מאוד בקישור, את ז´אנו שממלא את מקומו של ז´וטא בצורה די טובה. ועם הקישור יש גם ככה בעיה.. אני לא מבין למה שומי פתח עם אלמושנינו במקום זנדרבג..

Ido4Ever

New member
בדיוק..........הוא הכל

ועוד משהו בשנים האחרונות תמיד חיפה בנויה על שחקן אחד שהשאר עוזרים לו זוכרים את אלון מזרחי ... שהוא עזב לניס ושבוע אחרי זה הפסדנו ליפו 1-0 אבל לדעתי חיפה פשוט עיפה צריך להבין שכל שלושה ימים משחק ו יותר מידי טיסות בשבילנו זה מאוד קשה הליגה הישראלית רגילה למשחק כל שבוע ופגרת חורף ועוד פגרות ממשחקי הנבחרת ............. או שננצח היום אותם חזק או שנפסיד רק 1 עידו

זה לא משנה איפה הוא משחק

הוא אומר משהו נכון לכל הקבוצות שמשחקות באירופה אין בעיה עם עייפות ורק לשחקנים המפונקים שלנו (ויסלחו לי כל אלה שלא מסכימים) יש בעיה עם עייפות עייפות זה לא תירוץ אחרי הכל אם תמשיך להתבבסס על התירוץ הזה לא נגיע לשום מקום וכל הזמן נגיד שאנחנו עייפים צריכים ללמוד להתמודד גם במצבים כאלו

זה אמור להיות דוגמא לשחקני מכבי...

ואיזה התקפה של חיפה!!!!!!!!!! רוסו, סיביליה, קטן ומה יצא? כלום!!!!

למעלה