זה רק אני או ש..

angel enamorado

New member
זה רק אני או ש..

זה רק אני או שיש תחושה שהשופטים בקושי מקדמים את מעיין? למרות שהיא בהחלט שברה שיא בחסינות, והועמדה רק פעם אחת להדחה וגם זה היה בקושי, אחרי מחמאות על הריקוד, נראה כאילו השופטים מקדמים את שאר הבנות יותר.. לדוגמא, בתוכנית חצי גמר- בנים אחרי כל דואט השופטים החמיאו ליוליה,לידיה ועדי על העזרה שלהן ועל איזה יופי שהחזירו את עדי וכו' וכו', ולמעיין בקושי זרקו תודה חוץ מפעם אחת שאונה/מיכל נתנו לה ככה בכבוד.. גם כאן בפורום נראה כאילו היא פחות מדוברת, אולי ובעקבות החוסר דחיפה של ההפקה? היא ממש כוכבת, ומתאימה לגמר, ומגיעה לה ממש להיות שם, כי היא רוקדת מדהים ושוב, שברה שיא בחסינות, ובכל זאת יש לי תחושה שבחצי גמר היא תיפול כי ההפקה לא דוחפת את הצופים להצביע לה, שלא כמו במקרה של עדי, שעידו כמעט התאבד/התאבל על ההדחה שלה.. תחושה רק שלי?

הגרילה

New member
ממ..

כאחת שמטורפתת על מעיין!וכן אני פשוט כל כך אוהבת אותה! היא מדהימה אותי באמת!, ואני חושבת גם מאודדד שהיא מתאים לה והיא צריכה להיות בגמר, אני חושבת אולי שהשופטים לוקחים אותה כמובן מאליו קצ או משהו כזה ואני חושבת שהיא הרבה יותר טובה מלידיה ומיוליה, היא הרבה יותר רקדנית טהורה מהם, אני לא יודעת ואינ לא רוצה לדעת איך עידו והשופטים האחרים היו נראים אם מעיין היתה מודחת מתוכנית. אבל אני רק יכולה להגיד שאני פשוט חושבת שהיא ממש מדהימה!, היא פשוט רקדנית בכל נפשה.

Shining Dark

New member
גם אני חושבת ככה...

אני מרגישה את זה מהפרומואים, מתגובות השופטים.. ומכל הדברים שמסביב :)

moshavnikit

New member
../images/Emo45.gif ובקשר לדואטים עם הבנים ../images/Emo26.gif

היא ממש גנבה לאנטון את ההצגה בריקוד איתו, לא?

RoXy3

New member
כן ללא ספק

היא עשתה לו את הדואט. בקטעים שלו הוא ממש לא הגיע לרמה שלה. אבל ת'כלס מן הסתם היא רקדנית מודרני והוא יותר רקדן סלוני סביר להניח שהוא לא יהיה טוב כמוהה [אבל גם לא כזה גרוע. הדואט שלו עם לידיה היה בהרבה יותר טוב]

taloss

New member
את צודקת../images/Emo13.gif

לא שומעים עלייה יותר מדי..

Beat Girl

New member
יכול להיות...

היא טובה ומגיע לה להיות בגמר. [אגב, היא לא שברה שיא בחסינות
אור כחלון הזוכה שלנו מהעונה הקודמת הועמד להדחה רק פעם אחת מול ליאור ציוני ומתן דסקל...נחשו מי עזב
]

נינייה

New member
היא גם היתה מועמדת להדחה רק פעם אחת

היא שברה את שיא העונה הנוכחית ויישרה קו עם זוכה העונה שעברה. מה שמוכיח שהיא באמת הרקדנית הכי טובה שם. תענוג לראות אותה רוקדת. ובכל ריקוד שבו רקדה היא העלתה גם את הרמה של בן זוגה לריקוד (ע"ע אנטון).

Beat Girl

New member
אממ את האמת לא כ"כ נכון..

כשהיא רקדה עם שוקו הם לא קבלו חסינות, אבל מכיוון שרק הבנים הועמדו להדחה באותו יום היא לא עשתה סולו.

זה היה לפי איך שהבנים רקדו...

ומכיוון ששוקו היה חלש במיוחד-העמידו אותו להדחה.אני חושבת שאם זה היה שגם הבנות מועמדות להדחה,הם לא היו מועמדים-כי מעיין כן הייתה מעולה.

נינייה

New member
נכון במאה אחוזים

לי יש ממש תחושה שמעיין לא מקודמת בתכנית. באופן כללי התחושה היא שההפקה והשופטים מקדמים את הבנים. לדעתי מעיין צריכה לזכות בגמר. היא היתה הכי טובה בכל העונה.

למעלה