זה רק אני או ש...

ForeverBS

New member
זה רק אני או ש...

Thankfull פי אלף יותר טוב מ-Breakaway?!
בדיוק עכשיו באמת האזנתי לדיסק הזה והוא הרבה יותר בוגר וטוב... אי-מא

Twisted Shadows

New member
אמממ

אפעם לא הצלחתי להבין איזה דיסק אני אוהב יותר.. בטנקפול אני ממש אוהב את: Miss independent What's up lonely Just missed the train You tought wrong Anytime ו- Amoment like this ובבריקוואיי אני ממש אוהב את: Breakaway Since you been gone Behind these hazel eyes Becase of you Addicted Where is your heart hear me והגרסא של ביוטיפול דיזסטר.. אז מבחינת כמות השירים..אני אוהב יותר את ברייק

ForeverBS

New member
טוב, האמת יכול להיות שאתה צודק...

אבל לפי מה שהבנתי מהפורום זה שהאלבום הראשון לא משו, וכששמעתי אותו הופתעתי.. הוא הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שהוא יהיה.

Good 2b Me

New member
וואי, זה בדיוק השירים שאני ../images/Emo175.gif

אוהבת מ2 הדיסקים... חוץ משבברייק אני אוהבת גמת Gone

timtamtum1

New member
בטוח?../images/Emo6.gif

ז"א, הוא טוב. אבל בטוח שאהבת את כל השירים? אני בתקופה האחרונה לומד לאהוב אותו קצת יותר כי השירים מברייק נחרשו כבר, אבל אני רחוק מלהגיד שהוא יותר טוב מברייקאווי. שירים ספציפים שאהבת? אולי נסלח לך

ForeverBS

New member
אין לי שירים ספיצפיים במיוחד

אהבתי באופן כללי את האלבום בהאזנה ראשונה, אני לא זוכר עכשיו שמות *אין לי כוח לבדוק מחדש* אבל השירים העבירו לי תחושה יותר בוגרת, ובכלל שומעים באלבום הזה את הקול האדיר שלה! בניגוד לברייק...

Hangman Jury 87

New member
איזה שירים יש לא לאהוב בו?

אני למשל אוהב את כל השירים ב טאנקפול.. אםיש שיר אחד שאני פחות אוהב באלבום הזה זה שיר הנושא.. ב ברייק למשל יש כמה שירים ממש מדהימים וכמה די סתמיים (לדעתי).. לדעתי גם האלבום השלישי לא יהיה טוב ממנו במיוחד עכשיו שהיא אמרה שהוא יהיה אלבום רוק.

timtamtum1

New member
זה עניין של טעם

לקח לי מלא זמן להתחבר אליו, השירים שם יותר כבדים מברייק ולא נהנתי ממנו בשמיעה ראשונה\שניה\שלישית כמו מברייק. לגבי האלבום השלישי, שמענו בסך הכל 3 שירים בסגנון שלו והם [או לפחות 2 מהם] מאוד טובים לדעתי. אם אתה מתכוון ל"לא טוב" מבחינת הצלחה וזה.. ברור שיהיה קשה להתעלות על ההצלחה של ברייק, אבל לך תדע מה היא מתכננת לנו

Hangman Jury 87

New member
קשה באמת לדעת

מה היא מתכננת... אבל לפי מה שרואים ממנה בזמן האחרון מכל החדשות והסרטונים סביבה היא נכנסה ממש חזק ל-רוק הכבד

"רוק כבד"

מי ישמע היא החוליה החסרה בAC/DC
כולה אמרה שזה יהיה משו סטייל ארוסמית' [:

a k c

New member
../images/Emo109.gifבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

טוב..מוזר... לדעתי ברייקאוי יותר טוב כי גם השירים יותר טובים, וגם יש לה כבר יותר נסיון מהדיסק הראשון..
אבל גם טאנקול נחמד..

Hangman Jury 87

New member
זה לא רק אתה..

אני גם אוהב את שניהם.. אבל טאנקפול לדעתי הרבה יותר טוב וסגנון יותר שונה.. והאמת יש לה גם קול שונה (ויפה יותר) מ breakaway..

המממ

קשה להחליט מה יותר טוב,כי הם שונים מאוד... אני נורא נורא אוהבת את שניהם באותה מידה, פשוט את טנקפול לקח לי זמן לאהוב...הוא לא קליט כמו ברייק.

timtamtum1

New member
אהה, ואם אתה שואל את קלי..

אז היא תגיד שטנקפול בכלל לא היה הסגנון שלה והמנהלים די כפו עליה את האלבום הזה. ולפני ברייק היא החליפה מנהלים והמשך הסיפור כבר ידוע

R o t e m G

New member
אני ממש לא אוהבת את Thankfull

הוא יותר מידי פופי וכל שיר בו כל הזמן מזכיר לי שירים אחרים.

otollo

New member
../images/Emo180.gifכל אחד ודעתו שלו. ../images/Emo13.gif

לדעתי ברייק יותר טוב
.

למעלה