זה רק אני או ש...

• פותח הנושא ש28
  • פורסם בתאריך

ש28

New member
זה רק אני או ש...

יותר ויותר אנשים אני רואה משתמשים רק במפלצות אפקט וקלפי קסם מלכודת בחפיסה... שאף אחד לא משחק גם בדרך הישנה והטובה של תקיפת מפלצות אחת נגד השניה?

impale

New member
^^

לא משתמשים בקלפים בלי אפקט בדקים תחרותיים כי מפלצות בלי אפקט הן הרבה פעמים בזבוז של קלף =\

slifer

New member
אלא אם כן

יש לך מפלצות תקיפה עם אפקט, כמו regenerating mummy, despiar from the dark או קלף שחוזר למגרש אחרי שהוא נהרס ע"י אפקט כמו vampire lord. אבל מה שאימפייל אמר לגבי מפלצות חזקות ללא אפקט, זה קצת נכון אלא אם כן יש לך דרך לזמן אותם חזרה בקלות או למגרש בקלות אז זה לא יהיה בזבוז של קלף.

ש28

New member
איך יוצרים חבילה מאוזנת??

יוגי אמר פעם ואני מצטט"כל שחקן דו קרב טוב יודע שחבילה טובה היא חבילה מאוזנת"אבל איך עושים את זה? איך מאזנים בין קלפי מפלצות וקלפי קסם? איך עושים ששחקן לא ישלוף עשרה קלפי קסם ומפלצת אחת מבינהם או להפך? דבר שכבר קרה לי וקמעט קפצתי לגג..:) ודרך אגב נראה לי שהחבילה שלי תכלול 120 קלפים חח היה קשה לי לוותר ויש לי יותר מדי קלפים טובים. אתה חושב פרדי שיתנו לי להשתתף בטורנירים עם חבילה כזו?

impale

New member
......

יש טורניר בתשלום כן. שלשות כן. לא יודע אם זה מתחיל ב11.. ב11-12-1 בטח רק תתחיל ההרשמה @@

impale

New member
תשובות =)

קודם כל-לאף אחד לא אכפת מה יוגי אמר ^^ הסדרה מלאה בגיבובי שטויות ^^. דבר שני-יתנו לך לשחק בדק של 120 קלפים.. אבל זה מיותר לגמרי =\ ודבר שלישי-האיזון משתנה מפעם לפעם למשל עכשיו אנשים שמים 22-23 מפלצות מתוך 40 קלפים. ושוב.. המספר אינו ודאי ומשתנה מדק לדק.. דקי "ברנר" למשל ישתמשו בפחות מפלצות מ"כאוס" וכדומה ^^"

impale

New member
תשובות =)

קודם כל-לאף אחד לא אכפת מה יוגי אמר ^^ הסדרה מלאה בגיבובי שטויות ^^. דבר שני-יתנו לך לשחק בדק של 120 קלפים.. אבל זה מיותר לגמרי =\ ודבר שלישי-האיזון משתנה מפעם לפעם למשל עכשיו אנשים שמים 22-23 מפלצות מתוך 40 קלפים. ושוב.. המספר אינו ודאי ומשתנה מדק לדק.. דקי "ברנר" למשל ישתמשו בפחות מפלצות מ"כאוס" וכדומה ^^"

ש28

New member
הממפפפפ ........

מה כווווווווווווווווולכם שמים בדק רק 40 קלפים???? נו,זה הולך להיות מאוווווד קצר....ותודה על התשובה המרגיעה ליאור ופרדי!!!!! ומי ממכם מגיע לטורניר של ה30 ל 8 ? וכמובן ב ה צ ל ח ה לכל המתחרים מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אמממ זתומרת היום!!!!!חח

impale

New member
^^

תתפלא.... כשהמשחק הוא ב40 קפלפים ולא ב80 המשחק לא קצר יותר! הרי מספר הקלפים שבשימוש שלך לא משתנה... מספר הקלפים שביד שלך זהה. וזה לא שב40 קלפים מגיעים יותר מדי למצב של "הפסדתי כי נגמר הדק" בדרך כלל לא מצליחים להגיע לזה XD

למעלה