זה רק אני או ש...

• פותח הנושא YDTK
  • פורסם בתאריך

YDTK

New member
זה רק אני או ש...

אתמול חיפשתי את הארנק בתיק ולא מצאתי אותו! (הייתי בעבודה) וישר רצתי לאוטו לחפש וגם שם לא מצאתי! ולא היה איכפת לי מהכרטיס אשראי שלי או הת.ז או הכסף שהיה שם מה שהכי פחדתי זה שאבדתי את הקופונים שהיו שם!!! בסוף נמצאה האבדה בבית.. אתם חושבים שאני צריך לראות פסיכולוג???

FlyingMoo

New member
רוצה לשמוע משהו מוזר?

תחשוב על זה ככה... אם אתה מוצא את עצמך שם כהרגל את השעון על יד ימין, וכשאתה עולה במעלית אתה מסתכל על יד שמאל... אם אתה מוצא את עצמך לפני שתאה מתחיל נשיעה שם חגורת בטיחות ובא לבדוק ידיות... אם אתה מוצא את עצמך יוצא מהרכב שלך בREADY, SET, GO, ועושה ספוט לפני... ואם במקום לתת חיבוק לאנשים שאתה אוהב אתה עושה איתם DOCK... ואם מישהו אומר שאין לו זמן לשטויות שלך ואתה מתבדח "על מה אתה מדבר, יש עוד הרבה גובה"... ואם אתה מוצא את עצמך משתמש בקונדום זוהר בחושך וחושב על החליפה המגוחכת של רועי שלבשת פעם אחרונה שצנחנו... ברוך הבא... אתה פשוט Skydiver...

יש לי משהו להוסיף

אם אתה נוסע במכונית בכביש המהיר ומוציא את היד מהחלון כדי להרגיש את הרוח ולתרגל "הצפה".... אני עושה את זה כל הזמן

The Sheriff

New member
או לחילופין

כשאתה הולך ברחוב אתה הולך אחורה, כאילו בטרק, כשאתה מסתובב זה עם הידיים וחושב מה הייתי עושה עם הרגליים מתרגם מחירים לקופונים או קיפוליםדוחה בים בארץ'....... והרשימה עוד ארוכה

just a guy11

New member
יש לי עוד אחד, לפעורים שבינינו ../images/Emo13.gif

תדע שאתה מכור כשתקרא למישהו לעשות לך צ'ק כשאתה מקפל כביסה .

../images/Emo6.gif אוי, מזמן לא צחקתי ככה

אבל, "מותחים את הגבול בין אנושות לאלוֹהיוּת"?! זה אתה המצאת את זה? כי אם כן, אז בטח התכוונת שמסירים את הגבול המתוח בין האנושות לאלוהות (בלי יוד) או בין האנושיות לאלוהיות (כלומר, התכונות של הנ"ל), לא? בכל מקרה - כיף לכם וד"ש לאלוהים

YDTK

New member
כל פעםם

שגד בא לי לאוטו הוא נכנס בטראק על הגב!! חחח

YDTK

New member
אתה יכל לצחוק על החליפה..

אבל על ה "SIT" שעשיתי.. אתה לא יכול לצחוק..:)

FlyingMoo

New member
סליחה?! SIT ?!

אם אתה קורא למה שעשית SIT FLY, כנראה אני ואתה צריכים לשבת אחד מול השני בספסלים שבDROPZONE כדי שתראה איך גוף אנושי נראה בישיבה. "כפר'ה" עליך ילד יפה שלי, אבל מה שעשית יותר דומה לחתול שמותחים אותו לייבוש כביסה עם חוט ניילון. אבל מה שנכון... אין על 4 נקודות ב2000 רגל. פשוט אין. שMOOים כחולים Moo

YDTK

New member
ללא ספק

אחת הההההההההצניחות!!! יום שישי שוב?:)

The Sheriff

New member
סלח לי אבל

לא הייתי רוצה לראות את אחד הטייסים באמבטיה שלי מסתכל עלי מחכה שאני יצא ואתה יודע לאיזה טייסים אני מתכוון

למעלה