זה רק אני או ש......

זה רק אני או ש......

אי אפשר להירדם בלילה האחרון של החופש אני מוצא את אצמי שוכב על המיטה ער ב 4 5 בבוקר לא מצליח להירדם! ואתם?....

אני סובלת מנדודי שינה יומיומים!

אני שונאת לישון! שינה זה ביזבוז אנרגיה! אני מסוגלת להישאר ערה במשך שלושה לילות וימים! (אני יודעת ניסיתי והצלחתי!!!) אבל שלא ישנים, אח"כ יש עגלגלים שחורים מסביב לעיניים, אבל אני אף פעם לא עייפה! (רק בלימודים!)

mor shani

New member
לא, זה לא רק אתה...

אתה מזה צודק! זה קורה כמעט לכולם בחופשים של שבוע ויותר כי כל ערב הולכים לישון בבוקר (תה יודע רועי, ממציאים סיפורים וכאלה... חחחחח... בדיחה פרטית חב´רה) וקמים בצהרים וזה משנה את כל השעון הביולוגי (אני חושבת בכל אופן...)ואז לילה לפני הבית ספר הולכים לישון כמו אנשים נורמלים בערב אבל קשה להירדם כי לא רגילים וחוץ מזה מתבאסים שהחופש נגמר אז לא נרדמים ואז כדי לבדוק אם זה קורה לעוד מישהו חוץ ממך אז שולחים לו הודעות באחת וחצי בלילה!!! (המבין יבין- למרות שראיתי את זה רק בבוקר!) אז לכולם... תרדמו בנעימים ומ-ה-ר-! ורועי... תתקשר לפעמים... מתה עליכם! מור

גם אני לא נרדמת אבל ידעתי שיש עוד..

שלא עובדה ב1 בלילה או ב 4 הצ´ט מלא תמיד! ושאני שואלת חברות אתם מצליחות להירדם יום לפני הלימודים או בחופשה ואצל למחרת לימודים הם אומרות כן למה שלא נירדתם? חשבתי שאף אחד לא מבין אותי עד שראיתי את השיחה שלכם ועוד משהו אני גם בימי בית ספר נשארת עד 2-3 כי אין לי כוח לישון חח באמת.. למחרת כואבת לי עין אחד ועין אחד לא כאילו אני מתה לישון דההה !!!!!!!!!!!! וחוץ מזה הרגלים אחרים לקנות כל שבוע או שבועיים בגדים אני שופהולק! נוראית ולפעמים עד כדי עיצבון שאני מתקשרת לחברות אני מדברת על זה כלומר זה הנושא הכללי שלי והרוב של השיחות שלי.. אנשים אבל אני מכירה אנשים שקונים כל יומיים אז אני עוד נורמלית )אני חושבת( חחח

למעלה