זה רק אני או ש

cohadon

New member
זה רק אני או ש

ההסברים של רוברט הארבין ממש גרועים? יש לי את הספר השני שלו ומחצית מהדגמים שם ממש מוסברים בצורה שקשה להבין עד בלתי ניתן להבין. חלק מהם כאילו קטועים ואז אי אפשר לדעת מה לעשות... אני כבר שעות מנסה לבנות את הjackston ובשלב שבו צריכים לקפל את ה"משטחים" כמו שכתוב שם, אני לא יודע לעשות כלום (כולל אותו). וגם בארנק הכפול ההסבר נראה קטוע. בבקשה עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

billkarson

New member
גם לי קשה להבין

אתה לא לבד, גם לי קשה להבין את ההוראות, לקח לי הרבה זמן להבין את ההוראות של האבן. ההדפסה לא ברורה במיוחד בשטחים הכהים. תיכף מעלה כמה צילומים שיעזרו עם הג'קסטון

billkarson

New member
שלב א' אחרי השיטוח

*לעבור על הקפלים לאט לאט כפי שמתואר בספר. *שים לב ל4ארבעת המעוינים שיוצרים צורת "יהלום"

billkarson

New member
מתחילים לכווץ

תתחיל לדחוף בעדינות את כל העסק פינה אחר פינה

billkarson

New member
ממשיכים לכווץ

ועוד קצת. כאן כבר מתחילה להופיע הצורה שבספר.

billkarson

New member
סיימנו לכווץ

תתחיל להרים פינה מול פינה (יש סימון של קפל ביקעה בכל מעוין)

billkarson

New member
ממשיכים להרים

תביא את ארבעת הפינות יחד, זה טיפה קשה וסבלנות דרושה. בסוף זה אמור לקבל צורה דומה לקוואה קוואה-מחזיק מלח

billkarson

New member
הופכים

תהפוך ותבצע מה שכתוב בספר שים לב לכיוון החצים האדומים

cohadon

New member
וואו!!! תודהה

אבל את השלב הזה לא הבנתי- מה צריכים לעשות ען הקיפול הזה כאן?? איך זה נראה לפני ואיך אחרי??? (סליחה על ההטרחה, אבל אני תקוע...)

billkarson

New member
אין מה לעשות

ברגע שאתה מקפל את המשטחים אתה מתחיל לכווץ הכל ביחד אל תתיחס למה שמופיע בספר זה יבלבל אותך.

billkarson

New member
חץ אדום = קיפול בקעה

תקרב פינות נגדיות זה לא אמור לצאת שטוח! זה קפיצי!

billkarson

New member
יופי

כווץ כל מעוין מ4 המעוינים לאורכו בקיפול הר ותמשיך משם.

cohadon

New member
אתה מתכוונן להפוך את 4 הדלתונים

האלה למן אוזני שפן כאלה, כל אחד לשניים? טוב, כנראה אני עוד חדש בשביל לעשות את זה כי אם נתקעתי פה אז אין לי מה לנסות להמשיך............

למעלה