זה רק אני או ש....

• פותח הנושא shuhi
  • פורסם בתאריך

shuhi

New member
זה רק אני או ש....

כוכב נולד 2 היה מכור מראש??? איך יכול להיות שלסקעתון יש פי 4 יותר מעריצים מלמויאל ועדיין הוא ניצח..? אני לא מבינה את זה .. והראלוש... אין עליך... אתה פשוט מושלם.. הכוכב האחד והיחיד..!!!

i love skat

New member
זה רק את!

תחשבי שכל אחד מהמעריצים שלו שלח לפחות 150 SMSים ואני מכירה בערך 10 מעריצים של סקעת שהיו בחול ולא יכלו להצביע.. זה יכול להיות..בואו נדלג על השלב הזה..כבר עברנו אותו

לא יודעת,אבל הראל הוא המנצח

בשבילנו ובשביל עוד המון אנשים הוא לא צריך את התואר ה"כוכב הנולד" הוא קיבל הרבה יותר אהבה ופירגונים מהמקום השני :)

אני רוצה לציין שהמקום השני

עשה לו רק טוב. אני נקשרתי אליו יותר לאחר שהוא לא זכה. וגם רבים אחרים נקשרו אליו כך. אוהבים אותו בכל הגילאים מצעיר ועד זקן. זו הגדולה שבו.

אוקיי כנסי יש משהו שחשוב שתביני...

גם אני כמוך לא הבנתי... ונכון יש להראל סקעת הרבה יותר מעריצים וזה ודאי!!!!! אבל מה אפשר לעשות... כולם יודעים כעת שהוא הכוכב המולד והוא לא צריך את התואר כוב נולד כדי להיות מצליח... כמו שאמרו כאן ואני אצטט ואוסיף המקום השני עושה לו יותר טוב... הרבה מתחברים אליו בגלל גדלתו... והמקום השני והמהפך הביא את סקעת יורת לתודעת הצופים לאחר הגמר...

אלוהים יודע איך זה קרה.. ../images/Emo60.gif

ואני באמת עדיין מתלבטת בנוגע לתוצאות.. הכי בעולם הייתי רוצה שהראל יוכרז כ"כוכב הנולד".. כי כל כך כל כך מגיע לו!!! ואין שום ספק שהוא הכישרון הגדול ביותר בעונה הקודמת! אבל מצד שני, אם הוא היה זוכה במקום הראשון כולם היו אומרים שהתוכנית הייתה מכורה מראש והיה ברור שהראל ינצח וכולם היו שונאים אותו בגלל שכביכול הוא לא זכה כי מגיע לו. ועכשיו, אחרי העוול שנעשה לו, הרבה אנשים עקבו אחריו ואחרי ההתאוששות שלו מהגמר ועודדו אותו להמשיך בליבם!
הרבה אנשים היו רגישים למצב של סקעת והגמר וזה באמת תרם לו.. ברר אני קמתי עכשיו אחרי שינה ארוכה, קשה לי קצת להסביר את עצמי

למעלה