זה רק אני או ש..

NikitauruS

New member
זה רק אני או ש..

אני לא יודע מה איתכם אבל מה השורה הבאה: קדטים (עד גיל 17) – 5.1 ק"מ: 1. אגזה גואדה (הפ. עמק-חפר) 12:05 דק'(כך זה כתוב באתר האיגוד) אני חושב שאלוף ושיאן עולם כבר יש לנו האם זה לא ביזיון לירשום אחרי מרחק שכזה את התוצאה הבאה ואם אני חושב נכון הארוע שבו קרה הדבר הוא לא אחר אלה אליפות ישראל במרוצי שדה. נישאר לקות שאותו דבר לא קרה עם הרצים האיתיופים המחוננים שיגיעו לישראל תקנו אותי אם אני טועה

עלהמצפה

New member
לא זה מה שמדאיג אותי

אוקיי, אז כתוב שהם רצו 5.1 ק"מ בעוד שבפועל הם רצו אולי 3.5 ק"מ אבל מה שמדאיג אותי היא רשימת השמות. אתה מוצא שם בין ה - 18 הראשונים רק אתיופים, ערבים ורוסים. לאן נעלמו התימנים, המרוקאים, העירקים, הפולנים, הרומנים ושאר העדות. איפה הממשיכים של יובל וישניצר, אריה גמליאל, דב קרמר, שלמה אזולאי,יאיר קרני, יחזקאל חליפה, יהודה צדוק את קומפני. היחיד שדואג להמשך הוא כנראה עמית נאמן...

NikitauruS

New member
חבל

אני לא מבין עד כמה אפשר לזלזל באנשים שמתאמנים למרחק מסויים ומביאים להם אחר הרי מרחק של כקילומטר וחצי פחות לפחות לי ניראה כהבדל משנה לגבי העדות לא יודע מה מפריע כול כך אבל מה לעשות שאלה שמוכנים להשקיע להיתאמץ כול יום ולהגיע בספורט כזה זול בארצנו להשגים זה ערבים איתיופים ורוסים. וגם מה לעשות שאיתיופים טיבעית יותר חזקים בריצה ארוכה. ועמית נאמן הוא לא הדוגמא היחידה יש עוד רבים גם בנו וגם עוד אנשים. חבל שזה מה שמדאיג אותך כי בסוף כולם כאן ישראלים. אותו דבר אתה יכול ליראות בכדורגל שרוב מי שמשחק הם מצפון אפריקה או דרום אסיה.

למעלה