זה רק אני או ש...?

the iron fairy1

New member
זה רק אני או ש...?

הפורום מתחיל להתפרק אט אט.. אני חושבת שצריך להרחיב אופקינו למצוא נושאים חדשים לדבר עליהם.. חייבים להודות שהשוטים הם לא להקה שממש דופקת פעילויות יום יום ואין על מה לדבר.. אז.. בואו נדבר על... ממ.... יצפאן..חח אני רואה עכשיו יצפאן ואני חייבת לציין שהבן אדם מטומטם !! הוא לא מצחיק בכלל.. החיקויים שלו שווים לזבל... טוב זו הדעה שלי .. ושלכם? חח..

edlessme

New member
דווקא ממש לא מתפרק...

אבל שטויות... היי היי.. אל תלכלך על יצפאן.. אני גדלתי על המתיחות המטומטמות שלו בפיספוסים... ותמיד יהיה לו את זה..

the iron fairy1

New member
תשמע..

פיספוסים זה רמה אחרת לגמרי מהתוכנית שלו! בפיספוסים הוא בהחלט היה מלך.. אבל אתה רואה יצפאן?! הוא כזה אפס שם..

nawa

New member
שום דבר לא מתפרק - לא כל כך מהר

ולמה לדבר על יצפאן, אם אפשר לדבר על מוש בן ארי למשל, ועל הדיסק שעומד לצאת בקרוב ?!

nawa

New member
הוא צריך לצאת ממש בקרוב

בהתחלה דובר על 15 למאי, אבל כנראה שנדחה מעט...ברגע שאדע פרטים אעדכן !

the iron fairy1

New member
חחח הילה את מצחיקה אותי כל פעם מחדש

קשה להגיד ש... ידיד שלנו .. אז אבא שלו הוא הסאונד מן של מוש.. את כזאת מסתורית.. :) חחח...

ואת כזאת בזבזנית מילים!!!!!

כבר אמרתי לך לבזבז יותר מדיי מילים!!! בסוף הם ייגמרו לך ואת תמותי!! שיו מתי כבר תביני את זה........

the iron fairy1

New member
חחחחח..

אבל זה בשבילך!! ואת שווה כל מילה שאני מוציאה מהפה.. חוץ מזה.. אני בטוח ימות אחרייך! כמה שאת מדברת.. חחח...

cutey

New member
אווווו..עכשיו אנחנו מדברים..

מתי יוצא הדיסק? שמעתי שירים מהדיסק החדש בהופעה שלו..נשמעים לי ממש אחלה!!!!

../images/Emo110.gifזו רק את^_^

אממ יצפאן- לפני שהוא התחיל את העונה ה24624-69046 של התוכנית שלו הוא היה אחלה אבל נסחף ונמאס..

באמת שיר זו רק את!

איזה מתפרק??!?! o_O הפורום חי עכשיו מאשר אי פעם!!!! אני נכנסת פעם ביום- יומיים ורואה עמוד של הודעות חדשות וכולי נמלאת אושר עילאי! =) anywaY גם אני שונאת את היצפאן הזה!!! גרררררר כולו מאוס....חלאססס...עירקי דבילי..=/

חי חי חי! עוד הפורום חי! זה השיר...

יצפאן כזזזזה גרוע אף פעם לא הבנתי למה אנשים חושבים שהוא מצחיק... לפעמים יש לו איזה ראיון טוב... אבל התוכנית שלו מטומטמת... וגם איך שכל תוכנית מסתיימת בזה שהוא מפרסם איזה דיסק "מומלץ ביותר..." שהוא לא שמע בחיים... וכיפים! דיסק חדש למוש? כיפים כיפים הללויה!!! שווינגגגג!!!!

N E Z E K

New member
הכי תותחים אודי ואביעד!

ואם משהו יגיד משהו רע עליהם אני אכסח אותו
אאא... ואדיר מילר הוא גם מלךךךךךךךךךך!!!

למעלה