זה רק אני או ש........

זה רק אני או ש........

הדילמה ממש קשה- אני מוכרחה להודות- אני לא סובלת את טירן, אני חושבת שהוא בכלל לא מתאים לעיסקי הבידור שצריך עור של פיל, והוא מתנהג כמו ילד קטן ועושה פרצופים למתמודדים האחרים. ממש הייתי רוצה לראות אותו מחוץ לתכנית. ומצד שני יוסי שהוא באמת מקסים, וחבל לי שהוא יעוף, כי באמת יש לו כישרון וקסם אישי. מה אתם אומרים?

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif

אני חושבת שטירן הוא פשוט ילד קטן, וזה מה שאני אוהבת בו. הוא מוכשר בטירוף! בטירווףף!, והוא ויוסי יקחו מקום גבוה, וכמו שיוסי אמר- אם הם ירצו מספיק הם יהיו צמד טוב, כמו גרייניק ואלתרמן ואסי וגורי. יוסי הוא באמת מקסים, אבל בלי טירן הוא לא שווה כלום. הם צמד, הם מושלמים ביחד אבל בינוניים במיוחד לבד. אני לא חושבת שטירן לא מתאים ל"עיסקי הבידור", הוא מצחיק, וזה מה שהכי חשוב לא?

henhen88

New member
../images/Emo45.gif אני איתך..

יוסי וטירן באמת "זוג" נפלא.. אומנם לטירן יש קטעים של קנאה וכאלה, אבל זה לא כדי לפגוע... זה נעשה בתמימות... הם פשוט ג-ד-ו-ל-י-ם ביחד!!! מתה מתה מתה עליהם!!!!!!!!!!!!! הצביעו 18

greeneye

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

הם מלכים. וזה מה שכ"כ חמוד בטירן. תדמית הילד הקטן... חות מזה שבמציאות הוא ביישן בטירוף...שזה עוד יותר חמוד. ראיתם באקדמיה שהם שיחקו את משחק התיקים? שאחד מהתאומים היה מנחה תוכנית, השני היה מישהו שמתנגד לבניית הגדר, טירן ערבי, ונחמן היה בונה הגדר. הוא היה הרבה, אבל הרבה יותר טוב מכולם שם. הוא מלך הטירן הזה, בקטעים האלה- הוא מלך.

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif

ראסמי..הוא טיפוס כזה בייתי, מתחבא בו נפש..איך הוא אומר..רגישה... הוא באמת מתוק. והוא מוכשר בטירוף. כפרה עליו :)

NimaZ

New member
כןכןכן- לאלאלא... תלוי למי!

טירן הוןא ממש חמודדדדדדדד!!! אוף הוא כזה מתוק שאני יכולה לאכול אותו! ואני באמת רוצה לראות אותך כשהצמד שלך הולך לאודישנים בלעדיך וכולם נותנים ל את כל הצומי... מה לעשות... ככה אדם מגיב... וזה למה הוא כ"כ חמוד!

henhen88

New member
ראיתם ש...

הוא לבש את החולצה שהוא קיבל למומולדת?? איזה חמוווווודדדדד

למעלה