זה רק אני או ש...

זה רק אני או ש...

סטאר טרק זו מקפצת התאבדות הוליוודית? תחשבו על כל הכוכבים. רובם פחות או יותר נעלמו מעבר לקריירת הסטאר טרק שלהם. אלו שיצאו טוב היו ספוק שהופיע בכמה סרטים שוליים (רובם אגב על השואה ועל ניצולי שואה), קיו שמשחק אנשים רעים כמעט בכל סדרה שמזדמנת תחת ידיו ופיקארד שקופץ לנו לעיניים בתור פרופסור X (שאגב, גם צרפתי במקורו). מעבר אליו אני יכול להיזכר רק בזה שדאטה עשה את קונאן אובראיין בסרט של סאות'פארק. בהתחשב בזה, זה לגיטימי שאנשים אומרים ש"נמאס להם מהדמות שלהם ועל כן זהו סרטם האחרון"?

[TNT]

New member
אני וחבר שלי חשבנו על זה לא מזמן

והיה לנו די משעמם אז הלכנו לבדוק קרירות של כל מני שחקני טרק בIMDB ובאמת שבקושי יש שם שחקנים שהופיעו בדברים מוכרים וגם אלה שכן הרוב היה הופעות אורח של איזה פרק או שניים. למרות שהיו כאלה שהפיע בכמה דברים לא רעים. אחרי כמה דקות של רחמים אל אותם השחקנם הגענו למסקנה שמצב רובם לא כל כך רע מכיוון שהרוב עשו משהו לא מזמן או שעובדים על איזה סרט עכשיו ולמרות שזה לא הצלחה בכל זאת נראה לי שחשבון הבנק שלהם מלא במקומות הנכונים. ואז פתאום הבנתי עוד משהו זה לא רק סדרות טרק ואפילו לא רק סדרות מד"ב כשחושבים על זה אין הרבה שחקנים ששיחקו בסדרה ממוצעת ומעלה בהצלחתה ששיקו בסרטים או סדרה מוצלחים חוץ מהסדרה בה התפרסמו. בסדרות מד"ב זה אולי נראה בולט יחסית בגלל שכהל היעד שלהן מצומצם יחסית ולכן ההצלחה של שחקנים בא קטנה יותר בהרבה משחקנים בסדרות קומיות למשל.

itstzar

New member
ברנט ספינר שיחק בעוד כמה סרטים

master of discuise למשל, והוא פשוט שחקן ענק, חוץ מזה שהוא גם הוציא תקליט בדרך שגם נורא נחמד

python 4

New member
גם אודו -

הרבה יוצא לי לראות אותו כשחקן אורח בכל מני סדרות. הוא גם שיחק באינספקטור גאדג'ט.

Bufreak

New member
כן, אבל זה תקף גם לרוב שחקני סדרות.

אתה מכיר שחקנים מסדרות אחרות שהם מצליחים בהוליווד? אם יש אז הם מעטים. זו תופעה מאוד לא כיפית בהוליווד. שחקנים, שאנחנו רואים בהם כשחקנים מהשורה הראשונה, לא זוכים לפרסום ותהילה מחוץ לסדרה שלהם, ואם הם מקבלים תפקיד בסרט הוליוודי גדול, אז הוא בדרך כלל קטן. דוגמאות? אליסון האניגן, אחת השחקניות הכי טובות שאני מכיר. איפה היא כבר הופיעה? "אמריקן פאי". שרה מישל גלר? סקובידו(או שזה סקובי דו? הממ). דוד.

טים ג

New member
וורף (לא זוכר שם השחקן)

עשה סידרה תעודית ב-HISTORY CHANNEL. הוא היה הקול ברקע

Bufreak

New member
מייקל דורן. וגם תוכנית שנקראת "WOW"

התוכנית הציגה נושאים מפליאים בכל פרק. לפי מה שאני זוכר, היא הייתה מעניינת. הידעתם שיש נוזל, שנראה כמו מים, אבל הוא בעצם נוזל מיוחד שאפשר לנשום אותו? WOW. דוד.

TUVIX

New member
ראיתי אותו לומזמן בנאשיונאל גיאו...

צולל עם כרישי לוויתן בסרט שהוא עשה עליהם אינ חייב לציין שלראות את שאטנר בן ה494651654 בחליפת צוללנים חלקית צמודה לא הייתה חוויה מענגת במיוחד |גועל|

נראה לי שהיחידה ששיחקה בתפקיד

פחות או יותר קבוע בסטאר טרק וידועה גם מעבודות אחרות היא וופי גולדברג, אבל זו סתם התחכמות... חוץ מזה גם ג'רי ריאן (סבן) מופיעה ב"בוסטון פאבליק" בתפקיד קבוע וגם ליאונרד נימוי עשה איזה משהו עם ערוץ ההיסטוריה.

הם לא היו כל כך מפורסמים לפני

אז זו לא התאבדות, ופטריק סטיוארט עדין מופיע זה שהוא מעדיף את ברודווי על פני הוליווד זה משהו אחר, שיכול דווקא להצביע על טעם טוב. ואני לא רואה בשחקני ST כשחקני אופי( או בכלל) מדהימים כך שאין להתפלא שהם לא מקבלים תפקידים בעשרות מיליוני דולרים לסרט.

גנדלף?../images/Emo2.gif איפה?

איזה קפטן שיחק גנדלף???? משמ לא מוכר לי הדבר מילא היית אומר ששיחק בסימפסון את NO1 או את עצמו אבל גנד אלף?

Lu Tze

New member
הוא בטח התבלבל בין פטריק,

לבין השחקן הבריטי השייקספיריאני השני שהיה ב-X מן.

למעלה