זה רק אני או ש.........

Alinush182*

New member
זה רק אני או ש.........

טרוויס יותר טוב מסקוט.
הדיסק דוד ראנץ´ הוא הכי טוב....
השירים--> UNTITLED ו-APPLE SHMPOO ו-PATHETIC ו-A NEW HOPE פשוט מצויינים.
בלינק מתחילים להשמע יותר ויותר פאנק פופ! לא טוב!!!! לחזור מיד לפאנק רוק!!!!!!!!!!):
לפי הרעיונות שקראתי עם מארק הוא בן אדם דיי רציני......
הייתי מגלחת את הראש בשביל להכנס למאחורי הקלעים.......
באסה שהם נשואים....): שיט! הלך לי הסיכוי עם מארק....
... ---------------------------------------------------------------------------- תכתבו גם אתם דברים על בלינק! נעורר את הפורום הזה!@@@@@@!!!!! ביי ביי
אלינה

BlinkDude

New member
../images/Emo109.gif

כמה תגובות: א. דההה מה את אומרת? טראוויס יותר טוב מסקוט? הרגע גילית לי את אמריקה, אני מקווה שאני לא פוגע פה בכמה מעריצים עתיקי יומין שלהם אבל טראוויס ממש מצוין והוא מנגן בתופים יותר טוב ממה שטום ומארק בגיטרה. ב. מארק? רציני? מה הקשר את רק צריכה לראות את הקלטת urethra chronicles ותשני את דעתך לגמרי

Alinush182*

New member
טוב.........

לא ראיתי את הקלטת הנ"ל........ אבל בראיונות, אם שואלים את מארק שאלות רציניות אז הוא רציני, אבל כשהוא לא רציני כל מה שהוא חושב זה על BLOW JOB

xero1

New member
מהה??

אם הדיסק דוד ראנץ´ הוא הכי טוב (והוא באמת הכי טוב) אז איך זה שטראויס יותר טוב מסקוט? סקוט היה עוד בדוד ראנץ´ וטראויס הצתרף רק באנמא. כן... הם די פופ פאנק כבר שמנו לב מזה מאנמא,, מארק הוא אחלה.

~BLINK182_gurl~

New member
נכון

באמת בתקופה שסקוט היה המתופף בלינק היו הרבה אבל הרבה יותר טובים.... אבל טרוויס מתופף עם עתיד.... יש לו כישרון.... בשבילו עדיף שיעזוב את בלינק

Alinush182*

New member
צודקת ב50%

זה מה שהתכוונתי זה שבלינק היו יותר פאנק רוק מאשר פאנק פופ וזה מה שהיה יותר טוב באלבום דוד ראנץ´...... אבל טרוויס יותר מוכשר מסקוט........ ושירה לאן לדעתך טרוויס צריך לעבור? אני לא מסכימה איתך על זה.......

~BLINK182_gurl~

New member
זה לא שאני רוצה שהוא יעבור

כי הוא בעצם זה שמעלה את איכות הנגינה של הלהקה.... בוא נגיד שטום ומארק הם לא איזה גאוני מוסיקה..... וטרוויס הוא מתופף מעולה..... אם הוא רוצה להשאיר את התיפוף יותר בתור תחביב הוא לדעתי הוא צריך להישאר בבלינק.... אבל אם הוא רוצה לפתח את זה ולצמוח עם זה אז כדאי שימצא לו הרכב קצת יותר רציני מבחינת המוסיקה....

~BLINK182_gurl~

New member
לא יודעת!

מה אני אחראית על הקרירה של טרוויס בארקר??? משהו יותר רציני מבלינק..... סגנון שהוא אוהב...... יש מליון ושתיים להקות כאלה.... גם יכול להיות הרכב משלו..... אין לי שמצוץ! אבל במקומו אני הייתי עוברת כי הוא מן outsider כזה בלהקה.... וטום ומארק לא מגיעים לקרסוליים שלו ברמת הנגינה....... אז אם מה שהוא מחפש זה להיות מפורסם אז סבבה לו.... אבל אם הוא רוצה להיות רציני במוסיקה לדעתי הוא קצת מבזבז את הזמן שלו כי בלינק לא יעלו לו את רמת הנגינה....

למעלה