זה רק אני או ש....

lior311

New member
זה רק אני או ש....

מגיע לקים איזה
טוב לראש. הבחורה טיפשה ציצים. בגללה ג'ק עוד יסיים את החיים מוקדם מאיזה התקף לב ולא התקפה גרעינית

מאור 87

New member
../images/Emo6.gif

טוב, אבל אם היא לא הייתה קצת
אז העלילה לא הייתה מתפתחת..

lior311

New member
../images/Emo46.gifעדיף שלא הייתה מתפתחת!!

הטימטום של קים מביא לי את הקריז! ואם בגללה העלילה צריכה להתפתח זה עצוב מאוד. "המגן", סדרה בנויה לתלפיות, לא משתמשת בשום דמות בעלת מנת חוסר חוכמה כמו קים, ובכל זאת מצליחה לפתח אחלה עלילה ואחלה סדרה, כנ"ל אוז.

DesertRose1

New member
קים אבלה!!!!! ../images/Emo46.gif

אבל בטיירוווף!!!! היא כזאת מטומטמת שזה לא יאומן!!! בעונה הראשונה היא הייתה יותר עדיפה...... צריך לפתוח מועדון מטומטמות ולשים שם את קים ומייגן (המגרת עוד יותר.... ילדה מטומטמת.....)

De fire

New member
בעקרון אני לא אוהב להכפיש סתם אנשים

אבל מייגן זו כבר תופעה.. השכל שלה בממתינה.. (להגנתה יאמר שאכן הראש שלה כנראה מדפק כמה וכמה פעמים על מיטות, קירות ושאר ירקות (ורהיטים). ובכל זאת-זה יותר נורא מקלי באנדי.. אצל קלי אם משהו נכנס אז משהו אחר יוצא, אצל מייגן- כלום לא נכנס! נאדה. עמיר פרץ משבית את המוח.

xander55

New member
המגן כזאת סדרה טובה../images/Emo129.gif

למרות שעדיין לא הבנתי מה מאקי, למרות שאני מאוד אוהב את הדמות שלו, הוא משחק פשוט טוב, אני יודע שהוא לא טוב ולא רע, ולא הייתי מגדיר אותו בדיוק כשוטר מושחת, אלא שוטר עם עסקים מהצד, בשפה עדינה יותר, בקיצור, אחלה סדרה.

cj20

New member
נצל"ש - הסקר

אני לא מבינה איך זה הגיוני שחצי פורום כמעט כתב פה שבוב נראה לו חשוד, אבל אף 1 לא הצביע לו בסקר...

De fire

New member
מיכל, אני אישית הבנתי שהסקר בעל

פוטנציאל מספיילר אז פשוט נמנעתי בכלל מלהתקרב אליו

cj20

New member
אולי זה נכון

הצביעו גם לג'ק וקים, אז שימו עין עליהם...

cj20

New member
אז אולי צריך להוריד את הסקר...

ולעשות אחר אם לא נכנסים אליו... משו לא ספויילרי...

למעלה