זה רק אני או ש...

blue dragonfly

New member
יתכן.....

לא סתם, ניראה לך
התכוונתי שבניגוד לאוכלים אחרים, זה מפחית לך קלוריות.... אם את רוצה לרזות אז את יכולה לרוץ, זה ירזה אותך יותר מאממ ללעוס אויר
וד"א, את הבנאדם האחרון שאני מכירה שצריך לרזות

חסה.

אני אוכלת די הרבה חסה. בגלל שאין הרבה דברים שאני אוהבת ומותר לי לאכול
מיגרנות ארורות
אניווי בייבי; אתמול חטאתי ב-ט-י-ר-ו-ף! אני אספר הכל בבלוג שלי, מאוחר יותר היום.
אה. בלה.

חסה.

אני אוכלת די הרבה חסה. בגלל שאין הרבה דברים שאני אוהבת ומותר לי לאכול
מיגרנות ארורות
אניווי בייבי; אתמול חטאתי ב-ט-י-ר-ו-ף! אני אספר הכל בבלוג שלי, מאוחר יותר היום.
אה. בלה.

או מיי גאש, שכחתי לספר על זה בבלוג!

טוב, אז אניווי: כידוע לך, הדרוש, שתיתי קולה. וגם אכלתי נקניקייה. ואז בערב שתיתי עוד גולה וגם אכלתי שני כדורי שוקולד בערב ועוד...משהו...עם שוקולד בערב.
מה, זה היה יום מיוחד!

Blizzard Beach

New member
אממ... תודה../images/Emo35.gif

אני לא כלכך אוהבת את המק'דונלדס סלט... אחותי
אוכלת רק את זה אם היא במק'דונלדס ובכלל לא אוכל אמיתי
. ואנחנו באים ממשפחה של אוכל... והיא גם לא מזמינה תוספות על הפיצה. אני מסכימה עם גילדת הפיצוץ
. נכון שצ'יפס מסולסל זה לא טעים

blue dragonfly

New member
כן, אה../images/Emo9.gif....

אבל לורליי שוכרת עוזרת או בטח, או משו כזה, לא? כי הבית שלהם כל הזמן נקי ומסודר... איך זה? אויש וזה היה מצחיק שמקס גילה איזה תנור במטבח שלהן ואז הן ניבהלו, איך ניקרעתי בקטע הזה

NoWords

New member
נכון..

תמיד הבית שלהם מאורגן, מסודר, תמיד התיק שלהן מוכן לפני שהן יוצאות ולא מראים אותן מסדרות תיק (או ילקוט) או משהו כזה. וגם..... לא נראה לי שהן לבשו את אותו בגד ליותר מפרק אחד. כל פרק יש להן בגדים שונים (חוץ מהמדי בצפר של רורי) יו זה כזה מציק!!

PURPLE CHICKEN

New member
ככה זה בסדרות.../images/Emo8.gif

הדמויות כמעט אף פעם לא לובשות את אותו בגד פעמיים.
על הסדר בבית כבר הגבתי קודם, ואני עצלנית ארורה אז אני לא אגיב שוב.
והתיק... טוב, זאת אומרת, אין טעם שיראו אותן מסדרות את התיק.
כמו שלא מראים אותן בשירותים או במקלחת... כי הרי לא מראים סתם דברים, לא?

PURPLE CHICKEN

New member
לול...

גמני אהבתי את הקטע ההוא.
אבל זה לא כ"כ נכון, הבית שלהן לא תמיד נקי ומסודר, אפילו כמה פעמים הן אמרו שהבית נורא מבולגן וידה ידה ידה. נדמה לי.
והיה את הקטע הזה, שהן לא עשו כביסה המון זמן, ואז ללורליי לא היו תחתונים נקיים.
(LORELAI: One of us has to do laundry tonight. RORY: Why? LORELAI: Because I haven't had any clean underwear for three days. RORY: So right now under your skirt you're wearing...? LORELAI: Not underwear. RORY: Mom! LORELAI: It's kinda nice, actually -- breezy. RORY: My role model, ladies and gentlemen. LORELAI: How come you haven't run out yet? RORY: I don't know. I guess I have more underwear than you. LORELAI: That's not true. You have less. Have you been doing laundry without me? RORY: No. LORELAI: Rory? RORY: OK, one load. LORELAI: And you didn't even ask if I had stuff to throw in? RORY: It was a big load. There wasn't any room. LORELAI: I'm crushed. I'm bleeding. Get me a tourniquet. Oh, no, they're dirty 'cause Rory wouldn't wash them with her stuff. RORY: I'm sorry. I'll do another load tonight, I promise. LORELAI: Never mind. I'll do my own laundry. RORY: Fine, even better. LORELAI: I hate doing laundry. Maybe I'll just buy new underwear) אקיצר, לא נראה לי שיש להן עוזרת.

קיקי14

New member
בקשר לאוכל- זה נכון, אני למשל לא

משמינה ואני אוכלת כמה שאני רוצה אבל זה לא תמיד כל כך כייף כי אני חייבת להשמין ואני לא מצליחה אז אל תחשבו שזה מעולה.. וחוץ מזה לרורי ולורלי אומרים מה לאכול כדי שהן ישארו ככה (זאת רק סידרה)

למעלה