זה רק אני או ש...

הילה jjj

New member
זה רק אני או ש...

שלום...אני חדשה פה,ואני מתארת לעצמי שדנתם בנושא הזה כבר אבל סתם רציתי להגיד הסידרה המדהימה הזאת שככ נגעה ריגשה וגרמה לי לבכות לא פעם,שחלק פרשו כיללנית ומלוקקת כבר לא אותו דבר הקסם אבד הרגש נעלם קליל קיצור זה לא אותו דבר...לפעמים אני חושבת שאולי זה טוב שהיא נגמרת

אוי ואבוי!!!!!!!

אני במקומך לא הייתי נכנסת לפורום של הסידרה הכי יפה והכי מדהימה בעולם ואומרת שטוב שהיא נגמרת!!!!!
ראי הוזהרת!
*כועסת ומעוצבנת*
תגידי שאולי הפרקים םחות יפים אבל לא להגיד שטוב שהסידרה נגמרת!!!

הילה jjj

New member
זאת לא הכוונה...

הסדרה מדהימה ואין מה להגיד אבל לפעמים החגיגה נגמרת,אין טעם להמשיך עם אין מה להמשיך... אין כבר את הקטע ואת הריגוש כמו פעם... יכול להיות שזאת רק אני...?

כמה שזה עצוב, אני נאלצת להסכים

אני ממש ממש ממש לא רוצה שהסדרה תגמר כי אני מאוד אוהבת אותה. אבל אני אמרתי כבר הרבה פעמים שהעונה השישית הרבה פחות טובה לדעתי. אנחנו יודעים שהסדרה תגמר בסוף העונה הזאת, ובגלל זה אני חייבת להודות שלפעמים עברה בי המחשבה שאולי היה עדיף אם הסדרה היתה נגמרת בסוף העונה החמישית. אני אהיה מאוד עצובה כשהסדרה תגמר, ודוסון קריק היא הסדרה האהובה עלי והיא תמיד תשאר כזאת, אבל העונה השישית בשבילי היא ממש אכזבה. היא הרבה פחות טובה מהעונות הקודמות, עד שלפעמים ממש אין זכר לכל הדברים הטובים שהיו בסדרה בחמשת העונות הראשונות. בדר"כ תמיד זוכרים את הסוף, אז בדיעבד אולי היה עדיף אם דוסון קריק היתה נגמרת בשיא שלה, כשהיא עדיין סדרה מצוינת. כמובן, אני עדיין מאוד מקווה שהסדרה תשתפר בהמשך העונה, ואז אני כבר לא אחשוב ככה. אני חייבת להדגיש - זה לא אומר שאני לא אוהבת את הסדרה, או פחות אוהבת אותה מאחרים, כי אני מאוד מאוד אוהבת אותה. אבל אני חייבת להודות באמת, זה כבר לא מה שהיה פעם. וזה מאוד עצוב.

אוף! למה?

אני לא מסכימה!!!!! וזה באמת נורא נורא נורא עצוב!!!!!!!!!!
אמנם, נכון, אי אפשר להשוות את העונות האחרונות לעונות המדהימות הראשונות בקייפסיד...... אבל, עדיין, דוסון קירק הייתה ותישאר הסידרה הכי מדהימה שראיתי אי פעם
ולילדה למעלה שהתעצבנתי עליה: אני ממש ממש מצטערת אם קצת נסחפתי, פשוט ראיתי את זה וחשבתי כאילו איך אפשר לחשוב על כך שדוסון קריק תיגמר??? וכל מי שמכיר אותי פה בפורום יודע שאני באמת בדיכאון מכל הקטע שהסידרה נגמרת....
קבלי התנצלות....

למעלה