זה רק אני או ש

• פותח הנושא TalKz
  • פורסם בתאריך

TalKz

New member
זה רק אני או ש

הייתי פריק של אלניס של הדיסק הראשון שלה. מאז שהיא הוציאה עוד דיסקים.. כבר זה ניהיה לא משהו.. ובכלל שהיא עשתה את הקליפ של THANK YOU נוצר לי קצת אכזבה ממנה, לא יודע למה. בכל אופן אני מתופף ואני נורא נהנה לתופף את הדיסק הראשון שלה. הוא ממש טוב. אבל את כל השאר... קצת מוזר.
מה דעתכם ?

AlanisJunkie

New member
מובן...../images/Emo13.gif

לאחר האלבום הראשון של אלאניס ועם צאת אלבומה השני המון אנשים לא אהבו את השינוי המוזיקלי שחל בה, שינוי שחלק יאמרו שהיה לטובה (ואני בינהם
), וחלק, כמוך, יגידו שחבל.
בכל מקרה, ברוך הבא לפורום, אתה מוזמן להצטרף אלינו.

the hell man

New member
תגובה + OFF

אחד השירים הכי חזקים מהשירים של אלאניס באלבום הראשון הוא: ALL I REALLY WANT דבר שני, יש כאן עוד אנשים שאוהבים את הקראנבריז...........
תמונה שלי (כמו שאתם רואים אני מכוער לצערי
) ומדמיין שהעיפרון הוא המפוחית של אלאניס..........אחחחחח...........העיקר האמונה

the hell man

New member
../images/Emo13.gif אז גם טיפש וגם

מכוער..................מה שחשוב זה המטרה של התמונה העיפרו....אההה..המפוחית................ ותודה על המחמאות באמת נחמד מצידך לשקר

חחחחחח תמונה חמוצה~~

ובקשר לשאלה שלך, אני חולה על הקרנבריז~~~ אחת הלהקות הכי טובה שהיו אי פעם~~

AlanisJunkie

New member
חח..אתה הורג אותי עם ה"חמוצה"..

אחלה תמונה. וכאילו שאנחנו מאמינים לך שאתה חושב שאתה מכוער... בקשר לקראנבריז, יש לי את כל הסידיס שלהם + מעל 100 שירים נדירים והופעות. הקראנבריז, ולא הרבה יודעים, לקחו הרבה מהצליל שלהם מהסמית'ס, שאני חולה עליהם.

symptoms

New member
אני די מחבבת אותם אבל ../images/Emo3.gif

אני לא יודעת, כל השירים שלהם נשמעים לי די אותו דבר
רעות

j u n k

New member
בדיוק להפך

הדיסק השני מדהים, השינוי שלה הי מדהים (_לטעמי) לא להרבה אנשים יש את האומץ לשנות את הסגנון שלהם בכזאת קיצוניות, ולדעתי השינוי שלה היה יותר ממדהים. כמובן שאני מבינה כל אחד שהיה לו קשה לקבל ו\או לאהוב אותו . אולי אם תקשיב יותר למילים, למוזיקה למה שבין השורות תצליח להבין את הקסם המתחבא שם.

נריה פי

New member
אני דווקא

מאוד אהבתי את השינוי שאלאניס עשתה... יצא לה אחלה אלבום! נ.ב אתה מאוד חמוד! (the hell man- סלח לי אני לא יודעת את שמך)

Rוית

New member
אוי אתה לא טיפש ולא מכוער

אתה חמודדד ונגן עיפר..אהה מפוחית מוכשר
ולשאלה-אני אוהבת את הקרנבריז אבל אין לי אף דיסק שלהם בשביל להגיד אבחנה מדוייקת..
סה"כ מוזיקה טובה..

I Was Hoping

New member
הקראנבריז

זאת להקה מדהימה, פשוט מושלמת! לסולנית שלהם יש היכולת לשיר ישר אל תוך הלב של מי שמקשיב, המילים ולחנים פשוא מחוברים בצורה מושלמת... לא הרבה מכירים את הדיסק הראשון שלהם: everybody else is doing it so why can't we? אבל זה דיסק מדהים ומומלץ בחום... אני יודעת שבפורום הזה יש לי תדמית של זאת שאוהבת את השירים השקטים יותר, והקראנבריז בדיסק הזה שברו לי את זה - אני מתה על שיר 11, ולמי שיש - מומלץ!!!. כמובן שכל הדיסקים שלהם מדהימים, אז קדימה ברעל!

AlanisJunkie

New member
הילה, אוהבת את השיר HOW?

הוא הופיע גם בפסקול של איזה סקט ששכחתי את שמו.
בכל מקרה, אם בא לכם למות (בצחוק, כמובן), אני ממליץ לכם להאזין ל- TO THE FAITHFUL DEPARTED, שלהם.

אני ממליץ על ....

כל הדיסקים שלהם!!! בעצם חוץ מwake up שהוא לא משהו אבל יש שם כמה שירים מדהימים (this is the day)! אני במיוחד אוהב את השיר empty ודיספומנט חבל נורא שהם התפרקו....אבל נראה לי שעוד נשמע מהם...

למעלה