זה רק אני או ש...

Donutz

New member
זה רק אני או ש...

גם בבית-ספר שלכם כולם שונאים את אמינם? כל פעם שאני מתחילה לשיר שיר שלו מישהו מתעצבן אלי! הכל בגלל שהשמעתי לכמה חברים שלי את השיר קים. הם אמרו שהשיר ממש מגעיל אותם אז הוא ממש חולה וצריך להחרים את המוזיקה שלו... אני לא יודעת מה איתכם אבל השיר קים דווקא מצחיק אותי.. במיוחד הקטע ש here ill scream with you: please sombody help ןמישהוא חוץ ממני שם לב שההמשך לשיר קים נמצא בדיסק סלים שיידי לפ (בוני וקלייד)? איך יכול להיות שהוא כתב את השיר הזה לפני קים? טוב זהו לעכשיו...

Psycho MC

New member
את ה-"Just The Two Of Us"...

(השם המקורי של השיר) הוא כתב הרבה לפני ה-"Kim", ליתר הדיוק לפני 3 שנים בכלל... "Kim" הוא רק המשך של העלילה איפה שהוא הורג את אישתו, אבל הוא הולך הפוך... כאילו הוא מסביר את מה שהיה לפני העלילה של "Just The Two Of Us"... מקווה שהבנת... ועוד דבר: אני שם זין על כל מי שלא אוהב את אמינם בבצפר שלי וגם בסביבה, אבל עוד לא ראיתי אף אחד שאמר לי "אמינם סתם הומו", "מה אתה שומע אמינם?" וכאלה... להיפך... אם אני בא עם חולצה של אמינם או די 12 כולם אומרים לי "איזה חולצה יפה!", "יאההה אמינם!" וכאלה...

nGRRRL

New member
גם אצלנו לא שונאים אותו....

דווקא די הרבה אוהבים אותו... אבל מי שלא אוהב אותו זה לא בגלל שיש לו בעיה אישית איתו אלא רק בגלל שהוא לא אוהב ראפ... איזה ביצפר מגעיל יש לך שרוצים להחרים את אמינם...(בלי להעליב...)

jlo9

New member
גם אצלי לאף אחד..

אין בעיה עם אמינם להפך יש המון אנשים שאוהבים אותו שם... אה ודרך אגב , PSYCHO MC : אמרת שאתה מגיע עם חולצות של D12 ו של אמינם לבית ספר..מאיפה קנית אותם? אני כבר מלא זמן מחפשת כאלה חולצות אבל לצערי לא מצאתי....

Psycho MC

New member
יש לי סה"כ 5 חולצות...

אחת - אמינם מראה אצבע משולשת על רקע הבית שלו (הישן-ישן), וקניתי אותה באיטליה שנייה - אמינם באמצע ההופעה וגם מאיטליה (מצורפת תמונה) שלישית - חולצה שכתוב עליה סלים שיידי ועוד כל מיני (קיבלתי כשקניתי את ה-The Matshall Mathers LP) רביעית - אדומה עם לוגו של סופרמן באמצע ובמקום ה-S כתוב E הפוכה. (קיבלתי בתוספת 30 ש"ח כשקניתי את ה-The Eminem Show LP) חמישית - של די 12, קניתי בדיזנגוף סנטר, ויש שם תמונה של כל אחד מהחבר´ה והן מפוזרות, וברקע יש לוגו של D12 ענקי.

Psycho MC

New member
הנה התמונה של החולצה השנייה

שתיארתי בהודעה למעלה... אבל הרקע לא כתום אלא ירוק

ilbe182ebli

New member
יאא גם אני רוצה חולצה שלו! אבל אין

לי מושג איפה לקנות.. בעע.. וגם אני לא אוציא על זה יותר מידי,, כי אחרי הכל זה חולצה! ואצלינו... רוב הבצפר שלי חולה עליו בנשמה... על כל מקום אני רואה אמינם חרוט או כתוב בכל מיני מקומות ומלא חולים עליו.. ומי שיורד עליו.. יענו מעז לרדת עליו יותר נכון כולם מתחילים לקלל אותו עד שהוא כבר מצטער על זה שהוא פתח את הפה..

Psycho MC

New member
הוצאתי על החולצה של די 12

90 ש"ח... לא שווה את זה האמת... כאילו זה יותר מדי כסף בשביל חולצה... ומה שאמרת על זה שבכל מקום כתוב אמינם... זה אני עשיתי...

Big 7

New member
פסיכו אם סי

בואנה אתה משוגע 90 שקל על חולצה????????????הישתגעת.....

Psycho MC

New member
...THAT´S WHY THEY CALL ME

PSYCHO MC
אין זרימה פה...
90 ש"ח זה יותר מדי, אני מסכים, אבל הייתי נואש

rapsta

New member
גם אני מחפש חולצות של אמינם!!!

וגם בבצפר שלי כולם שונאים את אמינם!!!

Psycho MC

New member
תן עיר, בצפר, כתובת...

אני והחברים שלי נבוא עם חולצות של אמינם ונביא סכינים! מי שיגיד לנו משהו יאכל אותה!

Donutz

New member
משתתפת בצערך...

אני אתן לכם דוגמא: יש ילדה בשיכבה שלי שפשוט מ-ש-ו-ג-ע-ת על אמינםץ יש לה אלבום תמונות ענק והיא כל היום רק מדברת עליו. אז מה לעשות חושבים שהיא יצורה לגמרי כי היא ממש מכורה. יש לה חולצה ממש יפה של אמינם. היא צהובה ויש אליה סימן סופרמן שכתוב בו e

Psycho MC

New member
נו זה החולצה שמקבלים עם...

The Eminem Show LP... בתשלום 30 ש"ח... ואצלי היא אדומה... יותר יפה...

M ShadY

New member
אצלנו לא ממש

אצלינו אוהבים אותו, אבל אתם יודעים, יש אצלינו בנות שעוד עדיין תקועות בגיל 10 ומעריצות את ווסטלייף/בקסטריט/אן סטינקס ושאר הבולשיט... אז לפעמים ה זורקות כאלה דברים מפגרים ש"אמינם ההומו" "הוא דומה לצרות שלי" ואני יודעת שהוא לא הכי יפה (גוף פצצה, פרצוץ בעעעע) אבל אני לא מעריצה אותו בגלל זה. אבל אל תדאגו, אני מכניסה להן

ilbe182ebli

New member
אתה לא מהצבפר שלי... אז זה לא אתה

קשקשת... לומשנה! וכן יש את הבנות האלו.. למרות שבבצפר שלי לא נשארו כמעט... לא שומעים אצלינו על להקות כאלה... אלא יותר על מזרחית.. האוסים טראנסים. היפ הופ. ראפ, רוק, הארד רוק, פאנק, מטאל.. מה עוד?!

למעלה