זה רק אני או ש............

donson 25

New member
זה רק אני או ש............

מייגן ג'וי נשמעת פתאום הזמרת הכי טובה בעולם?! עונה אחת הגרועות למרות שחשבתי אחרת באודישנים ואני אפילו השתקתי אנשים ואמרתי שהולכת להיות עונה מגניבה עם המתמודדים הצעירים והמוכשרים ועם אלן המצחיקה אפרופו - אלן דג'נרס..איזו מיותרת! עם כל הכבוד (ויש ) היא מאוד מיותרת שם זה אמריקן איידול ולא הקומדי סטור נראה כאילו אין לה בכלל דעה משל עצמה ושהיא לא מבינה כלום במוזיקה למרות שלצפות מהבית בתוכנית זה קל להתחיל לזרוק ביקורת על שירת המתמודדים אבל מסתבר שלהגיד את זה בלייב למתמודד בצורה אישית זה הרבה יותר קשה רנדי, קארה, וסיימון היו עושים את העבודה מצויין ואולי אפילו יותר טוב (גם בבחירת המתמודדים) ואגב אני היחידי שמבולבל מהביקורת של השופטים כאילו מה לעזאזל הם רוצים אל תשירו ככה כן תשירו ככה אל תזוזו אל תרקדו, אל תעמדו , אל תחייכו,אל תצחקו, אל תנשמו, אל תהיו נחמדים, אל תהיו זקנים, תשירו צעיר יותר, תבחרו שיר נכון, אל תעשו עיבוד לשיר הזה, כן תעשו עיבוד לשיר הזה תתחברו לשיר אל תתחברו לשיר אני לא הבנתתי כלום מהביקורות שלהם ופעם הייתי מבין ממש טוב למה הם מתכוונים נגיד יש את המתמודד השמן הזה שאישתו ילדה והם התעלפו מרוב הרעפת מחמאות עליו.. לי זה היה נישמע ביצוע ישן שיר ישן לא מעניין משעמם הכי לא עדכני ביצוע קריוקי קול שכבר שמענו מליון כמוהו הוא ממש לא מיוחד והוא נשמע לי סתמי ועל מה השופטים מדברים לעזאזל?? אין לי אף פייבוריט באודישנים אהבתי את כולם ופתאום אף אחד לא טוב העונה הזאת מתדרדרת מרגע לרגע אני עדיין מחכה למתמודד\ת שיראה סוף סוף ניצוץשל אמן-זמר-כוכב.. ביינתים קריסטל הכי קרובה לזה. אין פשוט בחירת מתמודדים הכי גרועה ביקום אני מתפלא על סיימון!! אולי הוא הרשה לעצמו לזלזל כי זאת העונה האחרונה שלו אז הוא רצה לקבור את התוכנית או משהו לפני שהוא עוזב אותה סתם

LeAnnDylan

Well-known member
ממש לא מסכימה! ../images/Emo58.gif קטן בפנים

העונה הכי גרועה זאת בטוח לא. כבר אמרו את זה בעבר אבל אני אחזור על זה- ההבדל העונה, הוא שאין שם שום זמרים "מקצועיים" כולם "חובבנים" (ולא במובן הרע של המילה) ולכן צריכים לעבור ליטוש כדי להפוך לפרפורמרים טובים. השופטים בחרו מגוון נהדר של טופ 24, למעשה, בין הכי מגוונים שהיו בשנים האחרונות (אומנם מה שנשאר לנו עכשיו אחרי 8 הדחות הוא קצת פחות "מגוון" אבל בזה כבר אפשר להאשים את הצופים בבית שלא בחרו להעיף את המתמודדים החלשים באותו שבוע) אין לאף אחד מהם (מלבד שיבון) ניסיון מקצועי כלשהו בתום השירה. אז כן, כולם שרו במחזות של בית הספר וכולם עשו ערב קריוקי בבר. אבל לא זה מה שיהפוך אותם לזמרים עם ניסיון (מה שבשתי העונות הקודמות לדוגמא, היה אצל רוב המתמודדים) כשאתם לוקחים זמר כמו אדם למברט, בעל ניסיון עשיר וארוך טווח ומשווים אותו למישהו כמו אלכס למברט (שבמקרה הזה באמת רק השם משפחה זהה) אז באמת יווצרו פערים של שמים וארץ בניהם. אני לא חושבת שיש מקום להשוואה בכלל. בשבילי לפחות, הקונספט של התוכנית זה למצוא זמרים טובים ולהפוך אותם לאמנים נהדרים. לקחת מישהו בלי הרבה ניסיון, שיש לו או לה את הפוטנציאל החבוי הזה, את הבסיס, ולהפוך אותו במהלך התוכנית למישהו שיכול להיות בראש המצעדים של היום. בשבילי, הנצחון של קריס אלן היה הדבר הכי נהדר באיידול. מי היה מאמין שאחרי הופעת הטופ 36 שלו הוא יגיע לגמר או לטופ 10 בכלל? אז נכון יש לו מראה מסחרי שזה סביר להניח מה שהעביר אותו הלאה בשבוע הראשון אבל אלה היו הביצועים וההשתפרות שלו מידי שבוע שהביאו אותו לגמר. אדם למברט היה כוכב מהשניה הראשונה שכף רגלו דרכה באולם האודישנים. הוא לא היה צריך להתלטש או להשתפר. הוא הכיר את החולשות שלו ואת היתרונות שלו. הדבר היחיד שהוא היה זקוק לו זה חשיפה, לכן בשבילי, גם אם הכי הגיע לו מבחינת הופעה לזכות, הוא לא היה צריך לזכות. מישהו שהקונספט של אמריקן איידול אשכרה "בנוי" עליו היה צריך לזכות. השנה אני מאוד מתחברת לנבחרת, יש שם המון זמרים נהדרים בעיניי עם פוטנציאל שיווקי מעולה. אז כן, הם צריכים לעבור ליטוש, ואני מאמינה שהם יעברו את זה, ובעוד שבועים שלוש כבר נתחיל לראות שיפורים עצומים וכל המפקפקים של "אוי זאת העונה הכי גרועה אבררר" יתחילו להצטמצם (כי כל שנה יש אותם בהתחלה ואז הם נעלמים). בקשר לשופטים, בשבילי הם אף פעם להיות היו "ספוט און" עם הביקורות שלהם. את אלן לא אהבתי בתור ליהוק מהשניה הראשונה אז אין לי בכלל מה לנסות להגן עליה. קארה ורנדי, אני חייבת לציין, השנה הרבה יותר מוצלחים משנה שעברה (במקרה של קארה) ומשנים קודמות (במקרה של רנדי) אם פעם כל מה שקארה ידעה להגיד זה ארטיסטרי אז השנה היא סוף סוף נותנת עצות מוזיקליות ומדברת עם המתמודדים על סולמות ואפשרויות שיפור במקום רק להגיד "זה לא זה", אולי בזכות הביקורות של קארה, רנדי גם החליט להפגין את הידע המוזיקלי שלו ולא רק את הידע והמילולי והתקשורתי שלו. אז במקום הרבה דוג, דוד ויו קיבלנו גם קצת ביקורת בונה וכלים להמשך. סיימון מבחינתי תמיד היה useless שלא ידע לזהות כוכב גם אם יעמוד בפניו. (יש שיחלקו עליי אבל אני בדעתי דובקת) וכל שנה הוא פשוט מנסה למנוע מעצמו טעויות עבר. אחרת, למה שהוא יחמיא כל כך ללי על ביצועים מינימלים ומטה? הוא פשוט מנסה למנוע מעצמו את פאדיחת "יש לך 0 כריזמה" של דיוויד קוק. עם כל הכבוד, ללי יש כרגע 0 כריזמה, ואולי זה ישתנה בהתאם לתנאים שכתבתי למעלה (בעזרת ביקורות בונות כמובן ולא רק התעלפויות מאולצות מצידו של סיימון) אבל במקרה הזה ללכת עם תחושת הבטן שלו (סיימון) זאת לא אופציה וחבל. אני חושבת גם שטיילר גריידי היה קורבן של ההתעלפויות האלה, הוא בעצמו אמר (מה שנראה לחלק די בכייני) שהשופטים לא נתנו לו שום כלים להמשך. אם תמיד אומרים לו כמה שהוא נהדר, למה שהוא יחשוב שהוא צריך להשתנות? אם זה היה משהו שנבנה בהדרגה הוא היה משתפר אבל להגיד לו במשך 4 הופעות אתה נהדר ואז בהופעה החמישית "שום דבר בך לא עובד" מה ציפתם ממנו לעשות? זה באמת היה מאוחר מידי. בקיצור אני חושבת שלא צריך לשפוט את העונה ככלל עד שנגיע לטופ 12. נראה מול מה ומי אנחנו עומדים ואז אם עדין תחשוב שזו עונה גרועה, אחלה. אבל אני אוהבת לבסס את עמדתי רק כשאנחנו בתוך העונה כבר ולא רק אחרי ערב ביצועים לא מרשים אחד.

LeAnnDylan

Well-known member
יש לי רגעים מבריקים, ללא ספק

עם מה אתה לא מסכים?

הדעה שלי על סיימון שונה

אני לא ממש זוכר ציטוטים מהעונות הקודמות (כזה אני, סנילי
), אבל אני חושב שהוא שופט טוב, ושרוב הפעמים הוא מגיע לנקודות ששאר השופטים חוששים להגיע אליהן. אני לא אומר שהוא לא טועה אף פעם, אבל הוא גם הרבה פעמים צודק. את ההופעה השבוע של לי עוד לא ראיתי אז אני לא יכול להעיד.

LeAnnDylan

Well-known member
אה כן שיערתי לעצמי שלא יסכימו איתי על סיימון

כבר שכחתי שכתבתי את זה עליו. בגדול אני כן חושבת שהיו לו כמה יציאות טובות ושהוא לפעמים מצליח לעשות בחירות נכונות (הוא לא מיליונר לחינם) אבל בכמה עונות האחרונות זה די ברור שמה שהנחה אותו בעונות הראשונות ובכלל בתחילת הקריירה שלו שזה האינסטינקט הטוב שלו- כבר לא שם. הוא מדבר מתוך תסריט ולא מתוך המציאות שקיימת מולו ובגלל זה לפעמים הביקורות שלו כל כך הזויות ולא מתקשרות למה שהולך על הבמה.

מילים כדורבנות../images/Emo45.gif

מסכימה עם הכל אומנם הבנים לא כאלה מרשימים העונה אבל אני מוצאת את עצמי באופן די מפתיע נהנת מכל הבנות העונה. חלקן טובות יותר וחלקן טובות פחות אבל כולן טובות לדעתי. אני גם בטוחה שמכאן הכל רק ילך וישתפר. מתוך ה-8 עונות הקודמות אני יכולה לציין חמש שהיו פחות טובות מזו אבל זאת רק דעתי

W0NDERW0MAN

New member
../images/Emo45.gif בעניין אלן

גם אני מאוד אוהבת אותה
, ועדיין, מאז שבוע הוליווד היא הפכה פשוט מיותרת -- לא מוסיפה שום דבר משל עצמה, וגם באמת לא מספיק מבינה במוזיקה...

למעלה