זה רק אני או ש... כולכם שמתם לב שמייקל סקופיל השמין ברמות
N necky New member 24/11/08 #2 חחחח זה מה שאני... אומר לבת דוד שלי בכל פרק שאנחנו רואים ביחד שהוא השמין(ואני גם רואה עוד פעם את העונה הראשונה עם חבר אז בגלל זה אני שם לב לזה יותר)
חחחח זה מה שאני... אומר לבת דוד שלי בכל פרק שאנחנו רואים ביחד שהוא השמין(ואני גם רואה עוד פעם את העונה הראשונה עם חבר אז בגלל זה אני שם לב לזה יותר)
O odery New member 24/11/08 #5 דוקא בפרק האחרון הוא נראה טוב בחזרה במיוחד כשהוא זוחל שם על "גשר המיתרים" הזה שבנו לו...
G GurmaNigga New member 24/11/08 #6 שלושה שבועות עם מאמן אישי והוא כמו חדש כנראה שאין להם בעיה עם זה או שהם רוצים להשאיר אותו טיפה מלא יותר ממה שהיה בעונה הראשונה כדי להדגיש שאחרי הכלא הוא קצת מתפטם לו
שלושה שבועות עם מאמן אישי והוא כמו חדש כנראה שאין להם בעיה עם זה או שהם רוצים להשאיר אותו טיפה מלא יותר ממה שהיה בעונה הראשונה כדי להדגיש שאחרי הכלא הוא קצת מתפטם לו
מ מה ה מצב New member 25/11/08 #7 נכון!!! אני גם שמתי לב לזה. בהתחלה חשבתי שסתם הוא רחב כזה, עם כתפיים רחבות וחזה רחב, שזה כאילו יותר גברי כזה. אבל באמת הוא השמין. זה לא משנה כלום הוא עדיין ממש חתיך
נכון!!! אני גם שמתי לב לזה. בהתחלה חשבתי שסתם הוא רחב כזה, עם כתפיים רחבות וחזה רחב, שזה כאילו יותר גברי כזה. אבל באמת הוא השמין. זה לא משנה כלום הוא עדיין ממש חתיך