זה רק אני או ש...

Or Amit

New member
זה רק אני או ש...

קבוצות הליגה עושות השנה מאמץ גדול במיוחד לקבל סיכויים גבוהים בלוטרי? מיאמי משביתה את וייד, אינדי שלחה את ג'יי או וטינסלי לנוח כבר לפני שני עשורים (הסיבה הרשמית אגב להיעדרות של שניהם היא "כאבים") בשיקאגו גם כן משביתים פה שחקן, שם שחקן. סיאטל פשוט שיחררו את כל הצוות המסייע שלהם למעט כריס ווילקוקס, וגם הקליפרס לא עושים מאמצים מיוחדים ומכשירים את דן דיקאו (למען השם) בתור רכז ראשון. מילווקי פתאום מעלימה מההרכב שלה את יי ואת מו וויליאמס והניקס בכלל עושים תורות כשהשיא מגיע במשחק שלשום שבו קרופורד, רנדולף, קארי וכמובן מארבורי לא משחקים. (גם הלילה קארי, רנדולף וקרופורד בספק) מה הולך כאן? האם באמת בציר הרוקיז איכותי עד כדי כך?

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה היה צפוי לגמרי

בעונה שעברה בוסטון עשתה את זה עם פירס והיה ברור שמיאמי עומדת לעשות את זה עם וויד. במקרה של הניקס זה קצת פחות מובן מהמקרה של מיאמי כי לך תדע מה קורה בקוצה הזאת מאחורי הקלעים. אגב, אם אנחנו כבר בעניין מה הסיכוי שממשלת סין אחראית לכך שיאו גמר את העונה? ואני שואל את זה בשיא הרצינות, תחשבו על זה...יום אחד הבחור דופק 30 נק' ולמחרת הוא גומר את העונה, נראה לי שהסינים פשוט פחדו שהוא יפספס את האולימפיאדה ונתנו לNBA הוראה להשבית אותו. זה קצת הזוי אני יודע

Puskas

New member
תשמע..

1.2 מיליארד סינים מאיימים על סטרן שהם יפסיקו לקנות מוצרי NBA..אתה במקומו לא היית משבית את מינג כמו שהם רוצים? LOL

עומר ו

New member
למיאמי הכי הגיוני להשבית את וויד

ככה הסיכויים לקבל את ביזלי יגדלו כי הסיכוי שמיאמי תנצח בלעדיו הוא מאוד נמוך (אני מתפלל שהם יקבלו בחירת דראפט ראשונה!)...

יש פגם אחד בתיאוריה שלך

אם אינדי היו רוצים להפסיד הם היו שמים את JO 48 דקות על הפרקט. שנה שעברה ממפיס, בוסטון ומילווקי שילמו על המאזנים שלהם כשלא קיבלו אף אחת משלוש הבחירות הראשונות. נראה מה יהיה השנה. באופן עקרוני אני מבין את הרצון לתת לשחקן מנוחה מהעומס בעונה שלא הולכת לשום מקום. אל תשכח שגם עם וייד מיאמי נראו זוועה, אז למה להעמיס עליו סתם?

Or Amit

New member
אבל זה לא רק וייד

זה וייד, והאסלם, ובנקס, ורייט. תגיד אפילו שזו מכת פציעות, אבל זה נפרש לאורך כל הליגה. אפילו ריילי עזב את הקבוצה לשלושה משחקים לטובת סקאוטינג, איך הליגה לא קונסת אותו על זה אלוהים יודע.

WorldCenter

New member
במערב זה דיי ברור

רק ל9 קבוצות יש סיכוי להכנס השנה לפלייאוף, לכל השאר אין שום סיכוי 0 אחוז. לכן מינסוטה, ממפיס, סיאטל, קליפרס כולם נלחמות עכשיו על הזכות לקבל את אחד משלושת המקומות הראשונים בלוטרי, במזרח זה קצת שונה... אפילו לניקס יש סיכוי תיאורתי להכנס שם לפלייאוף, מיאמי כבר הבינה שאין לה שום סיכוי לכן היא הולכת על הלוטרי,

למעלה