זה רק אני או ש ...

א ו ר3

New member
זה רק אני או ש ...

זה רק אני או ש ... ממש ממש לא מתאים לג'ודי התספורת והפן הזוועתי הזה??! היא נראית מבוגרת ב20 שנה! התלתלים כ"כ מתאימים לה! אני מתה על תלתלים כאלו... זה ממש מתאים לה וזה גם יותר אותנטי (אם כבר דיברו על אותנטיות ...)
זה רק אני או ש... רונדה פשוט שונאת את ליסה? ואם לא שונאת אז נהנת "לעקוץ" אותה בכל הזדמנות? כאילו בחיאת, הבחורה צבעה את החדר שלה, הכינה מסיבה לחברים וארוחת ערב, מצאה עבודה... לייק, הלו!! זה הישג עצום בשביל ליסה!!!
זה רק אני או ש... קאסי נראתה ממש טוב היום? מתאים לה השיער האסוף ... ככה היא צריכה ללכת לראיונות עבודה.
זה רק אני או ש... קים כלהזמן מכינה בראוניז?! ... יאמי!
זה רק אני או ש... בנדיקט הזה היה הזוי בטירוף
לא פלא שג'ודי נבהלה טוב, זהו... התעייפתי .

פיפיטה

New member
עדיין לא ראיתי היום את הפרק

אבל............ איזה יפה כתבת ולפי הכתוב היה מעניין היום..

גלינקה2

New member
תשובות לשאלות

כתבת אומנם יפה אבל בעיני התסרוקת החדשה של ג'ודי יותר נחמדה. התסרוקת הקודמת נראתה שלוכית. היא נראתה טבעית כמו דג במים בתוך המסיבה המביכה הזאת וזה מראה על היכולת שלה בכל דבר, גם ביחסים זוגיים למרות שהיא טענה שהיא נכשלה בהם. אגב, החריטות בעץ נתנו לי גם חשק גם כן לעשות דבר כזה. גם אני אוהבת ריהוט וגילופי עץ. לא נראה לי שרונדה שונאת את ליסה. היא נראתה מסורה לליסה כאשר היא נסעה אליה במיוחד, אחרי שליסה לא טרחה ליצור שום קשר עם רונדה. ליסה גם לא סובלת במיוחד מעקיצות. היא בעצמה עוקצנית. לא זוכרת את התסרוקת של קאסי ואת הבראוניז של קים. בנדיקט הוא באמת די מטורף ומפחיד וזה גרם לי לחשוב שוב על דרך הויה דולורוזה שעוברות הפנויות ועל כל המטורפים שנקרים להם בדרך. אני רוצה להזכיר לטובה את ד"ר סטן. הוא מצליח בעדינות לגרום לבנות להבין את עצמן. נראה לי שהוא משקיע זמן רב יותר מהמאמנות בנשים הכי קשות, קלי וקים, אולי משום שהן הכי צריכות טיפול פסיכולוגי. קים לאט לאט מתחילה להפשיר. קלי מפתיעה אותי בכל פעם שהיא נותנת פרשנות כאילו לכל אחד יש כוונות מלוכלכות. כשהיא ראתה את התיכנון של ליסה ב' לדרכי מילוט מהשריפה היא טענה שהיא לקחה את קאסי כדי להתחלק באשמה, כשקים הביאה פרחים היא אמרה שקים רוצה שיצדדו בה. כמו שפרש אמרה, זה די נפוץ. אבל אצל קלי הכל מוגזם והיסטרי, ולכן זה די בולט.

FreshF5

New member
מממ...

ג'ודי - אני לא יודעת בקשר לגיל, מה שכן, גם אני בעד הטבעי רונדה - זו רק את
, אני מאמינה שאם היא הייתה שונאת את ליסה, היא לא הייתה טורחת לטוס במיוחד עד למיאמי (לא משנה כמה כסף יש להפקה), לדעתי דווקא בגלל שכן איכפת לה מליסה היא רוצה למצוא את השינויים היותר משכנעים. קים, לא ממש הבחנתי בעניין הבראוניז, עם זאת ניכר שהיא תורמת לא מעט בבית בנדיקט, משום מה עלתה בי מחשבה כרגע על כך שיכול להיות שהוא מושתל...

גלינקה2

New member
האבחנה שקים תורמת לבית לעמת אלו שלא תורמות

בתוכנית הזאת הבנתי כל מיני טעויות שעושים לגבי אנשים. קים וגם אליסון וקנדי וקאסי תרמו, כל אחת בדרך שלה, ודווקא הן עוררו התנגדות. קים וקאסי רצו תמיכה מהזולת בגלוי והן גם הודו בזה.דווקא התומכות עוררו התנגדות. הן נתפסו כצבועות כי הן כאילו משחדות את האחרות. לעומתן דניס וג'יל נתפסו כקוליות, כישירות, כאומרות הכל בגלוי, כמוכנות ללכת עם ה"אמת" שלהן עד הסוף. הן לא עשו טובות לזולת כי הן היו ישרות כביכול. אבל אם מסתכלים איפה הן היו ישרות אפשר לראות שהן פגעו בחלשות, ברגישות. לעומת זה הן ידעו יפה מאוד להתחנף לחזקות ולמאמנות. כלומר, הן היו הצבועות האמיתיות. אבל לא רק שהן היו צבועות, הן גם רדו בחלשים והיו אנוכיות ולא עזרו לאף אחד. נכון שהטון שלהם כלפי חוץ היה תקיף ונכון שהן היו פקחיות, אבל בפנים היו יותר חלשות מאלו שהראו בגלוי את החולשה שלהן.

אני מסכימה איתך ב100%

ואולי אפילו ניתן להשליך את זה על החברה, או לפחות על חבר'ה בני גילי (21). יותר מדי אנשים מתעסקים בלהחביא את החולשות שלהם ומשקיעים אנרגיה בלהעמיד פנים כמה הם "מגניבים", כמה הכל קל להם, כמה הם שייכים. אין רע בלרצות להרגיש שייך ו"בסדר", רק חבל שזה בא על חשבון האני האמיתי. פתיחות ו"אמיתיות" זה דבר שלא קל לעשות, ובאמת ברוב המקרים מי שמראה חולשה או קושי אמיתי נתקל בהתנגדות, ומי שחרא בפרצוף שלך כי "זה מה שאני" מקבל מחיאות כפיים על "אמיתיות".

FreshF5

New member
הייתי מוציאה את אליסון מהרשימה

היא אולי תרמה, עם זאת הייתה צבועה לא קטנה. במקומה הייתי שמה את טיג'יי. וכן, מהניסיון, תמיד ראיתי באחותי המוחצנת סמל לחוזקה ואת עצמי בתור חלשה, עם השנים למדתי ומצאתי עד כמה החוזק קיים בתוכי לעומת אחותי שלמראית עין משדרת חוזקה אך בתוך תוכה היא שבירה.

אני חושבת, שדר סטן הוא המתנה הכי רצינית

לתוכנית. הוא פסיכולוג קליני, הוא לא מאמן. הוא מוכיח פעם אחר פעם שהאימון זה סוג של "בדיחה" או מקצוע שהומצא במיוחד לעשירים.

יסמין@

New member
מסכימה מאוד

זה פשוט מאוד: תלתלים עושים רושם של צעירה, זרוקה, כייפית, חמודה. החלקת השיער גורמת לה להיראות יותר מבוגרת, דודתית, רצינית וכו'. בקיצור, זה מבגר אותה ולא מתאים לה. וחבל. וזה נכון באופן כללי, לא רק לגבי ג'ודי.

א ו ר3

New member
../images/Emo45.gif! בדיוק מה שאני חושבת ...

גם השיער שלי הוא גלי וכל פעם שאני עושה פן אומרים לי שזה מבגר אותי ולא מתאים לי... בקיצור-טבעי הכי יפה

DיS

New member
לי לעומת זאת ../images/Emo3.gif

יש שיער חלק טבעי, ותמיד אנשים שלא מכירים אותי טועים בקשר לגיל שלי- חושבים שאני פחות... אני חושבת שהכול זה עניין של הרגל, וגם כל אחת עם מה שמתאים לה

א ו ר3

New member
ברור, למי שמתאים חלק אז מתאים לו...

והאמתי שהייתי קטנה תמיד רציתי שיער חלק

למעלה