זה רק אני או ש?

KING OF POP

New member
זה רק אני או ש?

באחד הפרקים השבוע , כשגידי נכנס לחנות של אלי מרקו להרביץ לו מאחורי אלי מרקו עמד פוסטר של רונה על הקיר? זה באמת היא או שאני מדמיין? ואם כן מה הקטע?

לימי17

New member
יווווווו חשבתי שאני היחידה

איזה מוזר?? גם אני קטתי פוסטר שלה. אתה חושב שזאת באמת היא?

נוווו......

זה נשאר מהתקופה שרונה שוב יצאה איתו (אחרי שדורון "חזר" אל סמדר כשהיא היתה בהריון), ורונה עבדה עם אלי בספריה. בתק´ ההיא (ואיך אפשר לשכוח) אלי שם פוסטרים ותמונות של רונה בכל מקום פנוי בספריה. דווקא תמונות מקסימות.... אז זהו, זה נשאר מאז....

casperit

New member
דההה

שהוא שם תמונות שלה כדי "למשוך קונים" אובססיבי... יעל

נוני 17

New member
כן זאת רונה בפוסטר אין שום קטע

מה אסור לשים את הספוסטר של רונה.

מה הבעיה עם הפוסטר הזה?

כמו שאמרו פה, זה מהתקופה שאלי מרקו ורונה היו ידידים שאלי שם את תמוןנות של רונה על הקיר (זוכרים?) הוא השאיר את הפוסטר הגדול שלה שם.

לימי17

New member
אין שום בעיה.... פשוט

מדסקסים על הנושא.... יש משהו אחר לדבר עליו?

KING OF POP

New member
אבל

למה שאלי מרקו ירצה לשים פוסטרים שלה על הקיר הרי הוא רצה להסגיר אותה למשטרה ובתוך תוכו כבר נמאס לו ממנה חוץ מזה היא נחשבת לעבריינית שברחה ממעצר עוד לא הבנתי את הקטע

אני אסביר לך

OK, אלי מרקו למרות כל מה שהוא עושה לרונה, אבל כביכול בא מ"אהבה" אפילו שהוא פוגע בה והסגיר אותה למשטרה כמעט, הוא עזה את זה כי הוא אוהב אותה (בדרכו המוזרה...) הוא רוצה שהיא תיהיה בכלא ואז הוא יוכל להתקרב אליה ככה בצורה הזאת. אדיוט הא? הוא אוהבת אותה, זאת עובדה...איזה הוא כזה אידיוט שאפילו בדרך הזאת הוא יעשה את זה בעיקר לקבל אותה, לא משנה מה. זה למה הפוסטר הזה שם.

לימי17

New member
עזוב.....

אל תיתחס רוצה להשים םוסטר שישים שיהיה לו לבריאות. וחוץ מזה ניבה נתעצבנת שמדברים על זה אז בוא נמצא משהו אחר לדסקס עליו.

עזית1

New member
של רונה

הוא מהזמן שרונה עבדה בספריית הוידאו של אלי מרקו ועל מנת לקדם את המקום שם תמונות שלה בכל מקום בספרייה

KING OF POP

New member
זה לא הגיוני

מי יקח תמונה של ידידה שלו בכדי להגדיל אותה בבית דפוס ולשים אותה בחנות בה הוא עובד?!

Shani5

New member
וואלה? לא הגיוני?

מוזר.. בלחיי האהבה יש דברים לא הגיונים?

הגדלה לא עולה כל-כך הרבה,

לאלי מרקו יש מספיק כסף (מעניין מאיפה...), לכן מה הבעיה שלו לשים כמה פוסטרים כדי להראות את אהבתו?

מי???????? כאילו, הלו????

אלי, אלי ורק אלי! ידוע שהוא מעריץ גדול של רונה (ובגלל זה הלא הוא רוצה לשים אותה בכלא- כדי שככה מה שבינה לבין דורון יגמר, והיא תרצה אותו שוב (לפי התכנון שלו ושל סמדר, הוא יבקר אותה בכלא וככה היא תתאהב בו שוב) דאהההה!!!!

למעלה