זה רק אני או ש..

dror840

New member
זה רק אני או ש..

לעוד אנשים החדש של יאנגר ברוד'ר נהיה מאוס מהר מידי?

THC MaN

New member
ייתכן.. כן.. אבל כי טחנתי אותו..

משהו חדש לשים לב אליו חח - ב I am a freak תשימו לב איזה עריכה יפה הוא עשה לווקאל של הבחורה שצועקת.. כאילו ממש הפך את זה באיזשהו שלב לכלי אלקטרוני לחלוטין... כאילו זה משחק יפה כזה בסאונד.. חחח סתם עוד משהו קטן לשים לב אליו...

THC MaN

New member
כן האמת שאחרי הפוגה קצרה

אתמול והיום שמעתי דיי הרבה את הדיסק.. חח צודק - עדיין לא מאוס

Stoned Junglist

New member
דווקא לי

שחיכיתי לו מאוד, נמאס הדיסק מהר מאוד ולא נכנס בי חזק כל כך כמו שציפיתי.. כנראה בגלל ההמתנה וההזאנה לקטעים לפני השחרור. דיסק מעולה... הטוב של 07..

dror840

New member
בדר"כ המדד לדיסק טוב

הוא שאם טחנת אותו עד שהוא נמאס לך, עובר זמן מסויים ואתה יכול לשמוע אותו שוב ולהנות. ז"א ככל שהזמן שאתה צריך לחכות, אחרי שהוא נמאס לך,קצר יותר- משמע שהדיסק טוב יותר.לטעמך. וזה עובד נכון מאוד אצלי.... במקרה הזה, לקח זמן עד ש"מאסתי" בו, אבל מאז עדיין לא בא לי עליו...

mwnn1

New member
ממש לא

הספקתי כבר לחרוש עליו עשרות פעמים, והוא לא "מאוס" אהבתי קטע היותר פשוט בעינכם, הראשון, Happy Pills, הפאד שמתחיל ב6:02 ונגמר ב6:17 בערך(לצערי), פשוט מוטט אותי. כמה שהוא פשוט, הוא כל כך נגע אליי וריגש אותי. עושה לי צמרמורת כל פעם מחדש, פשוט דמעות בעיניים! אין טעם להסביר את זה אפילו. זה לוקח אותי למקום אחר, מקום אחר לגמריי. אף פעם זה לא היה ככה, ושתבינו, אני שומע קרוב ל12 שנה טראנס פסיכדלי, ובכלל כל התרבות הפסיכדלית וכו'.. (אמביינט/דאב) ולא נתקלתי בדבר כזה כל כך טהור. פשוט מדהים, מדהים !!! גאונות לשימה אחחחח ..... סיימון סיימון הזה !!

dror840

New member
שמע בנאדם, אמנם זה טעם אישי כל העסק

אבל אם "תרחיב אופקים" אני מאמין שיצא לך לבכות מדברים אחרים.. ואני אומר את זה בלי שמץ התנשאות שיש בדר"כ במשפטים מהסוג שרשמתי לפני רגע.

למעלה