זה רק אני או ש...

rockarin

New member
זה רק אני או ש...../images/Emo29.gif

עופר שכטר ממש מדאיג
זה סכנת נפשות
רק בשביל סרט מפגר אחד רבע ממשקלו של עופר שכטר יימס כמו סוכר במים
זה ממש מפחיד

אני חושבת שכדאי להפסיק לטחון את הנושא הזה...

אם הוא החליט בסופו של דבר לקחת אחריות ולעשות את זה, כנראה שזה לא מסוכן כמו שמראים את זה.. הוא בנאדם גדול והוא יודע לקחת את ההחלטות שנראות לו חשובות, גם אם הצופים לא בידיוק מרוצים.... הוא בטוח יודע מספיק טוב מה מסכן אותו ומה לא ומאיזה תפקידים הוא צריך להתרחק....

Mayoosh5

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל..

תפסיקו להתערב בעינינים שלא קשורים אליכם אם זה היה סתם עוד בנאדם לא היתם אומרים כלום
הוא מספיק אחראי בשביל לדאוג לעצמו..אוליט פשוט נפתח עצומה להוא יחזו להיות כמו שהיה קודם וזהו

rockarin

New member
אני לא חושבת שזה נקרא להתערב../images/Emo29.gif

אני חושבת שזה נקרא פשוט דאגה מתוך הערצה ואהבה לשחקן
והאמת היא, שאנחנו התחלנו לאהוב את עופר בגלל שהוא משחק טוב ואנחנו מעריצים אותו כל עוד נוכחותו בטלוויזיה, ובאמת- אם זה היה סתם אדם באמת לא היה לנו אכפת כי לנו לא אכפת ממנו
אני חושבת שאת יותר בכיוון שאני מתערבת וסתם מחליטה לו מה לעשות. וזהו- שלא. אני פשוט דואגת, אבל עכשיו פחות הודעות ל" נ ו נ י י י י"=]

זה כן עיניינים שלנו!

אנחנו מעריצים של עפר ודואגים לו! בסה"כ אנחנו רוצים להאיר את עיניו ואולי הוא יתחרט!

זאת הבעיה, שאתם *רק* מעריצים שלו!!!!!!!!!

אתם לא אבא שלו, אתם לא הסוכנת שלו, אתם לא החברים הכי טובים שלו, את רק מעריצים! אוהבים לראות את מה שהוא עושה וזה סבבה שאתם דואגים לו, אבל אתם לא יכולים לשנות לו החלטות מקצועיות! איףףףףףףףףףףףףף

rockarin

New member
זה פשוט קצת דאגה, ויכול../images/Emo29.gif

להיות שקצת הגזמתי כי עופר הוא באמת בנאדם מבוגר, אבל לא צריך להתנפל ככה

לא דיברתי ספציפית עלייך../images/Emo24.gif

דיברתי על העיתונות,על הרבה אנשים שמדברים על שערוריית הרזון של עפר שכטר וזה פשוט כל כך חופר תנו לו לחיות את החיים שלו ואל תתערבו זה הכל

rockarin

New member
אה, אז חשבת שאני עיתונאית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo29.gif

סתם סתם

shirkan21

New member
../images/Emo45.gifגו נגי!

מסכימה לכל מילה.הבנאדם הוא לא הבן הקטן שלכם.

rockarin

New member
האמת היא שאת די צודקת../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

עכשיו..דעתי קצת השתנתה

אויש איזו הגזמה../images/Emo167.gif

עפר שכטר יודע מה הוא עושה ולא היו מסכנים אותו וחוץ מזה שזה מראה עד כמה מקצועי הוא שהוא הולך על תפקיד עד הסוף.. פשוט תפסיקו.

למעלה