זה רק אני או שהתסריטאית ממש שיכורה?

• פותח הנושא Fitch
  • פורסם בתאריך

Fitch

New member
זה רק אני או שהתסריטאית ממש שיכורה?

ולא זוכרת על מה היא כבר רשמה ועל מה לא...? הקטע של "Freaky friday moment" מוזכר ב600 פרקים שונים של הסדרה!!!!!!!111 אה, ואם כבר אני משאיר כאן את חותמי - רציתי להגיד שבעונה הראשונה, לפחות ב2 פרקים הראשונים אלקסיס יודעת לשחק. כאילו לאורך כל הסצינה ולא כמו עכשיו. היא גם נראית כה תמימה וחמודה, אויש. ולא, אני לא שיכור. אני מכור מדי. למי שמשעמם...באיזה פרקים הוזכר הסרט Freaky Friday? ליללט.

rasmus girl1

New member
תאמת

אני אפעם לא שמעתי אותם מזכירים את השם של הסרט הזה :|

kopy20

New member
אני שמתי לב למשהו אחר...

עונה 6 פרק 11 - the perfect dress - מיד אחרי שנגמר השיר יש סצינה שבה רורי צריכה לחזור חזרה לייל (פעם ראשונה אחרי ההפסקה) והיא ולורליי נפרדות ליד המכונית. (הקטע שבו פול אנקה מתחבא אצל רורי באוטו...) רואים את רורי נכנסת לאוטו ומתחילה לנסוע ואז מראים את לורליי עומדת מסתכלת על האוטו - יענו מראים את האוטו מאחורה - פה רואים על ההגה יד שמנה ושעירה של גבר - בטח לא היד של רורי (שגם לובשת כשהיא נכנסת לאוטו מעיל אורך וכפפות ולבחור יש חולצה קצרה...) לאלקסיס אין רישיו או משהו ? < אם יש לכם את הפרק על המחשב או בDVD - מומלץ... אותי זה הצחיק...

יש לה רישיון אבל היא לא אוהבת לנהוג.

היה על זה משהו בג'יי לנו. למה אני יודעת את זה?!

kopy20

New member
גם אני שאלתי א עצמי את זה... ../images/Emo13.gif

חשוד מאוד...

kopy20

New member
אוקי מצאתי אחד...

עונה 1 פרק 6 - rory's birthday party אחרי שרורי צועקת על אמילי היא עולה לחדר של לורליי. לורליי נכנסת ואומרת לה - Freaky friday moment we just had there. חוצמזה, אני לא זוכרת עוד פעמים שהם אמרו את זה....

משוגעת14

New member
יש עוד פעמים שהזכירו את זה, ולו בעקיפין...

לדוגמא, בעונה 2 בפרק like mother, like daughter יש משפט של פריס לרורי שמתכוון לסרט הזה... ויש עוד כמה.

kopy20

New member
מצאתי עוד אחד...

עונה 3 פרק 2 - the hunted leg לורליי אומרת לרורי שהם יסתכלו אחת בעיניים של השנייה ויגידו באותו זמן - הלוואי והייתי את - maybe will have a freaky friady moment.... אני מתחילה לך שאתה צודק...

למעלה