זה רצת מוזר....

שרון mw

New member
זה רצת מוזר....

אם פוקמון מתפתח בעיקר בזכות אהבה מהמאמן וניצחונות בקרבות, אז איך זה שפיקצ`ו של אש לא מיתפתח? הוא כל הזמן מנצח ושמח, אבל אין סימני היתפתחות. וגם בעונה הבאה כשפיקצ`ו עוזב את אש, הוא עדיין פיקצ`ו ולא ראייצ`ו. פיקצ`ו נימצא מלא זמן אצל אש והוא לא מתפתח, אבל צ`רמנדר היה אצל אש כמה ימים והיתפתח לצ`ריזארד . איך זה יכול ליהיות (מה,עושים את זה רק בשביל התסריט??) . פרינסס---,--`-@}

mr. man

New member
בכלל לא

פוקימונים לא מתפתחים בגלל אהבה (חוץ מכמה מקרים), אלא בגלל הרמות (levels) שהם מקבלים. בסדרה הם מפתחים את הפוקימונים בכיף בשביל התסריט. בקשר לפיקאצ`ו, אני לא מאמין שהוא הולך לעזוב את אש. זה פשוט לא יכול להיות. והוא לא מתפתח בגלל שהוא צריך אבן רעם (thunderstone) בשביל להתפתח. בפרק שבו פיקאצ`ו נלחם בראיצ`ו (תג שני שלו, או שלישי) מציעים לפיקאצ`ו להתפתח והוא מסרב.

שרון mw

New member
גם נכון...

נכון שפוקמונים מתפתחים לפי רמות,אבל עם כל הקרבות והניצחונות של פיקצ`ו הוא עוד לא הגיע לרמה? ובפרק של הקרב נגד ראייצ`ו(תג שלישי,השניים הראשונים היו מברוק ומיסטי) כשהציעו לו את האבן והוא סרב,אז זה קבע לו גורל לנצח? פוקמון יכול להיתפתח גם בלי אבנים. נ.ב.פיקצ`ו עוזב את אש בעונה הבאה. וגם צ`ריזארד. . . פרינסס---,--`-@}

the-viper 15

New member
לשרון

פיקצ`ו יכול ליתפתח רק אם אבן חשמל או איך שקוראים לזה אבל אין שום סיכוי שפיקצ`ו יעזוב את אש כי אש בחיים לא יתן לו ללכת אוקייי וזה נכון שיש פוקימונים שמתפתחים בלי אבל אבל זה גם קשור לאהבה שהמאמן נותן וגם קשור לרמה שלו אבל הפוקימונים לא חייבים ליתפתח אם הם לא רוצים

שרון mw

New member
בואו נחכה...

בואו נחכה לשידורים של העונה השנייה (שיגעו עוד מיליון שנה בערך) ונראה אם פיקצ`ו נישאר או עוזב את אש...אוקיי ??? נ.ב.שרון זה השם של אחי!!! . . פרינסס---,--`-@}

EverMan

New member
פיקאצו לא עוזב

אני קראתי את כל התקציר של העונה הבאה ב``גן של באלבאזור`` אל תבקשו את הכתובת אני לא זוכר אותה .. פיקאצו לא עוזב .. אבל סקווירטל עוזב וצאריזארד עוזב .. סקווירטל חוזר לצוות סקווירט בפרק מיוחד שבו יש תחרות פוקימונים מים, בו גם השוטרת גני מגיעה עם צוות סקווירטל וסקוורטל רואה שהצוות גרוע בלעדיו אז הוא חוזר עליו. וצאריזארד עוזב שהוא מגיע לאי בעולם החדש שקוראים לו האי של הצאריזרדים, ויש שם איזה אחת שהוא מתאהב בה והוא נשאר שם. אבל אש יתפוס ציקוריטה (הפוקימון עשב מהשלושה המתחילים של גולד) ואת הפוקימון אש מהשלושה המתחילים .. וכנראה לגארי יהיה את המים ... או או ... והוא גם תופס את הכלב הרע כנראה ...

Dragonite

New member
תיקון

אני גם ראיתי את זה שם... בארה``ב אש כבר שיחרר את צ`אריזרד, את סקווירטל בעוד כמה פרקים, כבר תפס צ`יקוריטה, ויתפוס את סינדקוויל בעוד כמה פרקים... אגב, הפוקמון שאש ראה בפרק הראשון של העונה השלישית, זה הכלב של המים (החתול!!!)... את שאר הדברים שלך לא הבנתי, הכלב הרשע? בטח התכוונת לאמבראון,האיווי הרשע, וכן הוא יתפוס אותו, ולאש יהיה כנראה את העל חושי... ולדעתי אש לא יתפוס אף אחד מהפוקמונים האגדיים, וגם גרי לא (זה כולל את כל המיו, מיוטו לוגיה, הכלבים וכו`...)

the-viper 15

New member
עוד משהו

העונה השנייה זה הפרקים של ליגת תפוז וזה כבר הגיע לפני הרבה זמן

mr. man

New member
רוצה לראות?

זה פשוט לא יקרה. פיקאצ`ו היא הסיבה העיקרית להצלחה של פוקימון (ולכסף של נינטנדו). אז אם פיקאצ`ו עף, ככה גם ההצלחה של פוקימון והכסף של נינטנדו. אז זה לא הולך לקרות. ברור?

Dragonite

New member
אז אולי

יעיפו את המכרסם הקטן (נראה לי שהרוקטשיפים בפורום מתחילים להשפיע עלי :) ) רק אחרי שהסדרה תגמר... אולי הדרגונייט של המנהיג של ליגת תפוז יחזור, ויעשה הייפר בים, אבל הפעם פיקצ`ו הקטן לא יספיק לעמוד על הזנב שלו, ויתפרק לגורמים? מה אתם אומרים על זה (הם באמת הגזימו בפרק הזה)?! ואז תתחיל עונה חמישית של פוקימון, (זה כבר כמעט רשמי שיהיו 4 עונות ודיי) עם קרל או איך שלא קוראים לו, זה מגולד וסילבר (אני ממש מקווה שזה לא יקרה, זה יהיה משעמממממממממממם!)

טל16

New member
חחח... טוב לראות שיש לנו השפעה!

על מישהו.... וזה רוקטשיפרים ולא רוקטשיפים.

pokegirl

New member
אהמ אהמ!

פיקאצ`ו לא עוזב את אש! *איזה באסה*, אבל צ`אריזרד כן עוזב אותו והוא יחזור בסרט השלישי! יש פוקמונים שיכולים להתפתח רק בעזרת האבנים! פיקאצ`ו הוא אחד מהם. יש גם את (אני אגיד רק מה-150 הראשונים): איווי, פוליוורל, גרוולייט, וויפינבל, שלדר, אגסקיוט (אבל בסדרה האגסקיוטים של מלווין התפתחו סתם ככה- מוזר), וולפיקס, סטריו (נדמה לי) ווילפלום ועוד כמה שאני לא זוכרת...

Dragonite

New member
לא מדוייק

פיקצ`ו צריך אבל רעם אבל מצד שני, פעמים קרה שהתפתח אקזקיוט לאקזקיוטוק בלי אבן (בפרק שצ`רמיליון מתפתח והיה עוד פעם... לא זוכר מתי) אז זה בעצם בגלל שהוא לא רוצה...............!

למעלה