זה רע

irushkush

New member
זה רע

אני לא רוצה לפגוע או משהו, אבל לדתי להיות לסבית או הומו זה רע, זה לא נורמאלי... אלוהים ברא אותנו כדי להוליד ילדים כדי שנהיה בן עם בת ומי שהוא לא כזה הוא לא נורמאלי. אני לא דתיה או משהו, אבל אני יודעת שהעולם בנוי בצורה שבן אמרו להיות עם בת ולהפך, אז מי שהוא לא ככה הוא לא בסדר. אני לא רוצה לאגיד לכם איך לחיות, אבל אני מאמינה שאפשר להיות קצת יותר סולידים ולא ללכת ברחובות (במיוחד לא בירושלים עיר הקודש...) ולהפגין ערומים או לא יודעת בניסיון לגאווה, שבעצם עושה את ההפך.... אני רק מבקשת שתחשבו על זה.....

Lizz

New member
נראה לי..

שהמילים "או לא יודעת" היו הקטע הכי נכון וחשוב בהודעה.

ביג דיל

New member
יקירתי

אני מעריך את העובדה ששיתפת אותנו בדעתך. שכחת לציין שאלוהים בראה אותנו בצלמה, ולכן כנראה שהיא רצתה שיהיו הומואים ולסביות בעולם. אני מוחה בתוקף על ההכרזה שכל תפקידי בעולם הוא להיות מכונת ייצור לתינוקות. בלי קשר לנטייה מינית - ואם אני לא רוצה ילדים? מי קבע שכל מי שסותר את הקביעה הזאת הוא לא בסדר? אני חושב שאת מבלבלת בין מה שאת חושבת שהוא רצון אלוהים לבין רצון החברה בה אנחנו חיים. חוץ מזה, מתי לאחרונה היה לך קשר ישיר עם אלוהים שאת הפכת לדוברת שלה? ואם כן היה לך קשר איתה - היא כועסת עלי???

מותק, אלוהים הוא גבר!

אחרת, אם הוא היה אישה, והיא הייתה מנהלת את העולם- כנראה שהמקום הזה היה מקום הרבה יותר טוב לחיות בו... רק צרות הזכרים האלה עושים! בלי לפגוע באף אחד כמובן... חוץ מזה- בקשר להמשכיות של ילדים וכו´- אז מה עם נשים עקרות? גם אותן צריך להוקיע מהחברה בגלל שהן לא יכולות ללדת? נ.ב. צאי מזה. אין אלוהים.

Yaniv-DC

New member
אגב, על פי המיתולוגיה

היוונית, מי שהביאו את הצרות לעולם הן הנשים. בהתחלה היו רק גברים (אחח... איזה חלום) על פני האדמה, והיו גרסאות שונות עד שהגיעו לבשר ודם. היו אנשים מזהב, ואח"כ מכסף, ונחושת, כל "גזע" קודם הושמד כיוון שעשה את הרע בעיני אלוהי האלים, ואחרי שגם גזע הנחושת עשה את הרע - הוחלט להשמידם ולהביא תחתם את הגזע הנחות ביותר - בשר ודם. אבל, מה רבה הייתה האכזבה - גם הגזע הזה לא היה מי יודע מה ישר, אבל חיים טובים ונטולי מריבות ותככים היו גם היו. היות שכבר הגענו לגזע הנחות ביותר ולא ניתן להשמידו ולברוא גזע נחות יותר תחתיו, הוחלט לשלוח אל פני האדמה את האישה הראשונה ושמה - נכון מאוד, פנדורה. פנדורה נשלחה כעונש לגברברי האדמה מצויידת בתיבה עם מיטב הצרות. מכאן בא המושג "תיבת פנדורה". מתוך "בריאת העולם והאישה ע"פ המיתולוגיה היוונית", 1995 - עבודה שנכתבה ע"י כותב הודעה זו וקיבלה את הציון 100.

גררר...מי מדבר בכלל על

המיתולוגיה היוונית??? אני מדברת על עכשיו! אני לא יודעת עד כמה אנחנו מזיקות, אבל עולם רק עם גברים?? אני מניחה שרק רע ייצא מזה....

merman

New member
למה ללכת למיתולוגיה היוונית

כשהמיתולוגיות הכי קרובות אלינו - היהודית והנוצרית - מאשימות את האישה ברע הגדול מכל - המוות והגירוש מגן עדן. הרי הנחש לא פיתה את אדם, אלא את חווה, והיא שיכנעה את אדם לחטוא. מיתולוגיות פטריאכליות מפגרות!

בטח שהיא כועסת עליך !

ולראיה , נפלת למשכב , לא ?
אבל עכשיו זה עבר לה (וגם לך), אבל אתה צריך להבין אותה,זה היום הזה בחודש,אתה יודע, שאסור להתעסק איתן.

chany

New member
tאת לא במיקרא,אישתו של

בן עיזרי?אם לא,אז מתאים לך ביותר, ואל תידחפי את אפך הארוך, אל תוך גינתם היפה והפורחת של האחרים

assafcohen1

New member
we though about that

and decided not to agree. we want you to know that we appriciate your opinion, and as long as you appriciate our true feelings, i believe we can manage pretty well. don´t forget to vote next time to the guys that support us. thanks in advance.... assaf

irushkush

New member
רע

היי לא לצערי לא דברתי עםאלוהים, שלידעתכם הוא לא בן ולא בת.... אבל בכל מקרה... הרי אישה עקרה היא לא נורמאלית היא חולהנכון? זה לא אומר שצריך להרוג אותה חס וחסה..... אבל היא צריכה טיפולים, טיפולי הפרייה..... וכן גם הומואים ולסביות צריכיפ טיפולים... ולא להרוג לא לא לא חס וחסה!!!!!!

InnerKid

New member
מי שצריך טיפול זה אתה

כדי לשנות את התפיסה המעוותת שלך. לא נורא, יש עוד אנשים עם תפיסות מעוותות, זה יכול לקרות. אבל יש קבוצות תמיכה וטיפולים להומופובים. לא, לא צריך להרוג את ההומופובים. חס וחלילה.

icy rain drop

New member
רע?! מה בדיוק רע?

אנשים חולים שמוקיעים מהחברה אנשים כמונו, אנשים שהם רגילים לכל דבר, אנשים שכמוך קמים בבוקר מצחצחים שיניים אוכלים עובדים נפגשים עם אנשים ועושים הכל בדיוק כמוך. אנשים שלהם ניתנה אפשרות להביא ילדים אך הם ויתרו עליה מרצונם הם לא אנשים חולים הם אנשים נורמלים בדיוק כמו סטרייטים שלא מעוניינים בילדים. אנשים כמוך הם שגורמים למריבות אנשים עם תפיסה מעוותת של החיים ושל החברה אנשים מקובעים בנורמות ותבניות הם הם שצריכים טיפול טיפול שבו הם פשוט יעלמו או לפחות התפיסה שלהם תעלם והם יהיו קצת יותר נאורים
וליברלים!!!
אני חושבת שלראשונה בחיי אני מרגישה קצת גאה... תאמינו או לא ההרגשה ממש ממש טובה!

לירונדה

New member
מתוקה....

לא מנסה להתווכח איתך רק להסביר לך את התאוריה שלי... דבר ראשון, הומואים ולסביות תמיד היו ותמיד יהיו, פשוט המודעות לעניין גוברת. אני בטוחה שלמדת את פילגש בגבעה, נכון? אז אתה בטח מבינה למה אני מתכוונת. זה שחשבו שזה לא מוסרי זה משהו אחר, זה תמיד היה. דבר שני, גם א-ם זה לא טבעי, תראי לי משהו כן טבעי שבני האדם עושים. גם זה שאת כותבת בפורום הזה את עושה דבר לא טבעי שאלוהים לא ברא אותו ככה, חשמל זה לא דבר טבעי, מחשב זה לא דבר טבעי, מכוניות זה לא דבר טבעי, האמת, גם קונדומים ואמצעי מניעה זה לא דבר טבעי. אלוהים רוצה שנוליד כמה שיותר ילדים. אז בבקשה...זאת התאוריה שלי ותחשבי על זה

למעלה